ΟΚΤΩ ΨΥΧΩΦΕΛΗ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΕΤΗΡΙΟ ΚΑΝΟΝΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ

 

Έχουμε πολλές φορές επισημάνει ότι η “σωστική” αξία των Χαιρετισμών έγκειται στο ότι “νομοτελειακά” οδηγεί τον αναγνώστη τους στο Ιερό Μυστήριο της Μετανοίας και Εξομολογήσεως !

Ειλικρινά δεν έχουμε βρει περίπτωση, όπου αδελφός μας, ο οποίος είτε από αμέλεια, είτε από μεθοδείες του πονηρού για έτη πολλά , ΄’η και δεκαετίες ή ακόμη και ποτέ δεν είχε εξομολογηθεί, μετά από την ανάγνωση τους δεν προσήλθε στο επιτραχήλιο του Πνευματικού.

Αυτός είναι και ο πρώτιστος λόγος που επιμένουμε στη διάδοση τους.

Το γεγονός ότι η απαγγελία των Χαιρετισμών συνοδεύεται σχεδόν πάντοτε από κάποια θαυμαστά γεγονότα, αυτό ειλικρινά είναι δευτερέον. 

Δεν επιζητούμε το Θαύμα ! Αν βέβαια ο Κύριος μας ευδοκήσει ,  ώστε δια της Μητρός Του αυτός που απαγγέλλει τους Χαιρετισμούς Της να τύχει κάποιου Θαύματος, ασφαλώς και δοξολογούμε τον Κύριο και υμνολογούμε την Μητέρα Του, αλλά αυτό που επιζητούμε είναι η συνειδητή επιστροφή του αδελφού μας στην μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας !

Και για τον λόγο αυτό επιμένουμε – παρά τις τεράστιες δυσκολίες – να εκτυπώνουμε και να διανέμουμε τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια των Χαιρετισμών !

Και ειδικά την περίοδο των Νηστειών της Εκκλησίας μας, το Ιερό Σαρανταήμερο των Χριστουγέννων, την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή και κατά την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου , όπου είναι πρόσφορες οι συνθήκες για την προσέλευση του Χριστιανού στο Μυστήριο της Εξομολογήσεως, εντείνουμε και εμείς τις προσπάθειες μας διανέμοντας μαζί με τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια των Χαιρετισμών ΚΑΙ άλλο ψυχωφελές υλικό που θα συντελέσει στην μετάνοια του αναγνώστη !

Για τον λόγο αυτό και στα δέματα που στέλνουμε τις περιόδους αυτές μαζί με τα βιβλαρίδια των Χαιρετισμών και τις πλαστικοποιημένες Εικόνες περιλαμβάνονται τόσο το έγχρωμο 32σέλιδο βιβλαρίδιο με τον Ικετήριο Κανόνα στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, όσο και ψυχωφελή φυλλάδια, πολλά εκ των οποίων τα εκδίδει η Ιερά Μονή Παρακλήτου στον Ωρωπό.

Συγκεκριμένα σε κάθε μας δέμα θα βρείτε τα ακόλουθα

– 8σελιδο Βοήθημα Εξομολογουμένου

– 6σελιδο Οδηγό Εξομολοφήσεως

– 16σελιδο φυλλάδιο “Το ποτήρι των θλίψεων ” του Αγίου 

   Ιγνατίου Μπριαντσανίνωφ

– 16σελιδο φυλλάδιο με την Δύναμη, την Σημασία και τα Θαύματα

   που επιτελεί το Σημείο του Σταυρού

– 16σελιδο φυλλάδιο με Συμβουλές Γερόντων σε Χριστιανούς που

   ζουν στον κόσμο.

– 16σελιδο φυλλάδιο με Σταχυολογήματα του Αγίου Σεραφείμ του

   Σαρώφ .

– 16σελιδο φυλλάδιο με το κείμενο για τα Σημεία των Καιρών του

  Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου με επισημάνσεις και ερμηνεία

 – Προσευχή των Πατέρων της Όπτινα

Παρότι όλα αυτά τα φυλλάδια ( πέρα από τον Οδηγό Εξομολογήσεως και τα Σημεία των Καιρών ) μπορεί κανείς να τα αγοράσει με ένα μικρό αντίτιμο από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μονής Παρακλήτου, εμείς τα δίδουμε ΔΩΡΕΑΝ μαζί με τον 16σελιδο έγχρωμο Ικετήριο Κανόνα στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια των Χαιρετισμών.

Αρκεί να μας στείλετε ένα email στο info@promachos.gr ή στο xairetismoitheotokou@gmail.com ή με μήνυμα ( SMS, Viber , What’s Up ) στο τηλέφωνο 69.80.15.20.79

ΠΡΟΣΟΧΗ. Το τηλέφωνο είναι συχνά – ακόμη και για μέρες – εκτός λειτουργίας. Επομένως ο ΑΣΦΑΛΗΣ τρόπος για να λάβετε το δέμα σας είναι η αποστολή είτε email είτε γραπτού μηνύματος.

Αναφορικά με τα ταχυδρομικά τέλη.

Αν κάποιος είναι παντελώς εμπερίστατος και με το γράψει , τότε θα αναλάβει το Σωματείο ΚΑΙ τα ταχυδρομικά τέλη. Εννοείται ΔΕΝ θα ζητήσουμε να αποδείξει την αλήθεια του ισχυρισμού του. Θα εμπιστευτούμε το φιλότιμο και την ειλικρίνεια του.

Διαφορετικά παρακαλούμε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ την εταιρία ταχυμεταφορών που επιθυμείτε, να επικοινώνησετε μαζί τους και αυτοί να έρθουν να το παραλάβουν από εμάς.

Εναλλακτικά μπορούμε να σας το στείλουμε εμείς με τα ΕΛΤΑ κούριερ με τα οποία συνεργαζόμαστε, και να πληρώσετε τα ταχυδρομικά τέλη είτε με αντικαταβολή, είτε καταθέτοντας τα σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Αν θέλετε πιο οικονομική επιλογή από το courier μπορείτε να πάτε σε ένα Κατάστημα των ΕΛΤΑ, να αγοράσετε ένα προπληρωμένο φάκελο για βάρος ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ  500 γραμμαρίων και να μας τον στείλετε στην διεύθυνση ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ – ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ 27016 – Τ.Κ 117 42 – ΑΘΗΝΑ 

Τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι το περιέχομενο του δέματος είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αυτό που ζητάμε να πληρώσετε είναι τα ταχυδρομικά τέλη. Αυτό για αποφυγή οιασδήποτε παρεξήγησης. 

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *