Να ενημερώσουμε τις αδελφές και τους αδελφούς, που μας έγραψαν και ζήτησαν τις Αγιορείτικες ευλογίες ότι ΟΛΑ τα δέματα είναι ΕΤΟΙΜΑ. Εχουμε επιμερίσει το απόθεμα που είχαμε σε θυμίαμα, κεραλοιφές, κομποσκοίνια καρπού και πλεκτά σταυρουδάκια λαιμού ώστε ΚΑΘΕ δέμα να περιέχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δύο από τις παραπάνω ευλογίες. Εννοείται ότι σε κάθε δέμα υπάρχουν αρκετές δεκάδες ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών ΚΑΙ πλαστικοποιημένες Εικόνες.

Σταδιακά τα δέμαΥτα μεταφέρονται από τις “Κεντρικές Αποθήκες” μας ) στα Γραφεία του ΠΡΟΜΑΧΟΥ μας , στο Κέντρο της Αθήνας ( Σοφοκλέους 4 – τηλεφωνο 211 21 40 888 ).


Όσες και όσοι μένουν στην Αθήνα, ή έχουν συγγενείς και γνωστούς μπορούν να τους ενημερώσουν να περάσουν από τα Γραφεία μας και να τα παραλάβουν.


Εννοείται ΔΩΡΕΑΝ χωρίς την παραμικρή υποχρέωση


ΠΡΟΣΟΧΗ. Επειδή τα γραφεία μας ΔΕΝ είναι ανοικτά κάθε ημέρα παρακαλούμε να τηλεφωνείτε στο 211 21 40 888 και να μιλάτε με όποιον ή όποια αδελφή σας απαντήσει προκειμένου να κανονίσετε ημέρα και ώρα παραλαβής.
Αν δεν απαντούν υπάρχει τηλεφωνητής όπου μπορείτε να αφήνετε όνομα και τηλέφωνο και θα επικοινωνούν μαζί σας.


ΠΡΟΣΟΧΗ. Τα δέματα που έχουμε έτοιμα αφορούν ΟΣΕΣ κι ΟΣΟΥΣ μας έστειλαν email ή μήνυμα στο Facebook
Εννοείται ότι όποιος άλλος επιθυμεί τις ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΛΟΓΙΕΣ του Προμάχου μπορεί να μας γράψει μήνυμα και θα τον ενημερώσουμε πότε θα είναι το δεμα του διαθέσιμο.


ΠΡΟΣΟΧΗ. Για τους θερινούς μήνες Ιούνιο-Ιούλιο και Αύγουστο η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή των δεμάτων με τις ευλογίες και τα βιβλαρίδια των Χαιρετισμών ( δηλαδή με τα ταχυδρομικά τέλη για την αποστολή τους με κούριερ πληρωμένα από το Σωματείο ) θα συνεχιστεί για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ αριθμο δεμάτων δεδομένου ότι το Σωματείο προκρίνει τα χρήματα που δίνονται για την ΔΩΡΕΑΝ αποστολή με τα κούριερ να διατίθενται για εκτύπωση Ιεραποστολικού υλικού.


ΣΥΝΕΠΩΣ σας παρακαλούμε να έρχεστε ή να στέλνετε όποιον θέλετε στα Γραφεία μας στην Αθήνα, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή χρέωση για ταχυδρομικά τέλη ούτε σε εσάς , αλλά ούτε και σε ένα μικρό και εμπερίστατο Σωματείο.


Ευχόμαστε ένα ευλογημένο, αγωνιστικό , ιεραποστολικό καλοκαίρι !

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *