Όποιος θέλει να βοηθήσει…αντιλαμβανόμενος…

Ανακοίνωση εκ του Ιεραποστολικού Σωματείου “Πρόμαχος Ορθοδοξίας”

Όποιος επιθυμεί κάποιο-α από τα βιβλία του αδελφού μας κου Νώντα Σκοπετέα, προκειμένου να συνδράμει οικονομικά στις Ιεραποστολικές μας Δράσεις μπορεί να μας στέλνει  email στο

xairetismoitheotokou@gmail.com ή στο info@promachos.gr

Διάθεση και από: Χριστιανικό Βιβλιοπωλείο “Μέλισσα” Θεσ/νίκης.
Τηλ.επικοιν.: 231 020 2600 & 6979202600

Τα βιβλία τιμώνται 14 ευρώ το “Δάκρυ στο Εγώ” και 16 ευρώ έκαστο των “Πόσα χωράνε σε ένα Αμην” και “Αυτοι οι παράξενοι χριστιανοί”

Η αποστολή γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες με αντικαταβολή ή κατάθεση μέσω e-banking για να μην χρεωθείτε τα έξοδα αντικαταβολής

Όπως ενδεχομένως να διαβάσατε και στην προηγούμενη μας ανάρτηση τα δέματα θα περιέχουν ΜΟΝΟ τα βιβλία.

Σας παρακαλούμε ΜΗΝ μας ζητάτε να βάζουμε στα δέματα των βιβλίων βιβλαρίδια για γνωστούς Ιερείς και Ιερούς Ναούς.

Δόξα τω Θεώ η Παναγία οικονόμησε και ο μεγαλύτερος εκκλησιαστικός εκδοτικός οίκος της χώρας μας κυκλοφορεί βιβλαρίδιο των Χαιρετισμών μαζί με μηνιαίο ημερολόγιο του 2023 στην τιμή των 1,49 ευρώ !!!

Επομένως όποιος θέλει μπορεί να κάνει αναζήτηση στο ιντερνετ και να παραγγείλει όσα θέλει για τους γνωστούς του ιερείς ή μονές.

Ή να βρει πιο οικονομικά από άλλους εκκλησιαστικούς εκδοτικούς οίκους. Εμείς όπως έχουμε δηλώσει ΔΕΝ πουλάμε τα βιβλαρίδια , ΟΥΤΕ και θα μπούμε σε διαδικασία “συναλλαγής” δηλαδή αγοράστε τόσα βιβλία μας για να σας δώσουμε τόσα βιβλαρίδια.

ΟΥΤΕ το κάναμε ΠΟΤΕ ( άμεσα ή έμμεσα ) ΟΥΤΕ και θα το κάνουμε

Και προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή χρόα συναλλαγής ή δοσοληψίας ΟΛΑ μας τα δέματα με τα βιβλία των συγγραφέων της Συναλληλίας μας ΔΕΝ θα περιέχουν βιβλαρίδια Χαιρετισμών.

Όποιος θέλει να ενισχύσει το Σωματείο ας πάρει τα βιβλία, κι ας μας εμπιστευτεί εμάς ώστε να συνεχίσουμε να στέλνουμε όπως κάνουμε δεκαετίες τώρα ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ σε όποιους εμείς κρίνουμε δέματα με βιβλαρίδια των Χαιρετισμών και μέσω αυτών η Παναγία μας θα οικονομήσει να έρθουν στα χέρια σας, όπως γίνεται δεκαετίες τώρα.

Επειδή όπως έχουμε πει τα έσοδα των βιβλίων μας διατίθενται για την εκτύπωση Χαιρετισμών μπορεί να ακολουθηθεί και η αντίστροφη αλλά εντελώς ισοδύναμη διαδικασία

Δηλαδή μπορείτε να μας ζητήσετε και να σας στείλουμε διευθύνσεις των Ιερέων και Ιερών Ναών στους οποίους εδώ και χρόνια σε τακτα χρονικά διαστήματα στέλνουμε τα δεματα με τους ΔΩΡΕΑΝ Χαιρετισμούς.

Εσείς θα αναλάβετε να αγοράσετε από οπουδήποτε θέλετε τον αριθμό των βιβλαριδίων Χαιρετισμών που θα στέλναμε εμεις στον Ιερέα ή στην Ιερά Μονή και στη συνέχεια εμείς με την σειρά μας θα σας στείλουμε ΔΩΡΕΑΝ βιβλία του Προμαχου Ορθοδοξίας !

Αν επιθυμείτε κάτι τέτοιο στείλτε μας παρακαλώ SMS ή email

Πέρα από τα βιβλία μας έχουμε και εξαιρετικής ποιότητας μικρού και μεσαίου σχήματος ΕΓΧΡΩΜΑ βιβλαρίδια που διατίθενται για την οικονομική ενίσχυση των Δράσεων του Προμάχου.

Για παράδειγμα Μικρός Παρακλητικός με Χαιρετισμούς, Χαιρετισμοί στην Θεοτόκο ΚΑΙ στον Τίμιο Σταυρό, το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ μας βιβλίο με τον Μικρό και Μεγάλο Παρακλητικό ΚΑΙ τους Χαιρετισμούς, που ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ ( ούτε Ιερός Ναός ή Ιερά Μονή ή ιδιώτης δεν μας το ζήτησε παρόλο που σε ΟΛΟΥΣ το βάζαμε σαν ΕΥΛΟΓΙΑ )

Ζητούμε συγνώμη αν έχουμε στεναχωρήσει όσους ήθελαν με την αγορά ενός βιβλίου ή δύο βιβλίων να λαμβάνουν πολλές δεκάδες ή και εκατοντάδες ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων, όπως εξάλλου κάναμε μέχρι και πριν μικρό χρονικό διάστημα.

Δυστυχώς το γεγονός ότι αναλάμβαναμε μέχρι και προν λίγους μήνες και πληρώναμε ΚΑΙ τα ταχυδρομικά τέλη για τα δέματα που σας στέλναμε , μαζί με το γεγονός ότι για δεκαπέντε ή τριάντα ευρώ που λαμβαναμε για ένα ή δύο βιβλία σας στέλναμε ιεραποστολικό υλικό με υπερπολλαπλάσια τιμή κτήσης, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή συνδρομή από ΚΑΝΕΝΑΝ ( είπαμε με εξαίρεση 3 ψυχούλες ) , μας οδήγησαν σε δεινή κατάσταση

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι εφεξής και αφού εκλείψουν αυτές οι δύο αιτίες της οικονομικής μας αιμορραγίας θα μπορέσουμε να ανασυγκροτηθούμε και να μπορέσουμε να εξυπηρετούμε σταδιακά και τους Ιερείς και τις Ιερές Μονές που ΕΣΕΙΣ θα μας υποδείξετε και ΕΜΕΙΣ θα αναλαβουμε σε ορίζοντα χρόνου να στείλουμε ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών.

 

Εκ του Προμάχου Ορθοδοξίας

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *