Όλα ήταν ευλογημένα στην παρουσίαση των βιβλίων μας !

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα  στο κατάμεστο από ζεστές καρδιές  αρχονταρίκι της Ιεράς Σταυροπηγιακής και Συνοδικής  Μονής Παναγίας της Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής,πραγματοποιήθηκε η  παρουσίαση των βιβλίων: “Δάκρυ στο Εγώ” και “Πόσα χωράνε σε ένα Αμήν;”, του Νώντα Σκοπετέα , συγγραφέα και παραγωγού του Εκκλησιαστικού Ραδιοφώνου , τα οποία εκδόθηκαν από την Ορθόδοξη Ιεραποστολική Συναλληλία «Πρόμαχος Ορθοδοξίας» .
Στην παρουσίαση κάτω απ την ΑΛΗΘΕΙΑ του κρυφού σχολειού του Γύζη , συνομίλησαν  ο Ηγούμενος της Ι.Μ.Παναγίας της Χρυσοπηγής και συγγραφέας π.Εφραίμ Παναούσης, ο π.Σπυρίδων Βασιλάκος, Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Βοιωτική Εκκλησία» και συγγραφέας , ο Αριστομένης Φλουράκης συγγραφέας και πρόεδρος του Προμάχου Ορθοδοξίας και ο Νώντας Σκοπετέας.

Αποσπάσματα των βιβλίων ανέγνωσαν  μέλη της θεατρικής ομάδας “από καρδιάς΄΄ της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής.

Ένα ανυπόκριτο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν ( και ήταν πολλοί) στην πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής για τον Πρόμαχό μας βραδιάς ! Ιδιαίτερα στον Ηγούμενο π.Εφραίμ στην ευλογημένη συνοδεία της μάνας Χρυσοπηγής και τους υπέροχους συνεργάτες του ονείρου …

Καλή αντάμωση σε ευλογημένους τόπους !

Comment (2)

 1. Σοφία Ανδρίκου 11 February 2020 at 11:34

  Καλημέρα σας, άκουσα για το βιβλίο ,ποσα χωράνε σε ένα αμήν ,στην Πειραϊκή εκκλησία σήμερα και με ενδιαφέρει. Πώς μπορώ να τα έχω στην διάθεση μου; Θέλω να ξέρω το κόστος . Ενδιαφέρομαι για 3 βιβλία.

  Reply
  1. Νώντας Σκοπετέας 20 January 2022 at 11:29

   Μας συγχωρείτε για την πολύ καθυστερημένη απάντηση ! Αν είναι ευλογημένο επικοινωνήστε με το 6980 152079 και τον Πρόμαχο Ορθοδοξίας ώστε να ενημερωθείτε σχετικώς ! Ήδη κυκλοφόρησε και νέο βιβλίο σαν συνέχεια στο Πόσα χωράνε σε ένα Αμήν! Χαίρετε εν Κυρίω !

   Reply

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *