ΤΙΣ ΘΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ !!! Ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ !!

Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε την ανταπόκριση που θα είχε η Πρωτοβουλία του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ για την Ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Φιλούμενου στην Κένυα !!

Σας γράψαμε σε προηγούμενη μας ανάρτηση το πως οι ΤΡΕΙΣ πρώτοι Δωρητές – είναι ΑΜΕΣΑ ή ΕΜΜΕΣΑ  – συνδεδεμένοι με τον Αγιο!

Με την Χάρη του Θεού το πρώτο τμήμα  από τα συνολικά 6000 ευρώ που κατά προσέγγιση θα κοστίσει ο Ιερός Ναός συγκεντρώθηκαν , απεστάλησαν ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΩΡΗΤΕΣ στον πατέρα Μεθόδιο στην Κένυα, και ήδη από αυτήν την εβδομάδα αρχίζουν οι εργασίες εκσκαφής και θεμελίωσης

Μετά το Αγιο Πάσχα ο Μητροπολίτης Κένυας Μακάριος θα μεταβεί να θέσει τον θεμέλιο λίθο και να ευλογήσει την Ανέγερση

Σε ΟΛΑ αυτά είναι φανερό ότι είναι ο ΙΔΙΟΣ ο Αγιος που οικονομεί τα του Οίκου Του

Και ΔΕΝ περιορίζεται στην ανέγερση του Ναού του μόνο, αλλά και στον εξοπλισμό και καλλωπισμό του

Ήδη ευσεβέστατη φίλη του ΠΡΟΜΑΧΟΥ από την Μεσσηνία θα δωρίσει το κάλυμμα της Αγίας Τραπέζης και ΜΟΛΙΣ σήμερα ευσεβέστατος αλλοδαπός Ορθόδοξος αδελφός μας θα δωρίσει στον Ναό αγιογραφημένη φορητή Εικόνα του Αγίου !

Φυσικά και είναι ΠΟΛΛΑ που πρέπει να γίνουν !!

Ασφαλώς και βρισκόμαστε ΜΟΝΟ στην αρχή !

Οι ανάγκες είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ και τα έξοδα για την ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ και ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΗ Συναλληλία μας, που προωρτοστατεί στην Δράση αυτή , και που δεν έχει ούτε συνδρομές, ούτε δωρεές, ούτε οικονομικούς πόρους  είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ !!

Ευελπιστούμε όμως ότι ο Αγιος Φιλούμενος θα φωτίσει και άλλες ευλογημένες ψυχές να συνδράμουν στην ανέγερση του Ιερού Ναού του, στον εξοπλισμό του και στον καλλωπισμό του !

Για οποιαδήποτε οικονομική σας συνδρομή που θα σταλεί ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από εσάς στον πατέρα Μεθόδιο στην Κένυα,  και για να σας δώσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί του παρακαλώ επικοινωνήστε με τον ΠΡΟΜΑΧΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στο

    info @ promachos.gr

 

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *