ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΝ ΤΡΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ !!!

Το έργο το έχουμε ξαναδεί ! Ξαφνικά , από το πουθενά  η Παναγία μας αξιώνει τον βαστάζο της τον ελάχιστο να γίνεται δέκτης ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ όχι ενός ή δύο θαυμάτων που αποτελούν κάτι το σύνηθες για το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών xairetismoi.blogspot.gr , αλλά ΤΕΣΣΑΡΩΝ σύγχρονων θαυμάτων ΣΥΝ άλλων τριών από τα παλιά !!!!


Τεσσάρων ΝΕΩΝ, ΜΕΓΑΛΩΝ, ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ θαυμάτων , όχι σε Γέροντες, Μοναχούς κι Αγίους αλλά σε απλούς, καθημερινούς, ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ όπως όλοι μας, ανθρώπους !!


Και τριών ΘΑΥΜΑΤΩΝ σε έναν υπό Αγιοκατάταξη Γέροντα !


Εν συνόλω ΕΠΤΑ θαύματα των Χαιρετισμών σε ΛΙΓΟΤΕΡΟ από 24 ώρες !!!


Θα είμαστε τίμιοι στην μοιρασιά !


Ένα μόνο από τα επτά θα το κρατήσουμε για κάποιον από τους επόμενους τόμους με τα “Θαύματα των Χαιρετισμών ….σήμερα” , μιας και υποσχεθήκαμε ΟΛΑ τα θαύματα που θα περιέχονται στους επόμενους τόμους να είναι ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑ , και τα άλλα υπόλοιπα θα τα αναρτήσουμε , συν Θεώ αύριο, δηλαδή από σήμερα Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και για τις επόμενες ημέρες  , ΕΔΩ στο Ιστολόγιο των Χαιρετισμών και φυσικά και στον ΠΡΟΜΑΧΟ μας !


Θα ξεκινούσαμε τώρα αλλά παρότι το πνεύμα είναι πρόθυμο , η σαρξ είναι ασθενής !


Δύο ημέρες δεν σηκώσαμε κεφάλι από το πακετάρισμα !! 


Εικοσιοκτώ ….μάλιστα 28 δέματα , κάποια ΔΕΚΑΔΩΝ κιλών, ταξίδεψαν εχθές και σήμερα με τα ΕΛΤΑ κούριερ σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα !


Μάλιστα σήμερα Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου αξιωθήκαμε να στείλουμε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ δέμα με βιβλαρίδια Χαιρετισμών ΚΑΙ στην ΤΗΛΟ !!!


Και η χαρά μας είναι ανείπωτη !!


Σιγά σιγά καλύπτει η Παναγία μας δια των βαστάζων Της με βιβλαρίδια Χαιρετισμών ΟΛΗ την ευλογημένη μας Πατρίδα !


Κάτι ξέρει η Δέσποινα μας !


Και παράλληλα μας κοινολογεί και τα θαύματα των Χαιρετισμών Της, έτσι για να μας στηρίζει εμάς τους ολιγόπιστους βαστάζους Της και να μας δίνει κουράγιο για τα εκατοντάδες δέματα που θα αποσταλούν μέσα στο Τριώδιο !!


Υπομονή λοιπόν λίγες ώρες !


Και ραντεβού εδώ στο Ιστολόγιο των Χαιρετισμών και στο site του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ για το πρώτο από τα ΕΞΙ από τα ΕΠΤΑ θαύματα που μας κοινολογήθηκαν ΜΕΣΑ σε ένα 24ωρο !


Χριστός Ανέστη αδελφοί !! Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε !!

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *