ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ !!!

Χριστός Ανέστη !!

Τι άλλη εξήγηση θα μπορούσαμε να δώσουμε αδελφοί μου ??

Πάνω που λέμε , εντάξει , Δόξα τω Θεώ… έκλεισε το PDF του δεύτερου τόμου  , έχουμε επιλέξει …λέμε…τα πιο ΜΕΓΑΛΑ απο τα Θαύματα των Χαιρετισμών Της ( αν και έχουμε πει και ξαναπεί, ότι ΟΛΑ τα Θαύματα των Χαιρετισμών Της ΜΕΓΑΛΑ είναι ), πάνω που ετοιμαζόμαστε να το δώσουμε στον γραφίστα για την καλλιτεχνική επιμέλεια…. έρχονται ΔΥΟ ΝΕΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ( από αυτά που μόνο σε Γεροντικά διαβάζει κανείς και μένει ενεός ) και αναγκαζόμαστε να βγάλουμε κάποια από τα υφιστάμενα και να προσθέσουμε αυτά ειδάλλως ο δεύτερος τόμος θα βγεί 400 σελίδες !!!

Αδελφέ μου και αδελφοί μου σας βεβαιώνω ότι ΔΕΝ σταματάει η Παναγία μας ΚΑΙ μέσα από τα Θαύματα των Χαιρετισμών Της να επαδαψιλεύει τις μητρικές Της ευλογίες και την Χάρη Της !

Σας βεβαιώνω ότι ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ τόμος με τα Θαύματα ( που θα κυκλοφορήσει ΟΠΟΤΑΝ η Δέσποινα μας ευδοκήσει ) θα σας εκπλήξει με ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑ Θαύματα που στερρώς θα αποδεικνύουν την Χάρη των Χαιρετισμών Της !!

Επί του παρόντος όσοι δεν έχετε διαβάσει τα βιβλία των αδελφών της Συναλληλίας σας προτρέπουμε να τα αναζητήσετε σε ΚΑΘΕ Ορθόδοξο Χριστιανικό Βιβλιοπωλείο , να τα αναζητήσετε σε Διαδικτυακά Βιβλιοπωλεία, ή τέλος – αν θέλετε να λάβετε και το πλήθος των ευλογιών που συνοδεύουν ΚΑΘΕ μας δέμα – να τα παραγγείλετε και από εμάς στέλνοντας μας email στο info@promachos.gr

Υπενθυμίζουμε ότι ΟΛΑ τα έσοδα διατίθενται για την ενίσχυση της Δράσης της ΔΩΡΕΑΝ διανομής βιβλαριδίων Χαιρετισμών που ΣΥΝ ΘΕΩ και φυσικά ΚΑΙ με την δική σας αγάπη και στήριξη έφτασαν τα 480.000 !!!

Οι ανάγκες είναι ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ , οι οικονομικοί πόροι ΜΗΔΑΜΙΝΟΙ για ένα ΤΙΤΑΝΙΟ και ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟ Εργο και η δική σας στήριξη για να συνεχίσει ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ – ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΤΕ – ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ

 

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *