ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 2019 Η ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ !

Σε προηγούμενες αναρτήσεις μας στο Ιστολογιο των Χαιρετισμών xairetismoi.blogspot.gr και στο site του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ promachos.gr σας είχαμε ενημερώσει ότι το Ιστολόγιο και ο Πρόμαχος θα συνεχίζουν να  στέλνουν ΔΩΡΕΑΝ τα βιβλαρίδια, τα γνωστά σε όλους σας καλαίσθητα βιβλιαράκια με τους 24 Οίκους των Χαιρετισμών ΜΟΝΟ σε Πνευματικούς δηλαδή Ιερείς-Εξομολόγους , σε Ιερείς που διακονούν σε Νοσοκομεία, Ορφανοτροφεία, Φυλακές , σε Κατηχητριες-τες και Κυκλάρχες, καθώς και σε ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΕΣ μικρές Ενορίες και Ιερές Μονές !


Στις παραπάνω περιπτώσεις ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ αναλαμβάνει ΚΑΙ τα ταχυδρομικά τέλη.


Επειδή το τελευταίο διάστημα “κατακλυζόμαστε” από email αδελφών μας ιδιωτών που επιθυμούν να λάβουν ΕΥΛΟΓΙΑ τα βιβλαρίδια μας, επειδή ΔΕΝ θέλουμε σε καμία περίπτωση να επιβαρύνουμε κανέναν ΟΥΤΕ καν με τα ταχυδρομικά τέλη – τα οποία έχουν ανέλθει σε δυσθεώρητο για τις δικές μας οικονομικές δυνατότητες ποσό κάθε μήνα –  και επειδή ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΕΝ θέλουμε σε καμία περίπτωση να στερήσουμε από κανέναν την δυνατότητα να λαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ την ΕΥΛΟΓΙΑ των Χαιρετισμών, έχουμε ΗΔΗ εφοδιάσει τα  ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ των ΑΘΗΝΩΝ με ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΏΝ και σταδιακά θα το κάνουμε και σε άλλες μεγάλες πόλεις, ΩΣΤΕ  ο καθένας και η καθεμία που επιθυμεί έναν ΜΙΚΡΟ αριθμό βιβλαριδίων ( 1 – 5 ανά άτομο ) για την οικογένεια του, θα επικοινωνεί ΠΡΩΤΑ με τον Πρόμαχο Ορθοδοξίας στο info@promachos.gr είτε με το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών στο xairetismoitheotokou@gmail.com και εμείς ειδοποιούμε το Βιβλιοπωλείο ώστε να μεταβαίνει ο ίδιος και να παίρνει ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ – όπως κάνουμε την τελευταία δεκαετία – τα γνωστά σας βιβλαρίδια με την μεγάλη γραμματοσειρά.


Έτσι και το Σωματείο θα μπορέσει να εξοικονομήσει χρήματα ώστε να τυπώνει ΑΚΟΜΗ περισσότερα βιβλαρίδια Χαιρετισμών που πάντα θα μοιράζονται ΔΩΡΕΑΝ , και ο καθένας και η καθεμία από εσάς ΔΕΝ θα στερηθεί την ευλογία των Χαιρετισμών !


Να τονίσουμε ξανά και ας γινόμαστε κουραστικοί ότι η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή με τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια ισχύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ για ΜΙΚΡΕΣ και “ΦΤΩΧΕΣ” Ιερές Μονές και Ενορίες που ΔΕΝ μπορούν να αγοράσουν από τους Θρησκευτικούς Εκδοτικούς Οίκους τα βιβλαρίδια που επιθυμούν να διανείμουν στους Προσκυνητές και Ενορίτες τους.


Θα ήταν φενάκη να ισχυριζόμασταν ότι μπορούμε να καλύψουμε ΟΛΕΣ τις Ιερές Μονές και ΟΛΕΣ τις Ενορίες.


Και να τονίσουμε ότι θα στέλνουμε τα ΔΩΡΕΑΝ αυτά βιβλαρίδια – εννοείται με ΔΩΡΕΑΝ και τα ταχυδρομικά τέλη – ΜΟΝΟ στην διεύθυνση του Ιερού Ναού.


Αυτό ισχύει και για τους Κατηχητές και τους Κυκλάρχες που θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια ΜΟΝΟ από τον Προιστάμενο του Ιερού Ναού όπου διακονούν !


Τέλος να επισημάνουμε ότι με την Χάρη του Τριαδικού μας Θεού και της Υπεραγίας Θεοτόκου μας έχουμε δημιουργήσει ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΡΥ ΔΙΚΤΥΟ από “δοκιμασμένους” χρόνια τώρα βαστάζους σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελληνική Επικράτεια, τους οποίους σε ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΑ χρονικά διαστήματα εφοδιάζουμε με βιβλαρίδια Χαιρετισμών, και οι οποίοι με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ και ΠΑΝΤΑ ΧΕΡΙ με ΧΕΡΙ , εκεί που η Παναγία μας τους φωτίζει, μοιράζουν ΔΩΡΕΑΝ τα βιβλαρίδια των Χαιρετισμών !!!


Έτσι ΜΗΝ ανησυχείτε ! Σύντομα θα συναντήσετε κάποια από τις βαστάζες ή τους βαστάζους μας, που θα σας προμηθεύσουν με τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια !


Εν κατακλείδι να σας ενημερώσουμε ότι ΕΚΤΑΚΤΩΣ αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 θα αναρτήσουμε και στο Ιστολόγιο των Χαιρετισμών, και στον Πρόμαχο και στο Facebook ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ θαύμα των Χαιρετισμών που μόλις εχθές μας εμπιστεύτηκε αξιόπιστος αδελφός μας, λάτρης κι ένθερμος “εργάτης” των Χαιρετισμών !

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *