ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ !!

Εχθές το βράδυ, εννέα και κάτι, τηλεφωνήσαμε στον αγαπητό μας πατέρα Α. ( δεν σκέφθηκα να ζητήσω ευλογία για να κοινολογήσω όνομα και Ιερά Μονή ) να τον ρωτήσω αν παρέλαβε τις κούτες που του είχαμε στείλει !


” Ναι ναι ! Ευχαριστούμε ! Στον δρόμο μας βρίσκετε ! Επιστρέφουμε από την Ιερά Μονή του Οσίου Δαβίδ στην Εύβοια !

Πήγαμε να προσκυνήσουμε τους Αγίους ! Και είπαμε ! Αφού μας στείλατε τόσες ευλογίες να πάμε κι εμείς κάποιες τσάντες στο Μοναστήρι ! Πήγα στον Ηγούμενο να πάρω την ευχή του ! Και τι να δω ?! Κούτα με τα βιβλαρίδια των Χαιρετισμών σας ! Τα δίνει σε ΚΑΘΕ εξομολογούμενο ευλογία με την προτροπή να τους διαβάζει καθημερινά !”


Και συνέχισε ….” Είναι και ο Ηγούμενος Γαβριήλ του ιδίου πνεύματος….” εννοώντας προφανώς με τον Γέροντα Α. και τον μακαριστό Γέροντα του που ήταν λάτρης των Χαιρετισμών !

Και ολοκλήρωσε τον λόγο του λέγοντας ” Του αφήσαμε όμως μία τσάντα με τα όμορφα έντυπα κατά των εκτρώσεων !! Μα καλά !! Δεν υπάρχει Μοναστήρι που να μην έχετε στείλει ?!?!? “


ΑΣΦΑΛΩΣ και υπάρχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ που Α Κ Ο Μ Η  δεν έχουμε στείλει !


Και αυτό επειδή ΔΕΝ θεωρούμε τους Χαιρετισμούς σαν ένα απλό Ιεραποστολικό υλικό από αυτό που βρίσκει κανείς στα παγκάρια Ιερών Μονών και Ιερών Ναών !


Εμείς που αξιωθήκαμε να γνωρίσουμε την ΑΞΙΑ και την ΔΥΝΑΜΗ των Χαιρετισμών θέλουμε να πηγαίνουν ΜΟΝΟ σε χέρια Ιερέων, Μοναχών, Μοναζουσών ΚΑΙ Λαϊκών Ιεραποστόλων που να είναι ” του ιδίου πνέυματος ….” όπως όμορφα το έθεσε ο πατέρας Α.


Του πνεύματος της Θεοτοκοφιλίας και της αγάπης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου !


Φευ … ΔΕΝ είναι όλοι έτσι !!


Επομένως κι εμείς περιμένουμε και είτε όταν οι ίδιοι μας το ζητήσουν, είτε αν από άτομα που τους γνωρίζουμε μαθαίνουμε ότι ευλαβούνται τους Χαιρετισμούς ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ στέλνουμε ΠΑΝΤΑ με την ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ να δίνονται ΧΕΡΙ με ΧΕΡΙ υπενθυμίζοντας στους πιστούς την ΠΡΟΤΡΟΠΗ – όχι την δική μας – ΑΛΛΑ της ίδιας της Παναγίας για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τους ανάγνωση ΟΧΙ μόνο μία φορά ΑΛΛΑ όσες φορές η Παναγία τους χαρίζει !!


Επειδή το να απαγγέλλει κανείς τους Χαιρετισμούς ΔΕΝ είναι δικό του “κατόρθωμα” ή “θυσία” ή “καθήκον” 


Είναι ΔΩΡΟ της Παναγίας μας !


Να μας αξιώνει να δοξολογούμε τον Υιό Της και να της απευθύνουμε τόσα ΧΑΙΡΕ είναι δικο Της και ΜΟΝΟ δικό Της δώρο !


Χαιρόμαστε λοιπόν που σιγά σιγα ΓΕΜΙΖΕΙ η Πατρίδα μας με τα βιβλαρίδια των Χαιρετισμών που μοιράζαμε , μοιράζουμε και θα μοιράζουμε ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟΝ ΔΩΡΕΑΝ !!


Και όπως έχουμε πει και θα το πούμε για μία ακόμη φορά !


Τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια τα παραλαμβάνετε είτε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από εμάς στην Αθήνα  ( από τα Γραφεία μας ή από μετά από συνάντηση σε σταθμό του Μετρό ) μετά από συνεννόηση αρχικά με email στα xairetismoitheotokou@gmail.com ή στο info@promachos.gr όπου θα μας δώσετε και το τηλέφωνο σας  , είτε μπορούμε να σας τα αφήσουμε σε Βιβλιοπωλείο στο Σύνταγμα ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ οπότε σε ώρες καταστημάτων μπορείτε να τα παραλάβετε όποτε σας βολεύει, και τέλος σε όσους ΔΕΝ μπορούν οι ίδιοι να έρθουν ή να στείλουν κάποιον δικό τους στην Αθήνα τότε μπορούμε να σας τα στείλουμε υπό την προϋπόθεση ότι θα αναλάβουν τα ταχυδρομικά έξοδα με τα ΕΛΤΑ κούριερ !


Και όπως πολλές φορές εξηγήσει βάζουμε ως αντικαταβολή τα ταχυδρομικά τέλη που θα πληρώναμε εμείς που έχουμε σύμβαση και τα οποία είναι ΠΟΛΥ πιο χαμηλά από ενός απλού ιδιώτη !


Για παράδειγμα για ΔΕΜΑ ποτ περιέχει 100 βιβλαριδία ΜΑΖΙ με τις Εικόνες και τις άλλες ευλογίες που στέλνουμε είναι στα ΠΕΝΤΕ  ευρώ . Αν ΔΕΝ θέλετε τις πλαστικοποιημένες Εικόνες και τα άλλα βιβλαρίδια ( Παρακλητικοί, Χαιρετισμοί Τιμίου Σταυρού κλπ που ΕΝΟΟΕΙΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ τα βάζουμε μαζί ) τότε το κόστος για να σας έρθουν στην πόρτα σας είναι τέσσερα ευρώ !


Γενικά σε κάποιον που ΔΕΝ γνωρίζουμε και μας γράφει για ΠΡΩΤΗ φορά ΔΕΝ δίνουμε πάνω από 80-100 βιβλαρίδια ! Εκτός αν πρόκειται φυσικά για Πνευματικό, Ιερέα, Ιερά Μονή, Κατηχητή ή Λαϊκό Ιεραπόστολο !


ΤΕΛΟΣ κάτι που είναι βασικό !!


Επειδή με την Χάρη της Παναγίας μας λαμβάνουμε ΤΩΡΑ , λιγο πριν την Πεντηκοστή σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βάση οκτώ με δέκα email και μηνύματα στο Facebook από ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟΥΣ αδελφούς μας και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ πάντα δεχόμαστε και τηλεφωνήματα από “παλαιούς” βαστάζους και βαστάζουσες ΚΑΙ επειδή παράλληλα έχουμε και την διακίνηση των βιβλίων της Συναλληλίας είναι ΛΟΓΙΚΟ να υπάρχει καθυστέρηση ΔΥΟ έως ΤΡΙΩΝ εβδομάδων για να ικανοποιήσουμε το κάθε αίτημα για αποστολή βιβλαριδίων Χαιρετισμών σε λαϊκούς !


ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι σε περίπτωση Πνευματικών και Ιερών Μονών προσπαθούμε σε 3 με 5 εργάσιμες ημέρες να έχουμε ετοιμάσει το δέμα τους !


Επομένως ΤΑΠΕΙΝΑ σας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να μας συγχωρείτε που ενδεχομένως αργούμε να τα στέλνουμε ΑΛΛΑ όπως ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΙ θα έχετε διαπιστώσει ΠΑΝΤΟΤΕ θα λάβετε το δεματάκι με τους Χαιρετισμούς ΚΑΙ τις άλλες ευλογίες !


ΕΥΛΟΓΙΕΣ που γίνονται ΠΟΛΛΕΣ πλέον !!


Είπαμε ΟΣΑ χρήματα εξοικονομεί η Συναλληλία από τα ταχυδρομικά τέλη που ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ πλήρωνε επί δεκαπενταετία μέχρι και τον Μάρτιο του 2019 και ήταν πάρα μα πάρα πολλά, ΟΛΑ αυτά τα χρήματα ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ τόσο με τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια των Χαιρετισμών που τυπώνονται ΟΣΟ και με τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια και τις πλαστικοποιημένες Εικόνες ΚΑΙ το λοιπό Ιεραποστολικό υλικό που τυπώνουμε και πάντα ΔΩΡΕΑΝ μοιράζουμε !!


Εξάλλου να το πούμε για ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ


ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων της Συναλληλίας μας ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ επιστρέφουν στο 150% σε ΕΣΑΣ με τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια ! 


Και λέμε στο 150 % επειδή όπως μπορεί ο καθένας να καταλάβει ΔΕΝ είναι δυνατόν να χρηματοδοτηθεί μία τέτοιας ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ κλίμακας Ιεραποστολική Δράση ( συν Θεώ αυτήν την εβδομάδα θα “πιάσουμε” τα 500.000 ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια ) από τα έσοδα των βιβλίων αλλά ΚΑΙ από την ΑΘΟΡΥΒΗ και ΜΥΣΤΙΚΗ και ΑΝΩΝΥΜΗ προσφορά αυτών που ξέρει ΜΟΝΟ ο Θεός  !


Και να τονίσουμε ότι ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΝ θα δώσει ΟΥΤΕ ένα cent από τα έσοδα αυτά για τα λειτουργικά του έξοδα που ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τώρα αναλαμβάνουν αυτοί που ξέρει ΜΟΝΟ ο Θεός !


Επομένως ΟΣΑ έσοδα έχει ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ αυτά ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ στο Λαό του Θεού με τις Εκδόσεις και τις Ευλογίες που ΔΩΡΕΑΝ μοιράζουμε !


Καλή Πεντηκοστή να έχουμε αδελφοί !ΣΙ

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *