ΣΕ 75′ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ !!

Με την Χάρη της Παναγίας μας η διάδοση των Χαιρετισμών συνεχίζεται δυναμικά !


Και η λέξη “βαστάζος” δηλαδή χαμάλης, αχθοφόρος ξαναβρήκε το νόημα της, μιας ΚΑΙ εμείς πλέον φορτώνουμε τα δέματα μας στο καρότσι και διανύουμε λίγα χιλιόμετρα μέχρι το Βιβλιοπωλείο ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ στο Σύνταγμα , αλλά ΚΑΙ οι αδελφοί μας ( ή όσους στέλνουν) τα παραλαμβάνουν και τα μεταφέρουν στον προορισμό τους !


Και το κυριότερο ! ΧΩΡΙΣ να υπάρχει πλέον ούτε η παραμικρή οικονομική επιβάρυνση των παραληπτών στην επαρχία για την μεταφορά τους από εμάς με τα ΕΛΤΑ κούριερ με το ποσό των 4, 5 ή το πολύ ΔΕΚΑ ευρώ για τα πολύ βαριά δέματα που στέλναμε.


Μία επιβάρυνση που αποτέλεσε σκανδαλισμό αδελφών μας , μιας και εξέλαβαν την αντικαταβολή των 4, 5 ή 10 ευρώ ως “αμοιβή” μας για τους Χαιρετισμούς, ουσιαστικά ως “εμπόριο” των Χαιρετισμών !


Ασφαλώς και δεν ψέγουμε τους αδελφούς μας. Ασφαλώς και φέρουμε ακεραία την ευθύνη για τον σκανδαλισμό τους και για τον λόγο αυτό καταφύγαμε στην λύση του Βιβλιοπωλείου ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ, που με τόση αγάπη μας παραχωρεί μία γωνιά του για να αφήσουμε τα δεματάκια με τους ΔΩΡΕΑΝ Χαιρετισμούς , μέχρι να τα παραλάβουν σε ώρες καταστημάτων οι παραλήπτες τους ! Φυσικά αφού έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας και αφού έχουμε ετοιμάσει το δεματάκι με το όνομα τους και το έχουμε μεταφέρει στο Βιβλιοπωλείο.


Προφανώς και για εμάς ΔΕΝ είναι η βέλτιστη λύση !


Προφανώς και είναι μία επιλογή ανάγκης μιας και μεταφέρουμε πλέον τα δέματα από τα Γραφεία μας στο Κέντρο.


Προφανώς και δεν γογγύζουμε ! Ούτε καν παράπονο δεν εκφράζουμε που καλοκαιριάτικα , με σαράντα και πλέον βαθμούς μεταφέρουμε τα δέματα !


ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ !


Και να υπάρχει πλέον ούτε καν το έξοδο των ταχυδρομικών τελών για τους αδελφούς μας !


Και για να υπάρχει και ΑΚΟΜΗ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ακόμη και από τα κούριερ !


Γίνεται αυτό ???


Ασφαλώς !


Δεχθήκαμε από τον π. Ελευθέριο  – εφημέριο σε μία ενορία της Αττικής –  ένα email με το οποίο μας ζητούσε κάποιες εκατοντάδες βιβλαρίδια για τα παιδιά της κατασκηνωτικής περιόδου που ξεκίνησε σήμερα.


Λάβαμε το email 12.35 μμ ! Στις 13.50 μ.μ μετά από 75 λεπτά του τηλεφωνήσαμε ότι οι δύο τσάντες με τα βιβλαρίδια μαζί με αντίστοιχες πλαστικοποιημένς Εικόνες ΚΑΙ του Εσταυρωμένου ΚΑΙ του Αγίου Πορφυρίου και ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ του Ευαγγελισμού ήταν στο δέμα !


Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και το βιβλίο με τα “Θαύματα των Χαιρετισμών” ώστε να φωτοτυπήσουν ότι κρίνουν και να το δώσουν στα παιδιά μας !


Εννοείται ΟΛΑ μα ΟΛΑ ΕΥΛΟΓΙΑ !!


Προφανώς ΔΕΝ είναι πάντα τόσο γρήγορος ο χρόνος ανταπόκρισης μας !


Προφανώς το γεγονός ότι επρόκειτο για μικρά παιδιά μας ευαισθητοποίησε να ανταποκριθούμε ΑΜΕΣΑ !!


Η ουσία είναι ότι ΟΛΑ μα ΟΛΑ ήταν ΔΩΡΕΑΝ – ΕΥΛΟΓΙΑ !


Ότι οι παραλήπτες ΔΕΝ επιβαρύνθηκαν και ότι σε λιγότερο από μίαμιση ώρα οι Χαιρετισμοί ήταν στο χώρο παραλαβής !!!!


Η Συναλληλία μας συνεχίζει και στέλνει ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ στις Ιερές Μονές και τα Ιερά Κελλια του Περιβολιού της Παναγίας μας  και σε Πνευματικούς που επιθυμούν να μοιράζουν τα βιβλαρίδια στην Εξομόλογηση αφού φυσικά επικοινωνήσουν οι ίδιοι με το Ιστολόγιο ή τον Πρόμαχο Ορθοδοξίας !


Ελπίζουμε στο μέλλον να μας αξιώσει η Παναγία μας να μας επιτρέψουν τα οικονομικά της Συναλληλίας μας να στέλνουμε τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια σε ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΥΣ πληρώνοντας ΚΑΙ τα ταχυδρομικά τέλη όπως εξάλλου κάναμε ΠΛΕΟΝ ΤΗς ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2019, οπότε και αν συνεχίζαμε να πληρώνουμε ΚΑΙ τα ταχυδρομικά ΔΕΝ θα μπορούσαμε να τυπώνουμε πλέον βιβλαρίδια !


Προκρίναμε να διαθέτουμε τα μικρά μας έσοδα στον σκοπό της εκτύπωσης των ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων !


Πιστεύουμε ακράδαντα ότι και εσείς αυτό θα είχατε αποφασίσει ! 

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *