ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΟ …. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ…. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ !!

Έτσι είναι αδελφοί μου… Αν είχαμε επιλέξει να είμαστε μία Ιεραποστολική Συναλληλία που να εξαντλεί τις δράσεις της σε κάποια άρθρα , σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο και στο Facebook, πιστέψτε μας θα είχαμε μια πληθωρική παραγωγή !

Επιλέξαμε όμως στον ΠΡΟΜΑΧΟ μας να πράττουμε πολλά και να γράφουμε λιγότερα.

Και για να είμαστε ειλικρινείς ΔΕΝ γράφουμε καν ψήγμα από τα όσα κάνουμε με τον κίνδυνο να μας θεωρήσουν κάποιους νωθρούς.

Για τον λόγο αυτό ας κάνουμε έναν μικρό απολογισμό των ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ εβδομάδων !

12.000 βιβλαρίδια Χαιρετισμών έχουν ΗΔΗ αποσταλεί σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα , ανεβάζοντας τον ΣΥΝΟΛΙΚΟ αριθμό των ΔΩΡΕΑΝ διανεμηθέντων βιβλαριδίων στις 517.000

8.000 και πλέον μοιράστηκαν σε Ιερές Μονές, Σκήτες και Κελλιά του Αγίου Όρους !

Αξίζει να ευχαριστήσουμε τον αδελφό μας Κωνσταντίνο που μαζί με τρεις αδελφούς μετέφεραν από την Ουρανόπολη – με τα χέρια, εννοείται – ΔΥΟ κούτες των 1.000 βιβλαριδίων !

Την επόμενη της μεγάλης νεροποντής στην Χαλκιδική και μεσούσης καταιγίδας στο Άγιο Όρος μετέφεραν την μία από τις δύο κούτες με 1.000 βιβλαρίδια στο Ιερό Κελλί της Αναστάσεως στην Καψάλα και την παρέδωσαν ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στον Γέροντα Ευθύμιο , που την άνοιξε και αύθις έδωσε με τα χέρια του στους παρευρισκόμενους ευλογία !

Πεντακόσια βιβλαρίδια τα άφησαν στον Ρώσο μοναχό που διακονεί τον Γέροντα Γαβριήλ , ενώ τα υπόλοιπα 500 τα άφησαν στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος

Εμείς με την σειρά μας φροντίσαμε να καλύψουμε από το Σεράι στις Καρυές μέχρι την Μεγίστη Λαύρα, από την Ξενοφώντος μέχρι την Αγιάννα.

Και μακάρι να μας επέτρεπαν τα οικονομικά μας να στείλουμε και περισσότερα δέματα και να εκτυπώσουμε και περισσότερα βιβλαρίδια !

Πέρα από το Άγιο Όρος ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ξεκίνησε το “πιλοτικό” του πρόγραμμα Δράσης  “ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ” και έστειλε σε Μητρόπολη της Αγιοτόκου μας Θεσσαλονίκης αρκετές χιλιάδες βιβλαρίδια προκειμένου να μοιραστούν σε ΟΛΑ τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στις Κατασκηνώσεις της. ΟΛΑ αυτά ΠΑΝΤΑ με ευλογία του Μητροπολίτη και συντονισμό του Πρωτοσυγκέλου.

Συστηματικά ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ συνεχίζει και στέλνει σε Ιερείς που διακονούν σε Νοσοκομεία και Φυλακές.

Να ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ότι ΤΟΣΟ στην περίπτωση των δεμάτων που στάλθηκαν στο Άγιο Όρος ΟΣΟ και στις περιπτώσεις Ονευματικών που διακονούν σε Φυλακές και Νοσοκομεία ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ αναλαμβάνει ΚΑΙ τα ταχυδρομικά τέλη με τα ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ “ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ”, κάτι που ασφαλώς και επιβαρύνει τα πενιχρά μας οικονομικά και δυσχεραίνει την έκδοση ακόμη περισσότερων βιβλαριδίων ΑΛΛΑ με την Χάρη της Παναγίας μας προχωρούμε

Και φυσικά ΜΗΝ ξεχάσουμε τα ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ δέματα και τις μικρότερες τσάντες με τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών που παραλαμβάνουν οι αδελφοί μας από το Βιβλιοπωλείο ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ στο Σύνταγμα, προκειμένου να ΜΗΝ επιβαρύνεται ΟΥΤΕ το Σωματείο , αλλά ΟΥΤΕ και οι ίδιοι με τα ταχυδρομικά τέλη

Φυσικά για να μην παραπονιούνται και οι αδελφοί μας εκτός Αττικής καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να εφοδιάζουμε τα Βιβλιοπωλεία των Ιερών Μητροπόλεων με τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια , ώστε σταδιακά σε ΟΛΗ την Ελλάδα να μπορούν οι αδελφοί μας να λαμβάνουν τους Χαιρετισμούς , ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ την παραμικρή οικονομική υποχρέωση !

Προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα ΤΕΡΑΣΤΙΑ για το μικρό μέγεθος ενός νεοπαγούς Σωματείου έξοδα ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ θα διαθέσει τις Εκδόσεις του για το διάστημα από 1 Αυγούστου έως και 15 Σεπτεμβρίου σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ τιμές ΚΑΙ με πάρα πολλές ΕΥΛΟΓΙΕΣ για τις οποίες πολύ σύντομα θα σας ενημερώσουμε !!

 

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *