ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ , ΤΡΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ , ΕΝΑΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ !!!

 

Αν εξαιρέσουμε ένα μικρό εικονίδιο στην αρχική σελίδα του Ιστολογίου των Χαιρετισμών που σας πληροφορεί για το βιβλίο με τα “Θαύματα των Χαιρετισμών….σήμερα” ΔΕΝ σας έχουμε ενοχλήσει, ούτε καν παρακινήσει εννέα μήνες τώρα που κυκλοφορεί το βιβλίο αυτό, μαζί με τα άλλα δύο βιβλία των ιδρυτικών μελών του Σωματείου μας, της Συναλληλίας μας όπως την ονομάζουμε, να το αγοράσετε !!


Κατανοούμε την δύσκολη οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων από τους επισκέπτες του Ιστολογίου και του site του Προμάχου, την σεβόμαστε απόλυτα, αλλά θέλουμε να κατανοήσετε και εσείς ότι η Δράση αυτή της διάδοσης των Χαιρετισμών απαιτεί πολύ μεγάλα έξοδα.


Πολύ μεγάλα έξοδα για το μέγεθος ενός νεοσύστατου Σωματείου που ΔΕΝ έχει λάβει ούτε συνδρομές μελών, ούτε δωρεές, αν εξαιρέσουμε κάποιες αδελφές κι αδελφούς – μετρημένα στα δάκτυλα του ΕΝΟΣ χεριού -που από το υστέρημα τους προσέφεραν άλλος δέκα, άλλος είκοσι, μία εκατό ευρώ για την προσπάθεια αυτή.


Όπως ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΙ – που έχετε λάβει μία δεκαετία τώρα τα δεματάκια από το Ιστολόγιο και από τον Πρόμαχο με τα βιβλαρίδια των Χαιρετισμών και τις άλλες ευλογίες – έχετε διαπιστώσει ΔΕΝ έχουμε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ χρεώσει ούτε ένα cent για τα ταχυδρομικά τέλη, τα οποία ανέρχονται σε ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, μιας και έχουμε αναθέσει στα ΕΛΤΑ κούριερ “Πόρτα-Πόρτα” την αποστολή των δεμάτων !


Πολλοί μας ρώτησαν γιατί δεν τα στέλνουμε όπως παλιά από τα Καταστήματα των ΕΛΤΑ που είναι πιο οικονομικά.


Απαντούμε.


Πρώτον.


Δεν στέλνουμε επιστολές που θα σας ερχόντουσαν στην οικία σας ,  αλλά δέματα. Για τα δέματα ο ταχυδρομικός διανομέας επιδίδει ένα ειδοποιητήριο και πρέπει ο παραλήπτης να πάει στο Κατάστημα των ΕΛΤΑ και να περιμένει – πολλές φορές αρκετή ώρα – για να το παραλάβει.


Δεδομένου ότι παραλήπτες είναι ως επί το πλείστον Ιερείς ή ηλικιωμένοι ΔΕΝ μπορούμε να υποχρεώνουμε Ιερωμένους ή υπερήλικες να αφήνουν το Ναό τους και τα σπίτια τους αντίστοιχα και να στήνονται για ώρα στην ουρά. 


Ούτε να αφήνουμε ηλικιωμένους Λευίτες και Γερόντισσες να μεταφέρουν δέματα που ζυγίζουν πολλά κιλά.


Επομένως ΠΡΩΤΑ από όλα για το συμφέρον των παραληπτών η αποστολή με courier ΔΕΝ είναι πολυτέλεια αλλά επιβεβλημένη αναγκαιότητα !


Δεύτερον.


Η αποστολή με courier είναι πολύ πιο γρήγορη ( σήμερα τα στέλνουμε , αύριο τα παραλαμβάνετε )  και πολύ πιο ασφαλής και …


Τρίτον


Στέλνουμε καθημερινά δέματα ΠΟΛΛΩΝ κιλών, συχνά και κούτες δεκάδων κιλών .Αν δεν υπήρχε το φορτηγάκι των ΕΛΤΑ κούριερ που τα παραλαμβάνει από τα γραφεία μας ΔΕΝ θα μπορούσαμε να τα μεταφέρουμε στα Καταστήματα των ΕΛΤΑ.


Επομένως η επιλογή εταιρείας courier ήταν επιβεβλημένη.


Με το πέρασμα του χρόνου διευρύνεται συνεχώς ο κύκλος των βαστάζων και βασταζουσών που ΚΑΘΕ μήνα αναμένουν το δεματάκι με τα βιβλαρίδια των Χαιρετισμών , τις ΕΙκόνες και τις άλλες ευλογίες για να τα προωθήσουν ΧΕΡΙ με ΧΕΡΙ σε Νοσοκομεία, Ιδρύματα, μικρούς Ναούς και γενικά όπου η Παναγιά τους φωτίσει ! Πάντα με ΠΡΟΣΟΧΗ να μην πάει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΟ χαμένο !!


Και όσοι για πρώτη φορά παίρνουν στα χέρια τους αυτό το βιβλιαράκι μας γράφουν ζητώντας ακόμη περισσότερα !


Μέχρι σήμερα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε !


Όπως θα είδατε στην τελευταία μας ανάρτηση ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ να σταματήσουμε την αποστολή σε ιδιώτες μιας και ΟΥΤΕ ο αριθμός των τευχιδίων των Χαιρετισμών θα επαρκούσε για την αυξανόμενη ζήτηση ΟΥΤΕ και θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στα έξοδα του κούριερ.


Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μας πηγή εσόδων είναι τα έσοδα από την πώληση των τριών μας βιβλίων


Το “Δάκρυ στο Εγώ” , το “Λογοτεχνικές Διαδρομές στην Αγία Γη” και το “Θαύματα των Χαιρετισμών….σήμερα”


Και μην νομίσετε ότι τα έσοδα αυτά καλύπτουν τα τεράστια μας έξοδα.


Το έσοδο από τα δύο βιβλία ( “Δάκρυ στο Εγώ” και από τα “Θαύματα των Χαιρετισμών” ) καλύπτει ΔΥΟ δέματα τριών κιλών και το έσοδο από τις “Λογοτεχνικές Διαδρομές” ( επειδή έχει την μισή τιμή ) καλύπτει ΕΝΑ ΜΟΝΟ δέμα.


Αλλά και αυτό είναι για εμάς μία ανάσα, μιας και οι “γνωστοί-άγνωστοι” που χρόνια τώρα “βάζουν πλάτη” είναι κι αυτοί σε οριακά επίπεδα και δυστυχώς ΔΕΝ μπορούν να ανταποκριθούν στην διογκούμενη ζήτηση.


Επομένως μιας και πλησιάζει το Τριώδιο και η Μεγάλη Τεσσαρακοστή όπου εκεί πλέον η ζήτηση …..απογειώνεται, ζητάμε από ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΥΣ εσάς να στηρίξετε ΕΜΠΡΑΚΤΑ την όμορφη ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗ μας αυτή Δράση, απλά αγοράζοντας κάποιο από τα βιβλία μας ή – στην περίπτωση που δεν μπορείτε να τα αγοράσετε εσείς – τουλάχιστον ας τα συστήσετε σε όποιον κρίνετε ότι μπορεί να διαθέσει τα 8.30 ευρώ που κοστίζουν τα δύο πρώτα ( Δάκρυ – Θαύματα )  , και τα 3.6 ευρώ που κοστίζει το τρίτο ( Λογοτεχνικές Διαδρομές ) αν τα αγοράσει κάποιος μέσω ιντερνετ από το Βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Να τονίσουμε ότι ΟΥΤΕ το Ιστολόγιο , ΟΥΤΕ ο Πρόμαχος πωλούν μεμονωμένα βιβλία. ΜΟΝΟ σε περίπτωση αγοράς ΠΟΛΛΩΝ βιβλίων πχ για Εκθεση Ιερών Μονών μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς.


Διαφορετικά ΟΛΑ σχεδόν τα Εκκλησιαστικά Βιβλιοπωλεία σε ΟΛΗ την Ελλάδα διαθέτουν ή μπορούν να παραγγείλουν από τους Εμπόρους Χονδρικής τα βιβλία μας!


Και να μην ξεχνάτε ότι η Δράση της διάδοσης των Χαιρετισμών είναι ΜΙΑ μόνο από τις Δράσεις του ΠΡΟΜΑΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε ΕΠΙΣΗΜΑ από το site του ΠΡΟΜΑΧΟΥ promachos.gr μία ακόμη Δράση του Σωματείου μας, που πιστεύουμε ότι πρέπει να στηριχθεί από όλες κι όλους εσάς !


Εμείς εδώ στο Ιστολόγιο των Χαιρετισμών περιοριζόμαστε να σας ενημερώνουμε για τις ανάγκες στο μέτωπο της διάδοσης των Χαιρετισμών ελπίζοντας στην έμπρακτη υποστήριξη σας,  για την επίτευξη του ΕΝΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ Σκοπού, για τον οποίο γίνεται όλη αυτή η προσπάθεια.


Και αυτός ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ η Τιμή στο Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου αλλά η ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΣΩΤΗΡΙΑ των εν Χριστώ αδελφών μας, μιας και χρόνια τώρα – και μέσα από τα θαύματα μπορείτε να διαπιστώσετε – η ανάγνωση των Χαιρετισμών ΟΔΗΓΕΙ στην Μετάνοια, στην Εξομολόγηση και στην Σωτηρία !Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *