ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ “ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ”

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!! ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!

Πατέρες και αδελφοί με πραγματικά πολύ μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα του Αντίπασχα, δηλαδή του Θωμά θα ξεκινήσει η ταχυδρομική αποστολή των παραγγελιών σας από την εταιρεία που έχει αναλάβει την διακίνηση των τριών βιβλίων του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ δηλαδή του βιβλίου “Λογοτεχνικές Διαδρομές στην Αγία Γη” της κας Σοφίας Κιόρογλου , του βιβλίου “Δάκρυ στο Εγώ” του κου Νώντα Σκοπετέα, και τέλος του βιβλίου “Τα θαύματα των Χαιρετισμών ….σήμερα” του κου Αριστομένη Φλουράκη.

Το πρώτο βιβλίο της κας Σοφίας Κιόρογλου “Λογοτεχνικές διαδρομές στην Αγία Γη” είναι ένα λογοτεχνικό Οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους από την πένα της γνωστής Ποιήτριας,Εκπαιδευτικού και Δημοσιογράφου κας Σοφίας Κιόρογλου.

Μέσα στις 80 τετράχρωμες σελίδες του μπορείτε να διαβάσετε υπέροχα κείμενα, ποιήματα και περιγραφές των Αγίων Τοπων με πλούσιο έγχρωμο φωτογραφικό υλικό.

Δείτε πως το περιγράφει η ίδια η συγγραφέας

Τα κείμενα που απαρτίζουν το βιβλίο ” Λογοτεχνικές διαδρομές στην Αγία Γη” της Σοφίας Κιόρογλου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ένα ιδιότυπο οδοιπορικό στο Σινά και την Αγία Γη.

Πρόκειται για σημειώσεις -με κάθε μορφή λόγου- εντυπώσεων που άλλοτε έχουν το χαρακτήρα αφηγήματος, άλλοτε προσευχής  και άλλοτε μορφή ποιητικής σπουδής ή ευσύνοπτου στοχαστικού λόγου με σκοπό ο αναγνώστης να γίνει κοινωνός μυστικών θεωρίων και επόπτης αρρήτων πραγμάτων και  «απερισπάστως» και «αθολώτως» να έρθει σε επαφή με τον Δημιουργό μέσα από μια λογοτεχνική περιπλάνηση στα μέρη όπου έστησαν οι άχραντοι πόδες του Κυρίου μας.

 

Για το Νώντα Σκοπετέα , τον γνωστό στο Πανελλήνιο από την εβδομαδιαία εκπομή του “Εν τω Φωτί Σου οψόμεθα Φως” που μεταδίδεται από 23 Εκκλησιαστικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς και από την πλούσια αρθογραφία του στο Ιστολόγιο του sotiriapsixis.blogspot.gr, δεν θα μιλήσουμε εμείς !

 

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ Ειρηναίος και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Εφραιμ Παναούσης που προλογίζουν και επιλογίζουν αντίστοιχα το “Δάκρυ στο Εγώ” μιλούν τόσο εύγλωττα που οποιοδήποτε δικό μας σχόλιο περιττεύει !

Μέσα στις 204 σελίδες του υπέροχου αυτού βιβλίου που ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά με το ΜΟΝΑΔΙΚΟ στον κόσμο ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΧΡΥΣΟΤΥΠΟ εξώφυλλο του ο αναγνώστης θα συγκινηθεί και θα οικοδομηθεί πνευματικά διαβάζοντας ένα Συναξάρι των Αγίων της διπλανής πόρτας, που έζησαν αθόρυβα δίπλα μας !

Χαρακτηριστικά λέει για το βιβλίο του ο συγγραφέας

Ἱστορίες καὶ πρόσωπα τῆς μόνης Ἀλήθειας, ἀπὸ τὸ Συναξάρι τῆς πλαϊνῆς πόρτας…

Ἀληθινὲς ἱστορίες γιὰ ἀνθρώπους ποὺ σίγουρα ὅλοι μας κάπου ἔχουμε συναντήσει.

Ἄλλοι, τοὺς προσπερνοῦν ἐπιτηδευμέναἀδιάφορα, ἴσως γιατί οἱ χαρμολυπημένες ὄψεις ἐκείνων τοὺς ἐλέγχουν, θυμίζοντάς τους τὸν  Ἅγιο ποὺ κρατοῦν ἐπιμελῶς ἁλυσοδεμένο μέσα τους, ὅπως κάποιος σοφὸς ἐκ Θεοῦ εἶπε κάποτε…

Καὶ ἄλλοι τοὺς ἀγαποῦν ἀνυπόκριτα καὶ ὁλοψύχως… Καὶ  τοὺς βάζουν μετάνοια…Καὶ τοὺς βαστοῦν γιὰ πάντα, προστατευτικὰ φυλαγμένους στὸ σεντούκι τῆς σωτήριας μάνας μνήμης τους…

Μοιάζει μὲ συναξάρι μικρό, ἴσως καὶ ἕνας διαφορετικὸς κύκλος τοῦ Ἐνιαυτοῦ, ποὺ προσμένει, τὶς σελίδεςτου νὰ βρέξουν τὰ λυτρωτικὰ δάκρυα, ὅσων τὸ κρατήσουν στὰ χέριατους…

Σὰν φυλαχτάρι εὐωδιαστό, ἀγκαλιασμένο σφιχτὰ στὸ μέρος τῆς καρδιᾶς, μαζὶ μὲ τὶς εὐλογημένες καὶ ἁπλὲς μορφὲς τῆς Πλαϊνῆς μας πόρτας, ποὺ μὲ πίστη καὶ ὑπομονὴ καὶαὐτὲς μία ἀγκαλιὰ λαχταρᾶνε καὶ  προσμένουνε, αὐτὴν τοῦ Οὐράνιου Πατέρα τους.

Τὸ ἀληθινὸ κάθε ἱστορίας, φανερώνεται στὰ δάκρυα ποὺ ἐκείνη σταλάζει στὸ Ἐγώ μας, ὅπως ἔλεγε μία διαλεχτὴ ἀπ’ τὸ Θεὸ ψυχούλα, ποὺ  θὰ λάμψει σὲ κάποια ἑπόμενη σελίδα… Μὴ μὲ ρωτήσετε λοιπὸν ἂν  ὄντως ὅσα θὰ διαβάσετε εἶναι ἀληθινὰ… Μόνο ἐσεῖς τὸ γνωρίζετε!

Τέλος ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ παρουσιάζει και το τρίτο του βιβλίο ! Τα “Θαύματα των Χαιρετισμών ….σήμερα” του κου Αριστομένη Φλουράκη, το οποίο περιλαμβάνει ΣΥΓΧΡΟΝΑ θαύματα των Χαιρετισμών της Παναγίας μας, όπως μας τα διηγήθηκαν απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που αξιώθηκαν να βιώσουν την Χάρη και την Δύναμη των Χαιρετισμών της Παναγίας μας !

 

Στις 191 σελίδες του βιβλίου αυτού, του οποίου το εξώφυλλο με το ΧΡΥΣΟΤΥΠΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ μπορεί κάλλιστα να σταθεί ΟΡΘΙΟ ως Αγία Εικόνα πάνω στο γραφείο ή στην βιβλιοθήκη σας, περιγράφονται 29 σύγχρονα θαύματα των Χαιρετισμών !

 

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο συγγραφέας

 

Σε Κώδικες του Αγίου Όρους μαρτυρούνται πολυάριθμες εμφανίσεις της Υπεραγίας Θεοτόκου σε Αγιους Γεροντες , στους οποίους και δήλωσε

«όστις Με χαιρετίζει μίαν φοράν την ημέραν με τους Χαιρετισμούς, τους οποίους πολύ αγαπώ, θα τον προστατεύω, θα τον διαφυλάττω από παν κακόν, θα τον επιβλέπω καθ’ όλην την ζωή του και εν εκείνη την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας, θα τον υπερασπισθώ ενώπιον του Υιού μου».

Στην Παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας έχουν καταγραφεί εκατοντάδες περιπτώσεις ήδη ανακηρυχθέντων Αγίων μας καθώς και Οσίων Γερόντων, οι οποίοι είχαν ενστερνιστεί την προτροπή της ίδιας της Θεοτόκου για την καθημερινή ανάγνωση των Χαιρετισμών Της, και μάλιστα είχαν καταστήσει τους Χαιρετισμούς Της μέσο της καθημερινής πνευματικής τους άσκησης και τελείωσης με την επανειλημμένη ή και αδιάλειπτη νοερή απαγγελία τους.

Αυτών των Αγίων την ευλογημένη συνήθεια  αγωνίστηκαν να ακολουθήσουν στις μέρες μας και οι απλοί, καθημερινοί  άνθρωποι που μας διηγήθηκαν τα σύγχρονα αυτά θαύματα των Χαιρετισμών της Παναγίας μας , τα οποία αξιώθηκαν να βιώσουν και τα οποία περιγράφονται στο βιβλίο “Τα θαύματα των Χαιρετισμών….σήμερα”

29 θαύματα που μας διηγήθηκαν είτε οι ίδιοι οι αδελφοί μας που τα βίωσαν , είτε αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες !

29 θαύματα σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας που βίωσαν όχι πριν από αιώνες ή δεκαετίες αλλά …ΣΗΜΕΡΑ το 2016 και 2017 τα θαύματα που επιτελεί ο Τριαδικός μας Θεός δια της Υπεραγίας Μητρός Του με την Χάρη των Χαιρετισμών Της !

 

Πριν αναφέρουμε τις τιμές των βιβλίων να επαναλάβουμε ότι ΚΑΙ οι τρεις συγγραφείς – ιδρυτικά μέλη της Ορθόδοξης Χριστιανικής Ιεραποστολικής και Φιλανθρωπικής Συναλληλίας “ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ” – έχουν παραιτηθεί οιασδήποτε αντιμισθίας ή αμοιβής για την εμπορική εκμετάλλευση της πρώτης έκδοσης των βιβλίων τους.

Η Συναλληλία έχει συμφωνήσει με την Εταιρεία που έχει αναλάβει την εμπορική εκμετάλλευση και διακίνηση του βιβλίου να λάβει για κάθε βιβλίο που θα πωλείται τευχίδια Χαιρετισμών που ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ θα διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ σε όποιον το ζητήσει.

Επομένως αγοράζοντας έστω και ένα από τα βιβλία μας ενισχύεται ΕΜΠΡΑΚΤΑ το έργο της διάδοσης των Χαιρετισμών, μιας και με κάθε βιβλίο που θα πωλείται η Συναλληλία μας θα λαμβάνει τα γνωστά σε όλους σας καλαίσθητα τευχίδια των Χαιρετισμών που ΔΩΡΕΑΝ θα διανέμει όπως έχει κάνει με τα 345.000 ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια που έχει μοιράσει την τελευταία δεκαετία

Οι λιανικές τιμές των βιβλίων στα Βιβλιοπωλεία θα είναι

Για το βιβλίο της κας Σοφίας Κιόρογλου “Λογοτεχνικές Διαδρομές στην Αγία Γη” οκτώ ευρώ

Για το βιβλίο του κου Νώντα Σκοπετέα “Δάκρυ στο Εγώ” δώδεκα ευρώ

Για το βιβλίο του κου Αριστομένη Φλουράκη “Τα θαύματα των Χαιρετισμών … σήμερα” επίσης δώδεκα ευρώ.

ΑΝ όμως τα παραγγείλετε απευθείας από την Εταιρεία που τα διακινεί οι τιμές διαμορφώνονται στα εξήμισι ευρώ για το βιβλίο της κας Κιόρογλου και στα δέκα ευρώ για τα βιβλία του κου Σκοπετέα και του κου Φλουράκη !

Τέλος θα υπάρξει και μία περιορισμένη προσφορά ΚΑΙ για τα τρία βιβλία στην προνομικαή τιμή των 25 ευρώ ( αντί των 26.5 που κοστίζουν αν τα αγοράσετε μεμονωμένα )

Τέλος να ενημερώσουμε ότι για την αποστολή με Courier για παραγγελίες με αντικαταβολή κάτω των 50 ευρώ θα υπάρχει κόστος 3 ευρώ για έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής

Για ποσά άνω των 50 ευρώ η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

Επίσης αν κάποιος Ιερός Ναός ή Ιερά Μονή ή Βιβλιοπωλεία επιθυμεί να παραγγείλει σε τιμές ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ τότε θα πρέπει να επικοινωνήσει – όως εξάλλου και κάθε ιδιώτης που θέλει να τα προμηθευτεί – με την Εταιρεία στο τηλέφωνο 69 86 22 59 27 ή στο email …. diathesibooks@gmail.com

Επίσης επιπρόσθετες πληροφορίες μπορούμε να σας δώσουμε και εμείς στο info@promachos.gr

 

 

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *