ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 150 EMAIL ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ !!!

Πραγματικά εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των αναγνωστών του ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ στην προσφορά των Διαχειριστών για την αποστολή των 450 ΔΩΡΕΑΝ μικρών δεμάτων, τα οποία θα περιέχουν από 10 τευχίδια των Χαιρετισμών , με 20 πλαστικοποιημένες Εικόνες και ΜΑΖΙ με Αγιορείτικες ευλογίες ( κομποσκοίνια καρού ή δακτύλου, λιβάνι, μύρο κλπ )
Επειδή εκφράστηκαν απορίες επιτρέψτε μας να διευκρινίσουμε τα εξής !
ΚΑΘΕ πακέτο θα περιέχει οπωσδήποτε από 10 τευχίδια Χαιρετισμών, 10 πλαστικοποιημένςς Εικόνες του Εσταυρωμένου Λυτρωτή με κείμενο που προτρέπει στην Ιερά Εξομολόγηση, 10 πλαστικοποιημένες Εικόνες του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου του Χόροβο με το προτρεπτικό κείμενο για την καθημερινή ανάγνωση των Χαιρετισμών ΚΑΙ από ΜΙΑ αγιορείτικη ευλογία !
Δηλαδή το ένα πακέτο μπορεί να περιέχει ΕΙΤΕ μία πλαστική συσκευασία με λιβανάκι από Ασκητή της Καψάλας ΕΙΤΕ μία λαστική συσκευασία με λιβανάκι από Ασκητή των Κατουνακίων ΕΙΤΕ ΕΝΑ κομποσκοινάκι δακτύλου από Αγιορείτη Ασκητή στην Καψάλα, ΕΙΤΕ ΕΝΑ κομποσκοίνι καρπού από Αγιορείτη Ασκητή στην Καψάλα ΕΙΤΕ ένα μπουκαλάκι με μύρο από Αγιορείτη Ασκητή στα Κατουνάκια.
Τα εγκόλπια των Χαιρετισμών ΚΑΙ οι 20 Εικόνες θα βρίσκονται σε ΚΑΘΕ δέματάκι
ΟΜΩΣ το καθένα θα έχει ΑΠΟ ΜΙΑ Αγιορείτικη ευλογία
ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΔΕΝ γνωρίζουμ εποιο πακετάκι περιέχει ποια Αγιορείτικη ευλογία
Τα πακέτα είναι συσκευασμένα και εντελώς ΤΥΧΑΙΑ θα μπαίνει πάνω η ετικέτα με το όνομα του παραλήπτη και θα παραδίδεται στο courier
ΔΕΝ υπάρχει τρόπος οι Διαχειριστές του Ιστολογίου και όσοι θα αναλάβουν την αποστολή των δεμάτων να ανταποκριθούν σε συγκεκριμένα σας αιτήματα γα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ευλογίες !
Θεωρούμε ότι η ΜΕΓΙΣΤΗ ευλογία του κάθε πακέτου είναι τα ΔΕΚΑ τευχίδια με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας !!
Επομένως σας παρακαλούμε μην μας γράφετε για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Αγιορείτικη ευλογία !
Οπως έχουμε ήδη γράψει στην τελευταία μας ανάρτηση στο ιστολογιο των Χαιρετισμών μία από τις Δράσεις Φιλανθρωπίας που έχουν αναλάβει τα αδέλφια του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ είναι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ενίσχυση εμπερίστατων Αγιορειτών Ασκητών, η οποία γίνεται με την ΔΩΡΕΑΝ διάθεση των υλικών που χρειάζονται για το εργόχειρο τους ( λιβανι ακατέργαστο σε πέτρωμα , αρώματα για τα λιβάνια   , μάλλινο νήμα , κλωστές και χάντρες  ) και στην συνέχεια η ΑΓΟΡΑ εκ μέρους των αδελφών που τους επισκέπτονται στα Κελλιά τους των εργοχείρων αυτών από τους Γέροντες, προκειμένου να βιοποριστούν, μιας και οι συγκεκριμένοι εμπερίστατοι Ασκητές ς από πεποίθηση δεν εχουν την παραμικρή οικονομική συναλλαγή με καταστήματα, ούτε έχουν Τραπεζικούς Λογαριαμούς για να τους καταθέσει  κανείς χρήματα !
Εννοείται ότι ΤΙΠΟΤΑ από όσα οι αδελφοί μας προμηθεύονται από τους Ασκητές  ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ούτε και θα αποτελέσει ΠΟΤΕ αντικείμενο οικονομικής συναλλαγής !
ΟΛΑ αυτά θα δίδονται πάντα ως ΕΥΛΟΓΙΕΣ !
Ήδη έχουμε λάβει πρόβλεψη και έχουμε αποστείλει στην Εταιρεία που έχει αναλάβει την διακίνηση των τριών βιβλίων που έχουν συγγράψει οι αδελφοί του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ανάλογα δεματάκια με τευχίδια Χαιρετισμών ΚΑΙ άλλες Αγιορείτικες ευλογίες που θα αποστέλλοναι ΜΑΖΙ με τα βιβλία !
Έτσι οι αδελφοί που θα προτιμήσουν να παραγγείλουν τα βιβλία τους μέσω του Ιστολογίου των Χαιρετισμών ή του site του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ θα έχουν ΠΕΡΑ από μία σημαντική έκπτωση από την τιμή λιανικής των Βιβλιοπωλείων ΚΑΙ αυτό το δεματάκι με τις Αγιορείτικες Ευλογίες !
Να τονίσουμε για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά ότι ΟΥΤΕ το Ιστολόγιο ΟΥΤΕ το site του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ θα πωλεί βιβλία. ΔΕΝ θα έχουμε την παραμικρή οικονομική δοσοληψία ! Απλά εκφράσαμε την επιθυμία μας να συνοδεύονται τα βιβλία μας που θα διακινεί η Εταιρεία με την οποια συνεργάζεται ο Εκδότης μας από αυτές τις Αγιορείτικες ευλογίες που μεταφέρουν από το Αγιο Όρος οι αδελφοί μας !
Εννοείται ότι ΚΑΘΕ βιβλιο θα συνοδεύεται από ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ή αν πρόκειται για μεγαλύτερη παραγγελία χονδρικής από Ιερά Μονή, Ιερό Ναό, Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο από ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ τα οποία θα εκδίδονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την Εταιρεία Διακίνησης !
ΟΥΤΕ το Ιστολόγιο ΟΥΤΕ το site του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΝ επιθυμούν και ΔΕΝ επιτρέπεται από το ΝΟΜΟ να εχουν την παραμικρή εμπορική δραστηριότητα !
Η Ορθοδοξη Χριστιανική Συναλληλία μας ΔΕΝ έχει τον παραμικρό κερδοσκοπικό, ή εμπορικό χαρακτήρα και ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους αδελφους μας ΔΕΝ αποκομίζει το παραμικρό οικονομικό όφελος !
Η “αμοιβή” των συγγραφέων αδελφών μας είναι κάποια ΔΩΡΕΑΝ αντίτυπα των βιβλίων τους που λάβουν από τον Εκδοτικό Οίκο με την ένδειξη ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ τα οποία οι αδελφοι μας συγγραφείς και πάλι ως ΤΙΜΗΝ ΕΝΕΚΕΝ θα τα χαρίσουν ΕΥΛΟΓΙΑ σε Ιερείς και Πνευματικους !

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *