Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕ !! ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΙ ΑΔΕΛΦΟΙ !!

Δευτέρα πρωί μας τηλεφώνησε μία αδελφή μας από το Αγρίνιο ότι στους Χαιρετισμούς που της είχαμε στείλει υπήρχε ένας “αναγραμματισμός” στην αλληλουχία των Οίκων !!


Κοιτάξαμε και εμείς στην αποθήκη στις κούτες και διαπιστώσαμε ότι ΟΝΤΩΣ σε κάποιες χιλιάδες βιβλαρίδια το τελευταίο δίφυλλο ( αυτό δηλαδή που φαίνεται όταν ανοίξετε το βιβλιαράκι και δείτε τις δύο διπλωμένες καρφίτσες ) έχει τσακιστεί ΑΝΑΠΟΔΑ !!!!


Αποτέλεσμα είναι ότι υπάρχει μπέρδεμα στους Οίκους !


ΟΛΑ είναι γραμμένα σωστά ! Η εκτύπωση ΔΕΝ περιέχει λάθη !


Απλά συνέβη σε κάποιες χιλιάδες αυτό το λανθασμένο τσάκισμα !


ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ !!!!


Απλά με ένα μαχαιράκι ανασηκώστε τις τσακισμένες καρφίτσες , αφαιρέστε το δίφυλλο που θα δείτε , τσακίστε από την αντίθετη φορά και ξανατοποθετήστε μέσα στις τρυπούλες του χαρτιού, κλείνοντας απαλά τις καρφίτσες !!


Το ξαναλέμε ! Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ απλά ένα λάθος τσάκισμα προκάλεσε το πρόβλημα !


Επικοινωνήσαμε με το Τυπογραφείο ! Συναντήσαμε τον εργάτη που έχει αναλάβει το τσάκισμα και την συρραφή και ο άνθρωπος ζήτησε συγνώμη που κάποια (..αρκετές χιλιάδες ) φύλλα τσακίστηκαν από την αντίθετη πλευρά και μιας και ΔΕΝ υπάρχει αρίθμηση συρράφθησαν λανθασμένα !


Εμείς από προχθές ΠΡΟΤΟΥ στείλουμε βιβλαρίδια ΔΕΝ τα βγάζουμε πια απλά από τις κούτες του Τυπογραφείου για να τα βάλουμε στα δέματα σας ΑΛΛΑ τα ελέγχουμε ΕΝΑ προς ΕΝΑ και τα ξαναπιάνουμε μετά με το λαστιχάκι τους ανά εικοσάδες !


ΖΗΤΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΥΓΜΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ !


Αλλά επαναλαμβάνουμε ότι ΕΥΚΟΛΑ λύνεται αν ακολουθηθεί η διαδικασία που σας περιγράψαμε που διαρκεί ούτε ένα λεπτό !


Επομένως ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ενημερώστε όσες αδελφές κι αδελφούς έλαβαν τα βιβλαρίδια να τα ελέγξουν και πείτε τους σας παρακαλούμε για τον τρόπο που διορθώνεται


Για εμάς είναι η ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά τα τελευταία χρόνια που ΟΧΙ μόνο σε ένα αλλά σε ΤΡΙΑ διαφορετικα Τυπογραφεία ΚΑΙ της Αθήνας ΚΑΙ της Θεσσαλονίκης όπου έχουμε τυπώσει συμβαίνουν ΠΑΡΟΜΟΙΑ προβλήματα !!


Δεκαετίες τώρα έχουμε συνηθίσει σε αυτούς τους ήσσονος σημασίας πειρασμούς ! Ασφαλώς υπάρχουν και μείζονος σημασίας πειρασμοί αλλά με την ευχή του Πνευματικού ΟΛΑ ξεπερνιούνται !


ΔΕΝ θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία να μιλήσουμε αναλυτικά για τους “πειρασμούς” που συνοδεύουν την Δράση της ΔΩΡΕΑΝ διανομής Χαιρετισμών !


Οι βαστάζες κι οι βαστάζοι μας που οικειοθελώς αναλαμβάνουν το διακόνημα αυτό ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ αισθάνονται στο “πετσί” τους την αντίδραση του πονηρού, που ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ φρίττει ακούγοντας ολοένα και περισσότερα παιδιά της Παναγίας μας να ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΝ με κάθε Αλληλούια τον Υιό Της ΚΑΙ να ΥΜΝΟΥΝ με κάθε Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε την Ιδια !!


Ευτυχώς που ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΙ που η Παναγία μας επιλέγει να Την διακονήσουν από το μετερίζι αυτό είναι δόκιμοι πνευματικά και προστατευμένοι από την Ευχή του Πνευματικού τους ΔΕΝ επηρεάζονται από τον εχθρό που απλώς υλακτει δηλαδή γαβγίζει – ενίοτε δε καταφέρει και κάποια δήγματα δηλαδή δαγκωνιές – ΧΩΡΙΣ να μπορεί ουσιαστικά να τους βλάψει !


Εμείς γινόμαστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ κοινωνοί αυτών των πειρασμών που δοκιμάζουν οι αδελφές μας βαστάζες και οι αδελφοί μας βαστάζοι αλλά με την Χάρη της Παναγίας μας ΔΕΝ πτοούμεθα !


Ο πονηρός κάνει την δουλειά του, εμείς το διακόνημα μας και ο Κύριος μας ΔΙΑ της Υπεραγίας Μητρός Του επιτελεί τα καθημερινά ΘΑΥΜΑΤΑ των ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΏΝ !!!


Επαναλαμβάνουμε ξανά ότι το επόμενο δεκαπενθήμερο μέχρι και το Τριημέρι της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής ΔΕΝ θα διαβάσετε κάποια μας ανάρτηση !


Όσος χρόνος μας μένει είναι για την συσκευασία των δεμάτων που ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ αποστέλλονται σε ΟΛΗ την Ελλάδα !!


ΣΥΝΟΛΙΚΑ τουλάχιστον δεκαπέντε είναι οι ΝΕΟΙ  “υποψήφιοι βαστάζοι ” που επικοινωνούν μαζί μας σε email , στο λογαριασμό των ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΟΙ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ στο FACEBOOK και σε τηλέφωνα που δεχόμαστε.


Προσθέστε σε αυτούς τους ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ παραλήπτες δεμάτων μας ( Ιερές Μονές, Πνευματικούς κ.ο.κ ) και δικαιολογήστε μας που έχουμε αφοσιωθεί ώστε μέχρι Παρασκευή της Τυρινής να έχουν καλυφθεί οι ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ !


ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΛΗ την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ρυθμούς !

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *