ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΙΑ !! ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΗ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ !

Στις 29 Δεκεμβρίου είχαμε δημοσιεύσει μία ανάρτηση αφιερωμένη στην σεπτή μνήμη ενός σύγχρονου Αγίου του μακαριστού παπά Γιάννη Κατή , του αγαπημένου μας πατρός Ιωάννου του Εξορκιστού !

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗΣ 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

Και λέμε Άγιος με αποδείξεις !! Η ευκαμψία των χεριών του καθόλη την ώρα της Εξοδίου Ακολουθίας και η ευωδία που πάρα μα πάρα πολλοί αισθάνθηκαν είναι δηλωτικά της Αγιότητος κατά τους Πατέρες !! Για να μην αναφέρουμε το προορατικό και διορατικό χάρισμα που ΟΛΟΙ μας είχαμε διαπιστώσει !! Μαζί φυσικά με το χάρισμα του κατά των ακαθάρτων πνευμάτων !!

Σήμερα το Ιστολόγιο “ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ” δημοσίευσε μία ανάρτηση ενός αδελφού που ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ από ακάθαρτο πνεύμα χάρη στις προσευχές του μακαριστού πατρός, ακολουθώντας την συμβουλή που του είχε δώσει δηλαδή ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ !!!!

Το ότι ο μακαριστός παπά-Γιάννης μας ζήταγε συχνά πυκνά μέσω του κου Λάμπρου και του κου Ελευθερίου να του στέλνουμε τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια με τους Χαιρετισμούς μας, το έχουμε αναφέρει στην ανάρτηση μας !!

Με την σημερινή ανάρτηση από το Ιστολόγιο “ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ” που μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο που θα σας γράψουμε στο τέλος του κειμένου ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ η σημασία την οποία απέδιδε ο μακαριστός πατέρας στην προσευχητική αξία των Χαιρετισμών, τους οποίους θεωρούσε ΑΛΕΞΙΤΗΡΙΟτων εχθρικών επιφορών και ειδικά όσων επιχειρούν να πλήξουν τους αδελφούς τους καταφεύγοντας στα μέντιουμ και στην μαύρη μαγεία και ως ΑΝΤΙΔΟΤΟ σε όσους έχουν πληγεί από αυτήν.

Έχουμε ήδη καταγεγραμμένα ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ απαλλαγής αδελφών μας απόΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΓΕΙΑΣ με την βοήθεια ΚΑΙ των ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Βέβαια “κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν” !!

Και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ανάγνωση των Χαιρετισμών αποτελεί την καλύτερη πρόληψη !!

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ “ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *