ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!

Δεν μπορούμε να κρύψουμε την χαρά μας για την ανταπόκριση των  φίλων του Προμάχου Ορθοδοξίας στην προσφορά των Αγιορείτικων Ευλογιών !

Είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός των αδελφών που άφησαν μήνυμα στο 21  21 40 888 ( στο τηλέφωνο του Σωματείου ) που πραγματικά έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας και είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι, που σε εποχή που η Πίστη μας δοκιμάζεται , ο Λαός του Θεού λαχταρά τις ευλογίες από το Περιβόλι της Παναγιάς μας.

Με την Χάρη της Παναγίας μας μπορούμε να καλύψουμε ΟΛΑ σας τα αιτήματα.

Βέβαια επειδή ο αριθμός των κεραλοιφών και των κομποσκοινιών είναι πεπερασμένος, σε σχέση με τα κουτάκια με το θυμίαμα, και επειδή ο αριθμός όσων ενδοαφέρονται να τα αποκτήσουν καθημερινά μεγαλώνει αναγκαστήκαμε από σήμερα να “αναδιανέμουμε” τις τσαντούλες που είχαμε ήδη ετοιμάσει με τα ονόματα σας.

Προκειμένου λοιπόν να μην υπάρξει ΟΥΤΕ μία ψυχή που να μην λάβει την Ευλογία των Αγιορειτών Πατέρων, σε κάθε δεματάκι με τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια των Χαιρετισμών και τις ΔΩΡΕΑΝ πλαστικοποιημένες Εικόνες θα υπάρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ από τις ευλογίες.

Αρχική μας πρόθεση ήταν κάθε τσαντούλα να περιέχει ένα κομποσκοίνι, μία κεραλοιφή και δύο κουτάκια με θυμίαμα.

Επειδή όμως οφείλουμε να καλύψουμε ΟΛΩΝ τα αιτήματα θα βάλουμε ΜΙΑ μόνο από τις ευλογίες σε κάθε τσαντούλα.

Και μάλιστα ΔΕΝ θα βάλουμε – όπως είχαμε μέχρι σήμερα – ονόματα σε κάθε τσαντούλα, αλλά όποιος έχει επικοινωνήσει μαζί μας, όταν έρθει στα Γραφεία μας – ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ –  θα επιλεγει ΟΠΟΙΑ από τις τσαντούλες θα έχουμε μέσα στα κιβώτια.

Επομένως θα αφήσουμε ο Θεός μας να αποφασίσει ποιός θα πάρει κομποσκοίνι, ποιός κεραλοιφή και ποιός κουτάκι με θυμίαμα.

Φρονούμε ότι αυτό είναι το πλέον δίκαιο.

Να επισημάνουμε ότι σε ΑΡΚΕΤΑ από τα μηνύματα σας ΔΕΝ μας λέτε το τηλέφωνο στο οποίο να σας καλέσουμε και να ορίσουμε ραντεβού για να έρθετε να παραλάβετε την τσαντούλα σας.

Ο αυτόματος τηλεφωνητής που έχουμε είναι ένα παλιό μοντέλο με μικρή κασέτα ΧΩΡΙΣ την δυνατότητα αναγνώρισης κλήσης.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ σας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να λέτε ΚΑΘΑΡΑ το τηλέφωνο σας ΜΕΤΑ από τον χαρακτηριστικό ήχο ( επειδή πολλοί ΔΕΝ περιμένουν να ακούσουν τα τρία διακεκομμένα “μπιπ” και το τέταρτο μεγαλύτερο, με αποτέλεσμα να ακούμε “κολοβωμένα” μηνύματα , κάποια με μέρος του ονόματος και ολόκληρο το τηλέφωνο και σε άλλα με μέρος του αριθμού και ολοκληρο το όνομα )

Επίσης ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ να ΜΗΝ επικοινωνείται με το κινητό τηλέφωνο που ακούτε στο μήνυμα του τηλεφωνητή, μιας και όπως ακούγεται είναι ΜΟΝΟ για παραγγελίες βιβλίων.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη σας !

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *