ΝΕΟ “ΤΡΙΠΛΟ”ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ !!

Με τον Γιώργη, τον θεοτοκόφιλο διαχειριστή του γνωστού σε όλους σας site ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΧΩΡΗΤΟΥ , μας συνδέει πνευματική φιλία πολλών χρόνων !

Πριν λίγο που επικοινωνήσαμε με ενημέρωσε ότι μου έστειλε στο email του Ιστολογίου των Χαιρετισμών , ένα νέο, σύγχρονο “ΤΡΙΠΛΌ” θαύμα των Χαιρετισμών της Παναγίας , το οποίο του έστειλε μία κοπέλα.

Φυσικά του ζητήσαμε να της στείλει email και να την παρακαλέσει να γράψει και σε εμάς προκειμένου να της στείλουμε ένα δέμα γεμάτο ευλογίες από την Μάνα της, όπως η ίδια αποκαλεί την Παναγία μας στην κατακλείδα της διήγησης της.

Καλημέρα σας,

εύχομαι να είστε καλά. Ονομάζομαι … και σας στέλνω το τρέχον μήνυμα για να σας διηγηθώ και εγώ την παρουσία της Παναγίας στη ζωή μου.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε με την ευχή του πνευματικού αποφάσισαμε να ξεκινήσουμε την καθημερινή ανάγνωση των Χαιρετισμών, και έπειτα να προσπαθήσω την ανάγνωση τους επί 24 φορές για μια ημέρα.

Είχα πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα, το πτυχίο μου, με ένα πάρα πολύ δύσκολο μάθημα και επίσης, μια εξαιρετικά αυστηρή στην βαθμολόγηση καθηγήτρια, τα οικονομικά μου, και ένα άλλο ζήτημα το οποίο αφορά έναν γείτονα στο χωριό από το οποίο κατάγομαι.

Εκείνος λοιπόν, εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί να πάρει μέρος από την περιουσία μας, πληρώνοντας υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και εκφοβιζοντας τους παππούδες μου.

Έτσι, εγώ στην προσευχή μου εκτός των άλλων προσευχομουνα η Παναγία να αποκαταστήσει αυτή την αδικία γιατί ούτε την οικονομική δυνατότητα είχαμε ούτε τις αντοχές.

Πρόσφατα έμαθα ότι ο γείτονας δεσμεύτηκε να μην μας ξανά ενοχλήσει και άλλαξε στάση 180 μοιρών. Με συγκίνησε πολύ αυτό γιατί μέσα μου ήξερα ότι ήταν η Παναγία που άπλωσε σε εμάς την χείρα της. Σας το παραθέτω.

Επίσης, της είχα ζητήσει να βρω μια δουλειά στο μεσοδιάστημα πριν ορκιστώ για να μπορέσω να έχω ένα χαρτζιλίκι και μου βρήκε αμέσως. Έμεινα για περίπου ένα μήνα και τώρα βρήκα μια δουλειά που είναι πιο κοντά στο αντικείμενο μου, ξεκίνησα εχθές. 

Και το πτυχίο μου θα πάρω, γιατί ορκίζομαι και πέρασα όλα τα μαθήματα με άριστη βαθμολογία, έχοντας Την πάντα στο πλευρό μου.

Όλα αυτά σας τα παραθέτω, ζητώντας ταπεινά να τα συμπεριλάβετε ανώνυμα στις επόμενες δημοσιεύσεις. Όλα τα παραθέτω για να ευχαριστήσω την Μάνα μου. Της το χρωστάω. 

Με εκτίμηση,

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *