ΝΕΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ !!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!!      –   ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ  !!!!


Παρασκευή 3 Μαΐου  2019 ! Έξω από τα γραφεία της AVIS BUDGET στις αρχές της Λεωφόρου Συγγρού !  Ώρα 13.30


Τότε είχαμε δώσει ραντεβού με ένα ζευγάρι που μας είχε γράψει email λίγες μέρες πριν και ήθελε πριν επιστρέψει στο νησί του να πάρουν τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών !


Μιας και ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ απέχει λίγα λεπτά από το σημείο που θα επέστρεφαν το αμάξι που είχαν νοικιάσει, προθυμοποιήθηκαμε να τους τα πάμε οι ίδιοι, αφενός μεν για να γνωρίσουμε εκ του σύνεγγυς τους φίλους των Χαιρετισμών, τους νέους μας βαστάζους, αφετέρου για να μην επιβαρυνθούν με τα ταχυδρομικά τέλη !


Πιστεύαμε ότι το πολύ σε δέκα λεπτά θα είχαμε φύγει !


Κοντά ΜΙΑ ΩΡΑ μείναμε όρθιοι, συνεπαρμένοι από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΑΥΜΑ των ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ που μας διηγήθηκαν 


Ο χειρουργός μίλησε για την ΔΕΚΑΤΗ παγκοσμίως περίπτωση ασθενούς που επιβίωσε από τέτοιο εξαιρετικά σοβαρό χειρουργείο !


Μίλησε για ΧΕΡΙΑ που οδηγούσαν τα χέρια του και εκεί που είχαν σχεδόν εγκαταλείψει την μάχη , και θα τον έκλειναν ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ μετά από λίγους μήνες , ώστε να μην πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία, ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΑ του οδήγησαν τα χέρια του και το ΘΑΥΜΑ έγινε !!


Οι λεπτομέρειες είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ !


Το ίδιο το ζευγάρι μου ζήτησε να περιμένω να μου στείλουν ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ και ΕΓΓΑΡΦΩΣ το ΝΕΟ αυτό ΘΑΥΜΑ των Χαιρετισμών !


Και εμείς για πολλοστή φορά θα χρειαστεί να αλλάξουμε την δομή του Δεύτερου Τόμου με τα “Θαύματα των Χαιρετισμών….σήμερα” προκειμένου να το συμπεριλάβουμε και αυτό ΟΧΙ μόνο για το σπάνιο της περίπτωσης ( είπαμε ΜΟΝΟ 9 πριν είχαν επιβιώσει σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο, από την Ιατρική Βιβλιογραφία ) ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ επειδή για εμάς είχε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε η σύζυγος του ασθενούς τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας !


Συχνά έχουμε τον λογισμό να καταγράψουμε τον τρόπο με τον οποίο προσευχήθηκαν όσοι είδαν θαύματα από τους Χαιρετισμούς και μας τα διηγήθηκαν !


Υπάρχουν πολλές ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ , τόσο που να μπαίνουμε στον πειρασμό να σκεφτούμε ότι ευρέθη η “συνταγή” να ελκυθεί η Χάρη του Θεού δια των Χαιρετισμών της Παναγίας Μητέρας Του.


Ασφαλώς και πρόκειται για αυταπάτη !


Επειδή ο Θεός και η Παναγία μας ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ από συγκεκριμένο ΤΥΠΙΚΟ για να ενεργήσουν ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΝΟ !!


Όμως υπάρχουν σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ εξαιρετικές ομοιότητες στον τρόπο που προσευχήθηκαν οι αδελφές κι αδελφοί μας και πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο να καταγραφούν για τις επόμενες γενεές !


ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ και είμαστε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΙ μετά από σχεδόν 35 χρόνια ενασχόλησης με τους Χαιρετισμούς !


“Μαγική συνταγή” ΔΕΝ υπάρχει !


Έχουμε δει ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ να τελούνται πριν καν κάποιος ολοκληρώσει ΜΙΑ και ΜΟΝΟ ανάγνωση τους ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στη ζωή του !


Έχουμε όμως διαπιστώσει και καταγράψει ότι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΥΠΙΚΟ οδηγεί σε θαυμαστά αποτελέσματα 


Και φρονούμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να καταγραφεί, έστω κι ως εφαλτήριο για περαιτέρω διερευνηση !


Η ουσία είναι αδελφές κι αδελφοί μου ότι ΜΟΛΙΣ τώρα αρχίζουμε να “ξύνουμε” την κορυφή του ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ που είναι οι Χαιρετισμοί της Παναγίας μας 


Και όσο κι αν κάποιοι κληρικοί και λαϊκοί επιθυμούν να “εξισώσουν” τους Χαιρετισμούς με οποιαδήποτε προσευχή – κάτι που ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ το διαψεύδουμε – οι Χαιρετισμοί έχουν πολλά να μας αποκαλύψουν !!


Και ο ΜΟΝΟΣ τρόπος είναι με την ΣΥΝΕΧΗ την ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ θα έλεγα απαγγελία τους !


ΠΑΝΤΑ με την ευλογία του Πνευματικού, ώστε τα πυρφόρα βέλη του Πειραστού που ΔΕΝ ανέχεται να ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ο Θεός και να ΑΝΥΜΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ η Παναγία Μητέρα Του – μιας και ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνουν οι Χαιρετισμοί – να εξουδετερώνονται πάνω στο Άγιο Επιτραχήλιο του !


Λίγη υπομονή και ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ τόμος , θα είναι μια πραγματική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Χριστός Ανέστη ! Αληθώς Ανέστη !


Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε ! Αλληλούια !

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *