Νέο βιβλίο του Προμάχου μας! Πάντα Χριστούγεννα!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Πάντα Χριστούγεννα!
Χιονόστρωτα ὀνείρατα, παιδὶ γιορτὴ προσμένει,
νὰ φτάσει θέλει γρήγορα Δεκέμβριος, σὰν σημαίνει.
Μὰ εἶν’ οἱ μέρες διαλεχτές, ποιὰ νὰ πρωτοπαινέψεις
καὶ ποιὸ Μεσίτη στὸ Χριστὸ πρῶτο νὰ ἱκετέψεις;
Χιονοστρωτὰ ὀνείρατα, ἡ Βηθλεὲμ προσμένει …
Καράβι φῶτα ἄναψε, Χριστούγεννα σημαίνει!
Το Άγιο και Θεοβλόγητο Δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων κουβαλά για τον καθένα μνήμες, χρώματα, ήχους και μυρωδιές που λίγο-λίγο στις μέρες μας μοιάζουν να λιγοστεύουν σαν την πολυτίμητη πλέον… ενέργεια. Όλοι πλέον μιλούν για τα επερχόμενα πρωτόγνωρα! Τώρα που όλα αυτά που κάποτε μας ένωναν πτώχευσαν και σίγασαν και αποκαλύφθηκε η κρυμμένη τους ασχήμια, έμεινε μόνο Ο Ένας, ο Θεάνθρωπος Ιησούς που πάντοτε θα είναι της Ζωής ο αδαπάνητος θησαυρός και η Φωνή η αιώνια και το κάλλος το άρρητον, και αϊδιον !
Ο Πρόμαχος Ορθοδοξίας ανθολογεί μέσα σε λίγες μόλις σελίδες κάποια κείμενα γραμμένα για τις μέρες τούτες τις σπουδαίες της Αγίας μας πίστης, σαν τραγούδισμα ολόχαρο και καλάντισμα καρδιακό από ψυχές αγνές, μπολιασμένες με Χριστό και το αιώνιό Του!
Μια νέα έκδοση από την Ιεραποστολική Χριστιανική Ορθόδοξη Συναλληλία: ”Πρόμαχος Ορθοδοξίας”.
“Πάντα Χριστούγεννα”
Ένα μικρό ανθολόγιο με παλαιότερα κείμενά μας για το Άγιο Δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων, αλλά και κάποια νέα γραφτά αφιερωμένα στο πνεύμα της Μητρόπολης των Εορτών.
Όλα τα έσοδα από τις εκδόσεις του Προμάχου Ορθοδοξίας διατίθενται αποκλειστικά στους Ιεραποστολικούς σκοπούς της πνευματικής ελεημοσύνης και επί το πλείστον στη Δωρεάν διάθεση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου όπου καρδιά Ορθόδοξη Χριστιανική χτυπά!
Διάθεση και από το Χριστιανικό βιβλιοπωλείο “Μέλισσα” στη Θεσσαλονίκη.
Τηλ. επικοιν.: 231 020 2600 & 6979202600

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *