ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΓΑΛΛΙΑ !!!!!

Σάββατο προ των Φώτων , μετά τον Εσπερινό !

Το καρότσι με τα δέματα φορτώθηκε στο ταξί και μετά από είκοσι λεπτά έφτασε πίσω από το Ιερό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά!

Αρχές της Φίλωνος, μπροστά από τον σταθμό στάθμευσης !

Τα πέντε δέματα με πάνω από 500 βιβλαρίδια Χαιρετισμών και πλαστικοποημένες Εικόνες μεταφορτώθηκαν από το καρότσι στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του κου Πέτρου.

Προορισμος… Το Πριγκιπάτο του Μονακό !

Και στην συνέχεια , τελικός προορισμός ο πατήρ Μιχαήλ στην Νότιο Γαλλία που θα τα δώσει στο Λαό του Θεού, στα ξενιτεμένα παιδιά της Βασίλισσας μας και του Κυρίου μας στην Νότιο Γαλλία !!

Τέσσερις μόλις ώρες από την στιγμή που λάβαμε το αίτημα του και τις οδηγίες του για τον άνθρωπο που φεύγει του Αγίου Ιωάννου για Μονακό, ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ήρθε σε επαφή μαζί του, συσκεύασε και μετέφερε τα ΔΩΡΕΑΝ …. εννοείται, βιβλαρίδια των Χαιρετισμών και τις άλλες ευλογίες !

Όπως την περασμένη εβδομάδα έστειλε μεγαλύτερο ακόμη δέμα στην Κατερίνη απ όπου ο δοκιμασμένος μας βαστάζος, ο κος Σωτήρης, φίλος της Συναλληλίας μας, που διαμένει μόνιμα στην Γερμανία και ήρθε για τις διακοπές των Χριστουγέννων, το παρέλαβε για να το μεταφέρει με το αυτοκίνητο του στην Γερμανία και από εκεί στην Ελληνική Κοινότητα της Στουτγάρδης.

Και όπως και την προπερασμένη εβδομάδα άλλο παρόμοιο δέμα εστάλη στην Θεσσαλονίκη στην αδελφή μας την κα Μαρία για να παραδοθεί την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κατάρρων κο Μεθόδιο για να τα μοιράσει στις δύο ενορίες.

Και πολλά άλλα δέματα από τον ΠΡΟΜΑΧΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στις Ορθόδοξες Κοινότητες του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ έφυγαν τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο εν όψει των Εορτών.

 Για να ΜΗΝ αναφέρουμε τις “καταδρομικές” επιχειρήσεις των “βασταζο-κομμάντο” σε Νοσοκομεία και Σωφρονιστικά Καταστήματα που ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ συνεχίζονται ΚΑΙ τις ημέρες του Δωδεκαημέρου , με “πολεμοφόδια” τα δωρεάν βιβλαρίδια των Χαιρετισμών, τις ΔΕΚΑΔΕΣ διαφορετικές πλαστικοποιημένες Εικόνες και το υπόλοιπο Ιεραποστολικό υλικό με το οποίο τους εφοδιάζουμε.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ιεραποστολικό Εργο με ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΥΨΗΛΟ  κόστος για ένα μικρό-μικρό Σωματείο ( ούτε καν μικρομεσαίο ή μικρό… )

Και ΑΣΦΑΛΩΣ μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟ της τεράστιας ζήτησης που υπάρχει,  προκρίνοντας τα ξενιτεμένα μας αδέλφια και εκείνα τα εμπερίστατα, χωρίς ΔΥΣΤΥΧΩΣ να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες Ενοριακών Ναών και Ιερών Μονών που ζητάνε βιβλαρίδια Χαιρετισμών, ούτε φυσικά των λαικών αδελφών μας, πολλοί εκ των οποίων έχουν τον τελευταίο χρόνο λάβει πολλές εκατοντάδες ή και χιλιάδες βιβλαριδίων … ΕΚΑΣΤΟΣ.

Τα αποθέματα μας ήδη βρίσκονται σε οριακό σημείο και μέχρι να τυπωθεί η επόμενη εκατοντάδα χιλιάδων Χαιρετισμών για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή που ανοίγει σε ΔΥΟ μόλις μήνες θα μπορούμε να καλύπτουμε ΜΟΝΟΝ εκείνους που ΔΕΝ έχουν την δυνατότητα να προμηθευθούν Χαιρετισμούς στέλνοντας τους ταχυδρομικά ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ από ένα έως τρία βιβλαρίδια ( και πέντε έως δέκα για εμπερίστατες πολύτεκνες οικογένειες )

ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΕΝ μπαίνουμε πλέον στην διαδικασία να ζητήσουμε κάν την βοήθεια σας στο Εργο αυτό, ούτε καν παροτρύνοντας σας με την αγορά των βιβλίων της Συναλληλίας μας μιας και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μας “Καμπάνια” τον μήνα Δεκέμβριο στο διαδίκτυο και στο Facebook με την προσφορά των 4 μας βιβλίων μαζί με πέντε ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια και ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ πλαστικοποιημένες Εικόνες ( πάνω από δέκα εκ των οποίων ΕΥΛΟΓΙΕΣ από Αγιο Όρος ) απέφερε τον ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ αριθμό των ΜΗΔΕΝ παραγγελιών !!!

Παρότι η διαφήμιση στο Facebook έγινε “στοχευμένα” στους 4.132 “φίλους” , εκ των οποίων ΠΑΝΩ από 1500 έχουν λάβει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μία φορά δέματα με το Ιεραποστολικό μας υλικό ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ανταποκρίθηκε να αγοράσει τα βιβλία μας , ούτε καν για να τα χαρίσει σε φίλους τώρα στις Εορτές.

Και παρόμοια “διαφημιστική εκστρατεία” τον Αύγουστο απέφερε τον ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ αριθμό των ΕΝΝΑ βιβλίων που διατέθησαν ( με τις ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΛΟΓΙΕΣ που δόθηκαν να υπερβαίνουν το όποιο κέρδος !! )

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ !!

Ασφαλώς και ΔΕΝ παραπονούμεθα !!

Όπως ο καλός Θεός επιτρέπει να είναι ευλογημένο !

Απλά ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να σας ενημερώνουμε για να μην μας παρεξηγείτε που ΔΕΝ μπορούμε – και ούτε θα μπορούμε μέχρι να αλλάξει η κατάσταση αυτή – να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις πολλών αδελφών μας που έχουν λάβει πολλές φορές δέματα και συνεχίζουν να ζητούν  !

Αν έστω αυτές οι ευλογημένες ψυχές που ΧΡΟΝΙΑ τώρα έχου ΕΜΠΡΑΚΤΑ διαπιστώσει την αφιλοκερδή μας προσπάθεια και έχουν λάβει τις ευλογίες της Συναλληλίας μας είχαν δώσει την δυνατότητα με την αγορά των βιβλίων που σε τιμές κόστους προσφέρουμε, θα είχαμε τυπώσει ακόμη περισσότερες από τις ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΩΝ που έχουν ΗΔΗ μοιραστεί ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ !!!!!

Και με ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ τα ταχυδρομικά τέλη από ένα μικρό-μικρό Σωματείο !

Και προλαμβάνοντας αυτούς που θα αντιτείνουν το επιχείρημα ότι λόγω κρίσης δεν μπορούν να διαθέσουν ούτε καν τα οκτώ ευρώ που κοστίζουν τα τρία από τα τέσσερα βιβλία μας, θα τους αντικρούαμε λέγοντας ότι μας φαίνεται ΑΠΙΘΑΝΟ κανένας από τους ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παραλήπτες των βιβλαριδίων που εμείς τους δίνουμε και εκείνοι τους μοιράζουν, να μην μπορούν να αγοράσουν έστω ένα βιβλίο.


Αν δηλαδή ΔΕΝ μπορεί κάποιος να διαθέσει οκτώ ευρώ για ένα βιβλίο – ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ – μπορεί σίγουρα να προτείνει σε κάποιον που γνωρίζει να προτιμήσει τα βιβλία μας. Αλλά φευ ΟΥΤΕ αυτό δεν συμβαίνει !

Βέβαια έχουμε λάβει από ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΥΣ τις πολύτιμες ευχές τους, την διαβεβαίωση ότι νοερώς βρίσκονται στο πλευρό μας προσευχόμενοι και φυσικά την προτροπή τους να έχουμε πίστη στο Θεό και την βεβαιότητα τους ότι η Υπεραγία Θεοτόκος και οι Άγιοι μας θα κάνουν το θαύμα τους !!!!!!

Σκεφτείτε βέβαια τι θα γινόταν αν και εμείς όταν μας ζήτησαν το τελευταίο διάστημα  από την Γαλλία, την Γερμανία και το Κατάρ τα βιβλαρίδια των Χαιρετισμών απαντούσαμε ανάλογα… δηλαδή ότι σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας, ότι είμαστε νοερώς μαζί σας  και ας έχετε την ελπίδα σας στο Θεό μέχρι η Παναγία μας να κάνει το θαύμα Της και “ουρανοκατέβατα” να λάβετε τους Χαιρετισμούς !

Εμείς φευ επιλέγουμε αντί της εύκολης λύσης των ευχολογίων την δύσκολη λύση της θυσίας και της ανιδιοτελούς προσφοράς στους αδελφούς μας !


Και θα το συνεχίσουμε με ή χωρίς την βοήθεια των αδελφών μας !


Να έχετε ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΙ μία ευλογημένη χρονιά !!


Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε !!

 

 

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *