ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ

Με την Χάρη της Παναγίας μας σε λίγες εβδομάδες θα μπορείτε να μας επισκέπτεστε στα ΝΕΑ μας γραφεία στο ΚΕΝΤΡΟ της Αθήνας, στην οδό Σοφοκλέους 5 , πολύ κοντά στο Σταθμό Μετρό Πανεπιστήμιο.

Ήδη ξεκινήσαμε την σταδιακή μας μετακόμιση από τα παλαιά μας γραφεία κοντά στην Ακρόπολη, σύντομα θα έχουμε και τα νέα τηλέφωνα της Συναλληλίας στα οποία θα μπορείτε να αφήνετε τα τηλεφωνικά σας μηνύματα και από αρχές Νοεμβρίου συν Θεώ ευελπιστούμε να  υπάρχει ορισμένες ημέρες της εεβδομάδας κάποιος εθελοντής αδελφός από 10.00 μέχρι 13.00 προκειμένου να διακονεί στο έργο της διανομής των ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων των Χαιρετισμών και του ΔΩΡΕΑΝ ιεραποστολικού υλικού σε όποιον προσέρχεται στα γραφεία μας.

Τα νέα γραφεία της Συναλληλίας μας στην οδό Σοφοκλέους 5 θα είναι πλέον ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χώρος από τον οποίο θα μπορεί η καθεμία και ο καθένας που αγαπάει τους Χαιρετισμούς να παραλαμβάνει ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ τα βιβλαρίδια και οποιοδήποτε άλλο ΔΩΡΕΑΝ ιεραποστολικό υλικό των εκδόσεων μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ για τον ίδιο και την οικογένεια του, και για όποιον λαικό αδελφό μας επιθυμεί να δώσει. Ο συνολικός αριθμός των βιβλαριδίων που θα μπορεί να παραλαμβάνει θα εξαρτάται από τις διαθέσιμες ποσότητες στην αποθήκη μας, όμως με την Χάρη του Θεού ελπίζουμε ΠΟΤΕ να μην αφήσουμε οποιονδήποτε μας επισκεφτεί χωρίς τον αναγκαίο αριθμό βιβλαριδίων για την οικογένεια και τον στενό του κύκλο.


Έτσι θα αποδεσμεύσουμε και το βιβλιοπωλείο ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ που τόσους μήνες με περισσή αγάπη και υπομονή δεχόταν τα δεκάδες δέματα που σχεδον καθημερινά μεταφέραμε προκειμένου να τα παραλαμβάνουν οι αδελφοί μας, κάτι για το οποίο θα είμαστε εσαεί ευγνώμονες.

Η Συναλληλία θα συνεχίσει να αποστέλλει ταχυδρομικά τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια ΜΟΝΟ σε Ιερές Μονές, Ιερά Κελλία του Αγίου Όρους, Ιερούς Ναούς και Πνευματικούς, αναλαμβάνοντας ΚΑΙ τα ταχυδρομικά τέλη, εννοείται  υπό την προυπόθεση ότι θα υπάρχουν οι διαθέσιμες ποσότητες και τα χρήματα στο ταμείο της Συναλληλίας για τα ταχυδρομικά έξοδα.

Οι λαικοί αδελφοί μας που διαμένουν εκτός Αθηνών μπορούν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Σωματείο να στελνουν οποιονδήποτε επιθυμούν για να παραλαμβάνει τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια και το ΔΩΡΕΑΝ ιεραποστολικό υλικό.

Λόγω των εργασιών ανακαίνισης και επίπλωσης του χώρου καθως και της μετακόμισης μας για τον μήνα Οκτώβριο θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις προγραμματισμένες αποστολές, κάτι για το οποίο ζητούμε την κατανόηση σας.

 

 

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *