ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΑΣ !!

Η ανταπόκριση των εν Χριστώ αδελφών μας στην έκκληση του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ για ενίσχυση της Ιεραποστολικής του Δράσης της ΔΩΡΕΑΝ διανομής των Χαιρετισμών με την αγορά ενός εκ των τριών πακέτων με τα βιβλία της Συναλληλίας μας και τις πολλές πολλές ευλογίες που περιέχει το καθένα από αυτά, μας έχει εκπλήξει ευχάριστα !!

Ο έξι αδελφές κι αδελφοί μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας ήταν για εμάς μία ανάσα , αλλά κυρίως ήταν μία ψυχική τόνωση, ότι ΔΕΝ είμαστε μόνοι μας στην προσπάθεια αυτή !

Από καρδιάς θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και να ευχηθούμε η Κυρία Θεοτόκος να τους ανταποδώσει μυριοπλασίως την αγάπη τους στο έργο της διάδοσης των Χαιρετισμών Της !

Η δημοσιότητα που έλαβε η Δράση της ΔΩΡΕΑΝ διανομής των Χαιρετισμών μετά από την Εκδοση των βιβλίων μας, τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές που παρουσίασαν τα βιβλία μας και το έργο μας, έχει αυξήσει με ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ πρόοδο την ζήτηση βιβλαριδίων Χαιρετισμών !

Προσπαθούμε να καλύπτουμε το συντομότερο δυνατόν τις ανάγκες των Ιερέων-Εξομολόγων  και των Πνευματικών Ιερών Μονών και στη συνέχεια Ενορίες , Κατηχητές και Κυκλάρχες !

Εκ των πραγμάτων ΔΕΝ μπορούμε – την δεδομένη στιγμή – να ανταποκριθούμε στα δεκάδες email ιδιωτών που μας ζητούν για προσωπική και οικογενειακή τους χρήση τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια των Χαιρετισμών !

Το μεγάλο μας, το τεράστιο μας έξοδο – πέρα από τα έξοδα εκτύπωσης – είναι τα ταχυδρομικά τέλη μιας και επι δεκαετίες ΔΕΝ έχουμε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ χρεώσει αδελφό μας ΟΥΤΕ με ένα cent για τα έξοδα αποστολής !

Αν αναλογιστεί κανείς ότι φεύγουν ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ πάνω από ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΔΕΜΑΤΑ και πολλά από αυτά βάρους ΔΕΚΑΔΩΝ ΚΙΛΩΝ με τα ΕΛΤΑ κούριερ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ μπορείτε να φανταστείτε το κόστος !

Πολλοί μας ρωτούν γιατί δεν τα μεταφέρουμε με τα ΚΤΕΛ ή γιατί δεν τα πηγαίνουμε στα ΕΛΤΑ

Απαντούμε … Προσωπικά ο βαστάζος ο ελάχιστος που έχει αναλάβει την συσκευασία και αποστολή τους ΔΕΝ διαθέτει μεταφορικό μέσο ! Ούτε μπορεί σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βάση που ΠΡΕΠΕΙ να φεύγουν δέματα να “αγγαρεύει” αδελφές κι αδελφούς που έχουν αυτοκίνητο να αναλαμβάνουν αυτήν την διακονία ! Και φυσικά ΔΕΝ μπορεί να κουβαλάει κιβώτια δεκάδων κιλών με το καρότσι , όπως έκανε για ΠΑΝΩ από μία δεκαετία για μικρότερου βάρους δέματα και για σαφώς μικρότερες ποσότητες δεμάτων!

Εξάλλου με την σύμβαση μαζικής αποστολής που έχουμε συνάψει ως Σωματείο έχουμε ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ με αυτές του κανονικού Ταχυδρομείου !

Το θέμα είναι ότι ο όγκος των δεμάτων και οι πολλές εκατοντάδες των κιλών που στέλνονται κάθε μήνα !!

Το έξοδο αυτό μαζί με το γεγονός ότι πρέπει πλέον να παραγγέλνονται όχι κάποιες χιλιάδες τευχίδια Χαιρετισμών αλλά ΔΕΚΑΔΕΣ χιλιάδες βιβλαρίδια για να ανταποκριθούμε στοιχειωδώς στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζήτηση , μας ανάγκασε να καταφύγουμε στο έσχατο αυτό μέσο, να δίνουμε δηλαδή τα βιβλία μας με σημαντική έκπτωση επι των τιμών λιανικής ΜΑΖΙ με άλλα πολλά βιβλιαράκια Παρακλητικών και τετράχρωμων βιβλίων καθώς και Εικόνων !

Μαζί φυσικά με τις ΑΓΙΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ !!

Κομποσκοίνια ΚΑΡΠΟΥ και ΔΑΚΤΥΛΟΥ από τον Γέροντα Σίλβεστρο στην Καψάλα του Αγίου Όρους καθώς και ευώδες και θυμίαμα από τον Γέροντα Εφραίμ στα Κατουνάκια  του Αγίου Όρους σε ΚΑΘΕ δέμα !!!

Ελπίζουμε και άλλοι αδελφοί μας να αξιοποιήσουν την προσφορά μας αυτή, κι όχι μόνο να εξοικονομήσουν ΔΕΚΑΔΕΣ ευρώ, από την τιμή που θα έδιναν γαι να αγόρασουν ΟΛΑ αυτά τα βιβλία και τα βιβλαρίδια των Παρακλητικών και Χαιρετισμών σε τιμές λιανικής  από το εμπόριο, αλλά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να ενισχύσουν το Εργο των Χαιρετισμών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας στείλετε email στο info@promachos.gr καθώς και στο xairetismoitheotokou@gmail.com

 

 

 

 

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *