ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΗΓΗΘΕΙ !! ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΤΙΓΜΗ !! ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ !!

Ένα ακόμη ΜΕΓΑΛΟ θαύμα των Χαιρετισμών θα σας διηγηθούμε σήμερα και μάλιστα με ΘΑΥΜΑ μέσα στο ΘΑΥΜΑ !! Δηλαδή ΔΥΟ μεγάλα θαύματα των Χαιρετισμών της Παναγίας μας !!

Πριν ξεκινήσω την διήγηση να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΥΣ εσάς που μας στέλνετε email και μαζί με τα καλά σας λόγια με μεγάλη χαρά μας δίνετε link , συνδέσμους δηλαδή σε άλλες Ιστοσελίδες που αναφέρουν θαύματα των Χαιρετισμών ! Ευχαριστούμε ασφαλώς για τον κόπο και την αγάπη σας αλλά ΟΛΑ σχεδόν τα θαύματα που μας στέλνετε είναι θαύματα που δημοσιεύτηκαν παλαιότερα στο Ιστολόγιο μας των Χαιρετισμών xairetismoi.blogspot.gr και οι καλοί διαχειριστές των sites δεν μπαίνουν στον κόπο να μας αναφέρουν ως πηγή. Το να αναδημοσιεύονται τα θαύματα των Χαιρετισμών μας χαροποιεί ! Μας θλιβει όμως αφάνταστα το γεγονός ότι ΟΛΑ αυτα τα sites βρίθουν διαφημίσεων, και δυστυχώς η αναδημοσίευση ΔΕΝ γίνεται από αγάπη για την Παναγία μας και τους Χαιρετισμούς Της, αλλά καθαρά επειδή η δημοσίευση των θαυμάτων “τραβάει” κόσμο, αυξάνουν τα clicks στο site τους και συνεπώς και τα κέρδη τους !

Να τονίσουμε ότι τόσο στο βιβλίο μας “Τα θαύματα των Χαιρετισμών… σήμερα” , όσο και στα άλλα δύο βιβλία της Συναλληλίας μας ” Δάκρυ στο Εγώ” και “Λογοτεχνικές Διαδρομές στην Αγία Γη” ΡΗΤΑ αναφέρεται – σε ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ με σχεδόν ΟΛΑ τα άλλα βιβλία – ότι ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή τους( φωτοτύπηση κλπ ) για ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ σκοπό !!

Έχουμε αναφέρει εξάλλου ότι Φιλόλογος , ιδιοκτήτρια αλυσίδας Φροντιστηρίων, έχει φωτοτυπήσει ορισμένα από τα θαύματα που της άρεσαν σε σελίδες Α4 , τις έχει θερμοκολλήσει και τα μοιράζει ΔΩΡΕΑΝ από τις Γραμματείες των Φροντιστηρίων της !

Άλλοι συγγραφείς θα δυσανασχετούσαν λέγοντας ότι “χάνουν” αναγνώστες που θα αγόραζαν το βιβλίο !

Εμείς ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ χαιρόμαστε επειδή ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σκοπός που εκδόθηκαν τα βιβλία αυτά είναι η πνευματική οικοδομή και ενίσχυση στον πνευματικό αγώνα των αδελφών μας με τα κείμενα ( θαύματα, μικρές διηγήσεις ) που περιέχουν και επιπροσθέτως η οικονομική ενίσχυση του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στις Ιεραποστολικές και Φιλανρωπικές Δράσεις του, τις οποίες ΕΚΤΕΝΩΣ αναφέρουμε στο site μας promachos.gr

Μετά την αναγκαία αυτή επισήμανση ξεκινούμε με το ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ( θαύμα στο θαύμα ) ΘΑΥΜΑ των Χαιρετισμών !

Εχθές Πέμπτη 24 Ιανουαρόυ 2019 ένας βαστάζος μας επισκέφτηκε το Ορθοδοξο Χριστιανικό Βιβλιοπωλείο “ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ” στη οδό Βουλής !

Φυσικά η κουβέντα ήρθε – που αλλού – στους Χαιρετισμούς και η ιδιοκτήτρια , η κα Ειρήνη, μας διηγήθηκε για ένα ΘΑΥΜΑ των Χαιρετισμών, που της διηγήθηκε Πρεσβυτέρα, πολύτεκνη, μητέρα τεσσάρων παιδιών !

Το αγοράκι της είχε παρουσιάσει σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι γιατροί συνέστησαν παρακολούθηση από τους γονείς !

Παραμονή Χριστουγέννων του 2018 αργά το απόγευμα η υγεία του παιδιού επιδεινώθηκε ραγδαία !

Αργά τη νύχτα το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί το οδήγησαν ΑΜΕΣΩΣ στο χειρουργείο, μιας και σοβούσε ο κίνδυνος σηψαιμίας !!

Ο πατέρας του παιδιού, Ιερέας ών , έπρεπε να φύγει από το Νοσοκομείο, για τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων !

Η Πρεσβυτέρα έμεινε μόνη της βιώνοντας την αγωνία του χειρουργείου !

Γεμάτη αγωνία έστρεψε το νού της στην Μάνα ΟΛΩΝ μας , στην Παναγία μας και με δάκρυα στα ματια της είπε

” Παναγία μου, Μάνα μου ! Μόνο ΕΣΕΝΑ έχω τώρα αυτή την δύσκολη στιγμή ! Πάρε το αγόρι μου στα άχραντα χέρια Σου και ευλόγησε τους γιατρούς , να μου το φέρουν υγιές κοντά μου !”

Και ξεκίνησε να απαγγέλλει τους Χαιρετισμούς !!

“Κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές τους είπα αυτήν την Άγια Νύχτα !!  Δεν σταμάτησα ούτε λεπτό να λέω τους Χαιρετισμους μέχρι που έβγαλαν το παιδί μου από το χειρουργείο ! ΔΥΣΚΟΛΗ και ΣΟΒΑΡΗ η επέμβαση αλλά ΟΛΑ πήγαν απρόσμενα καλά, χωρίς την παραμικρή επιπλοκή !”

Αυτά διηγήθηκε η καλή Πρεσβυτέρα στην κα Ειρήνη αρχές του 2019 όταν την επισκέφθηκε στο Βιβλιοπωλείο !

Και οι δύο συμφώνησαν ότι αυτό ήταν όντως ένα ακόμη θαύμα των Χαιρετισμών !

Τελειώνοντας την διήγηση της η Πρεσβυτέρα πήρε “τυχαία”  στα χέρια της ΕΝΑ από τα πολλά βιβλία που υπήρχαν στον πάγκο ! Ήταν ένα ολιγοσέλιδο πόνημα του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, που εξέδωσε προσφάτως ένα Αγιορείτικο Κελλί !

Πιάνοντας το στα χέρια της, χωρίς καν να το ξεφυλλίσει το χέρι της πήγε “εντελώς τυχαία” στις τελευταίες σελίδες , στον Επίλογο του βιβλίου !!

Άρχισε να διαβάζει και μετά από ένα λεπτό με δυσκολία προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της !

Τι διάβασε στην σελίδα αυτή ???

Ένα ΣΥΓΧΡΟΝΟ θαύμα των Χαιρετισμών σε έναν Αγιορείτη μοναχό που έπρεπε να χειρουργηθεί επειγόντως ! Η επέμβαη ήταν ΚΡΙΣΙΜΗ και ο μοναχός σκέφτηκε ! Ίσως να είναι και οι τελευταίες ώρες της επίγειας ζωής μου ! Αν είναι να φύγω , ας φύγω έχοντας στα χείλη και στον νου μου τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ της Παναγίας μας !! Και ενόσω τον μετέφεραν στο χειρουργείο, ξεκίνησε να τους απαγγέλλει !

Μετά από λίγο -προφανώς όταν το αναισθητικό ξεκίνησε να επιδρά – είδε ότι βυθιζόταν, βυθιζόταν και ξαφνικά μεταφέρθηκε σε έναν υπέροχο τόπο, μπροστά από τις υψηλές θύρες μιας περικαλλούς Μονής ! Αυτοί που τον μετέφεραν κτύπησαν την πόρτα και εκεί εμφανίστηκε μια ΨΗΛΗ μαυροφορεμένη με την συνοδεία της !

“Γιατί μου φέρατε εδώ το παιδί μου ! Να τον μεταφέρετε πίσω , στο Κελλί της μετανοίας του, να συνεχίσει να με υμνεί ! Δεν ήρθε η ώρα να τον καλέσω κοντά μου !!”

Το όραμα αυτό ήταν τόσο ζωντανό που ήταν το πρώτο πράγμα που θυμήθηκε ο καλός Μοναχός όταν ανένηψε από το σοβαρό χειρουργείο !

ΑΣΦΑΛΩΣ και απέδωσε την σωτηρία του στους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας !!

Διαβάζοντας την σύντομη αυτή διήγηση του θαύματος των Χαιρετισμών η καλή Πεσβυτέρα ΚΑΤΑΠΕΙΣΤΗΚΕ πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ΚΑΙ του παιδιού της η σωτηρία ήταν ΘΑΥΜΑ των Χαιρετισμών !!

Φανταστείτε αδελφοί μου !!

Την ώρα που διηγόταν το δικό της θαύμα , πήρε “τυχαία” στα χέρια της ένα από τα τόσα βιβλία που ηταν πάνω στον πάγκο, και γύρισε ” εντελώς τυχαία” στην σελίδα που έγραφε για το θαύμα αυτό !!

Πολλές “συμπωσεις” αδελφοί μου !!

Ασφαλώς και οι ορθολογιστές αδελφοί μας θα προσπαθήσουν να το δικαιολογήσουν επιστρατεύοντας τους Νόμους των Πιθανοτήτων !!

Ας επιτρέψουν όμως σε εμάς τους αφελείς κι εύπιστους να αποδώσουμε όλες αυτές τις συμπτώσεις στην Χάρη της Παναγίας μας που βρίσκει ΠΑΝΤΑ τρόπο να “επικοινωνεί” μαζί μας μέσα από τα “τυχαία” αυτά γεγονότα !!

Για εμάς που δεκαετίες τώρα βιώνουμε όλες αυτές τις “απιθανότητες” ΔΕΝ υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι τα δύο αυτά θαύματα πρέπει να αποδοθούν στην Χάρη των Χαιρετισμών , που ελκύουν την Πρεσβεία και Σκέπη της Παναγίας μας για τα παιδιά Της ! Και όταν πρεσβεύει για τα κάτα Χάριν παιδιά Της η Παναγία μας ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση ο εξ Αυτής σαρκωθείς Υιός και Θεός Της να μην ενεργήσει ΘΑΥΜΑΣΙΑ και ΜΕΓΑΛΑ όπως ΜΟΝΟΣ Αυτός γνωριζει !!

Δόξα τω εν Τριάδι Θεώ , πάντων ένεκεν !!!

Χριστός Ανέστη ! Αληθώς Ανέστη !!

Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε !!!

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *