ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ…

Τρίτη 14 Μαΐου 2019. Έξοδος Δράκου στο Μετρό Συγγρού-Φιξ, λίγες εκατοντάδες μέτρα από την έδρα του ΠΡΟΜΑΧΟΥ μας !

Είχαμε δώσει ραντεβού με έναν αδελφό μας, με τον οποίο είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά και είχαμε δώσει ραντεβού να του δώσουμε τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια των Χαιρετισμών !

Δράττομαι της ευκαιρίας να το επαναλάβω για χιλιοστή φορά ! Τα βιβλαρίδια ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και με την Χάρη της Παναγίας μας ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΩΡΕΑΝ !! Το λέω αυτό επειδή κάποιοι εκλαμβάνουν την αντικαταβολή που ζητούμε για την ταχυδρομική αποστολή τους με τα courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ ως αντίτιμο για τα βιβλαρίδια !

Προς Θεού !! Η αντικαταβολή των 4, 5, 6 ή και 10 ευρώ – ανάλογα με το βάρος του δέματος που θα στείλουμε και η αντικαταβολή – είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο για τα έξοδα αποστολής ΚΑΙ αντικαταβολής με τα ΕΛΤΑ κούριερ ( επειδή και για να πάρουν από εσάς τα ταχυδρομικά τέλη και να μας τα αποδώσουν ΚΑΙ για αυτό υπάρχει χρέωση)

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ότι οποιοσδήποτε μπορεί ο ίδιος , ή συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο να έρθει στο Μετρό Φιξ ή Ακρόπολη ή αν πρόκειται για μεγαλύτερο δέμα ( σε περίπτωση που θα πάει σε κάποια Ιερά Μονή ) στα Γραφεία μας, τότε ΔΕΝ υπάρχει η παραμικρή χρέωση . Τα βιβλαρίδια ήταν , είναι και θα παραμείνουν ΔΩΡΕΑΝ !!!

Ασφαλώς και για να δώσουμε βιβλαρίδια θα χρειαστεί να μιλήσουμε τηλεφωνικά ! Να εξηγήσουμε ότι ΔΕΝ έχει νόημα να μας πει κάποιος , τα θέλω να τα αφήσω στο παγκάρι του Ναού της Ενορίας μου, αλλά τα δίνουμε ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ότι θα τα μοιράσει ΧΕΡΙ με ΧΕΡΙ , ότι θα τα δώσει σε ΔΕΚΤΙΚΗ ΨΥΧΗ !

Δεν λέμε να τα δώσει σε θρησκευόμενο ή ευσεβή, αυτές οι ψυχές που έχουν Πνευματικό και είναι στο Σώμα της Εκκλησίας ΔΕΝ έχουν τόση ανάγκη τα βιβλαρίδια , ΟΣΟ ανάγκη τα έχουν καλοπροαίρετοι αδελφοί μας που ο διάβολος τους έχει θολώσει και ΔΕΝ τους αφήνει να πάνε να εξομολογηθούν και να ξεκινήσουν μία πνευματική ζωή

Και κυρίως αυτές τις ψυχές “στοχεύουμε” επειδή έχουμε ΑΠΕΙΡΑΡΙΘΜΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , απτές αποδείξεις ότι η Χάρη της Παναγίας μας ΔΙΑ της απαγγελίας των Χαιρετισμών Της ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ !

Τριανταπέντε χρόνια που μοιράζουμε Χαιρετισμούς ΑΥΤΟ είναι το ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΘΑΥΜΑ που συνεχώς βιώνουμε !

Αυτό το ταπεινό βιβλιαρίδιο να οδηγεί με τρόπο απερινόητο και ανεξήγητο στην κοινή λογική σε σύννοια, μετάνοια ( όχι στείρα μεταμέλεια ) , Εξομολόγηση και μετοχή στο Ποτήριο της Ζωής !

Και αυτός είναι ο στόχος του ΠΡΟΜΑΧΟΥ και όλων όσων διακονούμε από το μετερίζι αυτό !
Σταδιακά να ΜΗΝ υπάρχει ορθόδοξη ψυχή που να μην κατέχει αυτό το βιβλαρίδιο, επειδή είμαστε στερρά πεπεισμένοι ότι απότελεί αφορμή μετάνοιας και απαρχή σωτηρίας !

Μετά αυτήν την αναγκαία παρένθεση, μιας και κάποιοι ίσως για πρώτη φορά πληροφορούνται για την Δράση του ΠΡΟΜΑΧΟΥ και την διανομή των ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων των Χαιρετισμών, επανερχόμαστε στην συνάντηση με τον αδελφό μας !

Μία από τις εκατοντάδες μας συναντήσεις για να δώσουμε την τσάντα με τα πακέτα των Χαιρετισμών !

Μία συνάντηση όμως που μας χάρισε ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ Θαύμα των Χαιρετισμών που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη της Διακαινησιμου Εβοδμάδας !

Ένα ΘΑΥΜΑ που το είδαμε με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που μας προσκόμισε ο αδελφός μας, φωτογραφίες που τράβηξε ο φίλος του και οδηγός του αυτοκινήτου !

Ένα ΘΑΥΜΑ που μας έφερε συνειρμικά στο μυαλό μα την απελευθέρωση του Αποστόλου Πέτρου από την φυλακή που αλυσοδεμένο τον κράταγε ο Ηρώδης Αγρίππας και από την οποία ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ τον απελευθέρωσε ο Άγγελος !!

Βλέποντας και εμείς ιδίοις όμμασι στην φωτοφραφία που μας έδειηε ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟ τον αδελφό μας που η Χάρις των Χαιρετισμών ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ δοξάσαμε τον Κύριο μας και την Παναγία Μητέρα Του.

Μας προκάλεσε ΕΝΤΥΠΩΣΗ και Ο ΤΡΟΠΟΣ με τον οποίο προσευχήθηκε ο αδελφός μας με τους Χαιρετισμούς και ένα ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ που τότε του συνέβη αλλά ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες αυτές θα τις διαβάσετε σε κάποιον από τους επόμενουε τόμους του βιβλίου μας “Τα Θαύματα των Χαιρετισμών…σήμερα !”

Δεν θα πούμε στον Δεύτερο Τόμο επειδή κάποια στιγμή πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να οριστικοποιηθεί η μορφή και δομή του για να δει το φως της δημοσιότητας, επειδή με τις συνεχείς προσθήκες των ΘΑΥΜΑΤΩΝ που ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ έρχονται σε γνώση μας , αν δεν τον ολοκληρώσουμε θα καταλήξουμε σε έναν υπερμεγέθη τόμο, σε ένα τεράστιο βιβλίο.

Με την Χάρη του Θεού ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ θα σας εκπλήξει ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ στο επόμενο διάστημα με τα; ΨΥΧΩΦΕΛΗ ΒΙΒΛΙΑ που έχουν τα μέλη του συγγράψει, τυπώσει και διαθέτουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στην Συναλληλία μας ώστε από την πώληση τους να χρηματοδοτείται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ η Δράση της ΔΩΡΕΑΝ διανομής Χαιρετισμών – για την οποία εξάλλου δημιουργήθηκε ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ – και δευτερευόντως και άλλες Ιεραποστολικές και Φιλανθρωπικές μας Δράσεις !

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *