Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΤΩΝ ΒΑΣΤΑΖΩΝ !!

Σαράντα μέρες ΠΡΙΝ την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή αρχίζει η “Σαρακοστή” των βαστάζων !!

Κι όπως η Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή είναι περίοδος έντονου πνευματικού αγώνα για ΟΛΟΥΣ τους Χριστιανούς, και το σαραντάμερο ΠΡΙΝ την Καθαρά Δευτέρα είναι η πιο έντονη και κοπιαστική περίοδος για τους βαστάζους !

Επειδή πρέπει το αργότερο Παρασκευή της Τυρινής να έχουν φύγει ΟΛΑ τα δέματα με τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια των Χαιρετισμών !

Αυτή η Σαρακοστή των βαστάζων λοιπόν αρχίζει για εμάς τους βαστάζους την 1η Φεβρουαρίου μιας και μέχρι την 10η Μαρτίου πρέπει να έχουν ταχυδρομηθεί ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ δέματα με ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ χιλιάδες ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια Χαιρετισμών !

Φέτος έχουμε πέρα από τον αγώνα ΚΑΙ αγωνία αν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην ζήτηση, η οποία προαναγγέλλεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ μιας και μετά την έκδοση των τριών μας βιβλίων και την επιτυχία που γνώρισαν στο πρώτο εννεάμηνο της κυκλοφορίας τους σε ΟΛΗ την Ελλάδα, μετά από την παρουσίαση των Δράσεων του Σωματείου μας ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ σε δεκάδες ραδιοφωνικές εκπομπές Εκκλησιαστικών Σταθμών και τις τέσσερις τηλεοπτικές μας εκπομπές στον ΛΥΧΝΟ, μετά από τις ομιλίες των μελών του Σωματείου μας σε πνευματικές εκδηλώσεις, αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο τα email που δεχόμαστε και τα μηνύματα στο Facebook για αποστολή ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων Χαιρετισμών σε Ελλάδα κι εξωτερικό !

Και μιλάμε για αγωνία δεδομένων των ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ εξόδων που προκύπτουν για ένα ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ Σωματείο ΧΩΡΙΣ συνδρομές μελών ή χορηγίες ΠΕΡΑ από τα έσοδα της πώλησης των βιβλίων μας και από τις μετρημένες στα δάκτυλα δωρεές εν Χριστώ αδελφών μας !

Όπως ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΙ που έχετε λάβει τα δέματα με τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια των Χαιρετισμών θα έχετε διαπιστώσει ΔΕΝ έχουμε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ χρεώσει μία δεκαετία τώρα ταχυδρομικά έξοδα !

Και τα τελευταία χρόνια που ο μεγάλος μεν αλλά ελεγχόμενος όγκος έφευγε με τα ΕΛΤΑ , και το τελευταίοο εννεάμηνο που ο συνεχώς διογκούμενος όγκος δεμάτων αποστέλλεται με τα ΕΛΤΑ κούριερ “Πόρτα-Πόρτα” τόσο το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών όσο και Πρόμαχος Ορθοδοξίας έχουν αναλάβει και πληρώνουν τα ταχυδρομικά τέλη.

Από τον φετινό βέβαια Φεβρουάριο του 2019 το προσωρινό Δ.Σ του Προμαχου αποφάσισε η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή με πληρωμή από μέρους μας των ταχυδρομικών τελών να αφορά ΜΟΝΟ τους Πνευματικούς-Εξομολόγους, τις Ιερές Μονές και τα Ιερά Κελλία του Αγίου Όρους, και τις ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΕΣ ( μικρές και απομακρυσμένες ) Ενορίες και Ιερές Μονές της Ελληνικής Επικράτειας , καθώς και τους λαϊκούς που βρίσκονται σε πραγματικά οικτρή οικονομική κατάσταση ώστε να μην μπορούν να διαθέσουν τα τρία ευρώ που θα κοστίζει η αποστολή με courier ( για ένα μικρό δεματάκι ) και θα αυξάνεται – ανάλογα με τα κιλά – για μεγαλύτερα δέματα.

Ωστόσο αν αναλογιστεί κανείς ότι το 70% των δεμάτων μας αφορά Πνευματικούς, Αγιορείτες και απομακρυσμένες Ενορίες τα έξοδα αναμένονται μεγάλα !

Και σε αυτά πρέπει ΦΥΣΙΚΑ να προστεθούν και τα έξοδα για την εκτύπωση πολλών ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ βιβλαριδίων Χαιρετισμών που θα μοιράζονται ΠΑΝΤΑ και σε ΟΛΟΥΣ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ !

Για όποια κι όποιον επιθυμεί να συμβάλλει σε αυτήν μας την Δράση, είτε αγοράζοντας από οποιοδήποτε Θρησκευτικό Εκδοτικό Οίκο βιβλιαράκια Χαιρετισμών και φέροντας τα σε εμάς να τα διανέμουμε σε όσους μας τα ζητούν , είτε επωμιζόμενος να τα μεταφέρει από τις αποθήκες μας σε όλη την Ελλάδα ( σε περίπτωση μετόχων-ιδιοκτητών μεταφορικών εταιρειών ) , είτε αγοράζοντας τις προσφορές μας με ΠΑΚΕΤΑ των βιβλίων μας ( που θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες ) , είτε τέλος καταθέτοντας τον οβολό του σε τραπεζικό λογαριασμό που θα του δώσουμε , τότε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο info@promachos.gr είτε στο xairetismoitheotokou@gmail.com

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε για ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για την αγορά ΠΑΚΕΤΩΝ ( δηλαδή ΚΑΙ των τριών βιβλίων του Σωματείου μας ) !


ΚΑΘΕ πακέτο θα συνοδεύεται από ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ όπως χρόνια τώρα έχετε διαπιστώσει !


Αναλυτική παρουσιάση των ΕΥΛΟΓΙΩΝ που θα έχει ΚΑΘΕ από τα ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΚΕΤΑ που θα σας παρουσιάσουμε θα μπορέσετε να διαβάσετε τις ΑΜΕΣΩΣ επόμενες ημέρες !!

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *