Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΥΑ

 

Όπου αναμιγνύονται οι Χαιρετισμοί ΜΟΝΟ Θαύματα μπορεί κανείς να περιμένει !

Ήταν μέσα της φετινής Σαρακοστής !

Λάβαμε στο viber μήνυμα από κάποιον άγνωστο μέχρι τότε σε εμάς που μας ζήτησε βιβλαρίδια Χαιρετισμών !

Το τηλέφωνο μας το έδωσε ένας αγαπητός μας Ιερέας από την Νέα Ζηλανδία !!!

Κανονίσαμε και αν θυμάμαι καλά  την  Δεύτερη Κυριακή των Νηστειών ήρθε από τα Γραφεία της Συναλληλίας μας !

Γνωριστήκαμε και τον ενημερώσαμε και για την Δράση μας με την ΔΩΡΕΑΝ διανομή των βιβλαριδίων των Χαιρετισμών καθώς και για την Πρωτοβουλία του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ για την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Φιλούμενου στην Κένυα !

Του εξηγήσαμε ότι εμείς ως ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΔΕΝ λαμβάνουμε χρήματα αλλά ότι μπορεί να τα στείλει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ μέσω WESTERN UNION στον ίδιο τον πατέρα Μεθόδιο στην Κένυα !!

Εκτός από τις ευχές που ανταλλάξαμε το Πάσχα δεν είχαμε κάποια άλλη ενημέρωση από τον νέο μας αυτό φίλο τον κο Χαράλαμπο  !

Μόλις εχθές λάβαμε από τον αγαπητό μας πατέρα Μεθόδιο τα όμορφα νέα !!

Ο κος Χαράλαμπος συγκέντρωσε το ποσό των 678 ΕΥΡΩ , το οποίο και έστειλε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στον Πατέρα Μεθόδιο, στον προσωπικό του λογαριασμό στην WESTERN UNION

Έτσι μαζί με τα χρήματα που συγκέντρωσαν και τα άλλα ΜΕΛΗ  και ΦΙΛΟΙ  του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ που έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενη μας ανάρτηση δηλαδή ο κος Μάριος από την Θεσσαλονίκη, ο κος Αναστάσιος από την Σκιάθο, η ιατρός κα Αντιγόνη από την Αθήνα, η άλλη κα Αντιγόνη με τον σύζυγο της Γεώργιο από την Ιτέα και η κα Αγλαία από την Αθήνα πάνω από  ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΜΠΤΟ του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ για την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Φιλούμενου ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΗΔΗ.

Οι βαστάζες και οι βαστάζοι ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ και ήδη ολοκληρώνεται η θεμελίωση μετά τις εργασίες εκσκαφής  !

Ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ εκφράζει την ευγνωμοσύνη στα μέλη και στους φίλους του που ΜΑΖΙ με άλλους ανώνυμους και επώνυμους από διάφορα άλλα Ιεραποστολικά Κλιμάκια ενισχύουν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ τον πατέρα Μεθόδιο στο έργο του αυτό !

 

 

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *