Ευχαριστήρια επιστολή από Ι.Μ.Οσίου Διονυσίου εν Ολύμπω

Αγαπητά μέλη του Συνδέσμου

 

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΗΛΙΑ

«ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ»

 

Διά του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος θέλουμε να σας εκφράσουμε την άπειρη ευγνωμοσύνη για τη πολύτιμη συμμετοχή σας στο Ιεραποστολικό Έργο του Συλλόγου μας.

 

Εδώ και πολλά χρόνια παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το έργο που τη χάρη του Θεού επιτελείτε, προς δόξαν του Αγίου Ονόματός Του και της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Μέσω των δράσεών σας χιλιάδες συνάνθρωποί μας έμαθαν να διαβάζουν τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας και να επικαλούνται την Παναγία Σκέπη Της σε κάθε πρόβλημα της ζωής τους.

 

Αυτή τη φορά, η αρχοντική σας αγάπη έφτασε έως τη μακρινή Τανζανία συμμετέχοντας στο Ιεραποστολικό Έργο της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, με την προσφορά 4.000 λειτουργικών βιβλίων, τα οποία περιέχουν τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στη γλώσσα σουαχίλι. Επίσης, μαζί με τα λειτουργικά βιβλία η αγάπη σας προσφέρει και χιλιάδες εικονάκια της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας και διαφόρων Αγίων για τα παιδιά της Τανζανίας, αλλά και για κάθε πιστό.

 

Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την τόσο σημαντική συνεισφορά σας!

 

Ταπεινά ευχόμαστε, ο Κύριος να σας ευλογεί και με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και του προστάτου μας Οσίου Διονυσίου του εν Ολύμπω να συνεχίσετε με ακόμη περισσότερο ζήλο το έργο σας!

 

 

              Με ευγνωμοσύνη,

     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                 Ο Πρόεδρος

 

 

Αρχιμ. Μάξιμος

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *