ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ. 463 ΔΕΜΑΤΑ. 53.500 ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ…..ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΩΝ 1.500.0000 !!!

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022. Ωρα 17.20. Πριν λίγο έφυγε το βαν των ΕΛΤΑ κούριερ από την αποθήκη του Προμάχου. Τελευταία αποστολή για τον Φεβρουάριο.

22 δέματα σήμερα. Έχουμε πάει και καλύτερα, πολύ καλυτερα αυτό το μήνα.

Συνολικά 463 δέματα έφυγαν από την αποθήκη μας το Φεβρουάριο. Συνολικά λίγο λιγότερα από 53.500 ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια Χαιρετισμών για τους “παλαιούς” βαστάζους μας.

Μαζί με κάποιους από αυτούς “γεράσαμε” παρέα.

Από το 2003. Κοντά είκοσι χρόνια !

Και πάντα το Τριώδιο λαμβάνουν το καθιερωμένο “δεματάκι” με “πολεμοφόδια” για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

Μεταξύ αυτών σχεδόν ΟΛΕΣ οι Ιερές Μονές του Αγίου Όρους, πάνω από 40 Ιερά Κελλία και εκατοντάδες ακόμα Ιερές Μονές, Ιεροί Ναοί και Πνευματικοί.

Μαζί φυσικά με βαστάζους που έχουν δοκιμαστεί τόσα χρόνια κι έχουν φανεί άξιοι να τους εμπιστευόμαστε τα βιβλαρίδια των Χαιρετισμών της Δέσποινας μας.

Και την εβδομάδα της Τυρινής και την πρώτη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής θα συνεχιστεί η μαζική αυτή αποστολή στους “παλιούς” 

Πάντα ο “¨παλιός” είναι “αλλιώς” ( που έλεγε κι ένα εύθυμο τραγουδάκι ) και ο καθένας από αυτούς τους βαστάζους που τα μαλλιά τους άσπρισαν μαζί με τα δικά μας στην διακονία των Χαιρετισμών, έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας !

Αλλά και ο “νέος” είναι “ωραίος” . Και από όλους αυτούς τους νέους μας βαστάζους της τελευταίας τριετίας – και προ πάντων σε όσους μας έχουν ζητήσει το τελευταίο τρίμηνο για πρώτη φορά – ζητάμε ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ που έχουμε καθυστερήσει τα δεματάκια τους

Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ και σε όλες κι όλους που μας ζήτησαν να συνδράμουν οικονομικά το Σωματείο μας με “αντίδωρο” τα βιβλία των αδελφών της Συναλληλίας μας, και ακόμη δεν έχουμε ανταποκριθεί.

Ή συνείδηση μας ΔΕΝ το επέτρεπε να προηγηθούν τα δέματα με τα βιβλία,  έναντι των δεμάτων με τους ΔΩΡΕΑΝ Χαιρετισμών σε όλους αυτούς των βαστάζους  που συνοδοιπορούν μαζί μας αυτέές τος τελευταίες δύο δεκαετίες.

Είπαμε για τον Πρόμαχο τα βιβλία μας και η διάθεση τους είναι το ΜΕΣΟ , και η αποστολή των δεμάτων με ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια των Χαιρετισμών, όπου καρδιά ορθόδοξη κτυπά, είναι ο ΣΚΟΠΟΣ του Σωματείου μας.

Δεν θα μπορούσαμε να παραμελήσουμε τον ΣΚΟΠΟ για να εξυπηρετήσουμε το ΜΕΣΟ.

Πρώτα ο Θεός από την ΔΕΥΤΕΡΗ εβδομάδα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής θα ξεκινήσουμε να στέλνουμε ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ( ξεκινώντας από τους “ξεχασμένους” από τα τέλη Δεκαμβρίου ) τα δέματα με τα βιβλία μας και φυσικά και τις πολλές ευλογίες που τα συνοδεύουν !

Δυομιση μήνες καθυστέρηση εξάλλου είναι ψήγμα μπροστά στην αιωνιότητα !

Όπως το έθεσε και ο Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς, ο Χριστός μας βαδίζει αργά.

Εμείς στον Πρόμαχο που αγωνιζόμαστε να ακολουθούμε τον Κύριο μας, οφείλουμε να  βαδίζουμε αργότερα , πάντα πίσω από Αυτόν.

ΠΟΛΛΕΣ νέες ΕΚΔΟΣΕΙΣ έρχονται !

ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ που θα στέλνονται ΔΩΡΕΑΝ ώς ΕΥΛΟΓΙΑ 

Μία μικρή υπομονή και ο Πρόμαχος θα σας εκπλήξει ευχάριστα !

Καλη Τυρινή ευχόμαστε αδελφές κι αδελφοί !

Χριστός Ανέστη ! Αληθώς Ανέστη !

Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε ! Αλληλούια !

 

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *