ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ !!!! ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ !!

Χριστός Ανέστη !

Αν εξαιρέσουμε την Διακαινήσιμο που ελαφρώς μειώθηκε η ζήτηση, από την Δευτέρα του Θωμά επανέκαμψε και την εβδομάδα αυτή…. ζούμε ημέρες Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής αναφορικά με την ζήτηση των βιβλαριδίων των Χαιρετισμών !

Συν Θεώ με τις εκατοντάδες βιβλαρίδια που παρέλαβε σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου  2019 από τα Γραφεία μας – μετά από παράκληση κι ευλογία του ιδίου –  πνευματική θυγατέρα του Ηγουμένου του Οσίου Δαβίδ, του Γέροντος Γαβριήλ που χρόνια τώρα στην εξομολόγηση δίνει τα βιβλαρίδια μας στους εξομολογουμενους με την προτροπή για καθημερινή ανάγνωση, φτάσαμε τις 486.000 ΔΩΡΕΑΝ διανεμηθέντα βιβλαρίδια !!

Να ενημερώσουμε τους αδελφούς μας ότι λόγω των τριπλών Εκλογών ΟΛΑ τα Τυπογραφεία – και το δικό μας – έχουν θέσει ως προτεραιότητα τα ψηφοδέλτια των Κομμάτων και τα διαφημιστικά των υποψηφίων !

Έτσι έχει καθυστερήσει η παραλαβή των ΝΕΩΝ βιβλαριδίων που τυπώνει ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ με τους Χαιρετισμούς του ΤΙΜΙΟΥ και ΖΩΟΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και μαζί …. εννοείται ΚΑΙ τους Χαιρετισμούς εις την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ !!

Μετά από την πρώτη έκδοση των 10.000 τεμαχίων που έγινε πριν από χρόνια και έχει προ καιρού εξαντληθεί, η ΔΙΚΗ σας αγάπη και συμπαράσταση ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΑΣ και των λοιπών Εκδόσεων , μας επέτρεψε να επανατυπώσουμε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ αυτή Εκδοση με τους ΔΙΠΛΟΥΣ Χαιρετισμούς σε μικρότερο δυστυχώς αριθμό , αλλά τουλάχιστον θα τυπωθεί !

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ …. ΑΛΛΑ με ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ 

Αρχικά είχαμε πει για 3 με 5 βιβλαρίδια ανά άτομο

Τελικά το προσωρινό Δ.Σ του Σωματείου αποφάσισε εχθές να δίνονται ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ανά ένα σε κάθε δεματάκι με Χαιρετισμούς που θα στέλνουμε !

Αν η Χάρις του Τιμίου Σταυρού και της Παναγίας μας και η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ( μέσα από την αγορά των βιβλίων των μελών της Συναλληλίας, μιας και τα έσοδα διατίθενται ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΠΛΕΟΝ στην εκτύπωση των Χαιρετισμών )  μας επιτρέψουν να προβούμε σε σύντομη επανεκτύπωση τότε θα δίνουμε πολλά παραπάνω σε κάθε δέμα !

Δυστυχώς όμως με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζήτηση που εμφανίστηκε ξανά και προκειμένου να αποκτήσουν ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΙ την ΕΥΛΟΓΙΑ του Τιμίου Σταυρού και των Χαιρετισμών του, θα δίνουμε ΜΟΝΟ ένα βιβλαρίδιο των ΔΙΠΛΩΝ Χαιρετισμών ανά δέμα !

Χριστός Ανέστη ! Αληθώς Ανέστη !

Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε !! Αλληλούια !!

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *