ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟ , ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΛΕΠΡΟΥ

4 Ιανουαρίου 2019 σήμερα και η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του νεοφανούς Αγίου Της , του Αγίου Νιηφόρου του Λεπρού !

Πολλοί δεν γνωρίζετε ίσως ότι συνεχώς αυξάνουν οι Ναοί που ανεγείρονται στην μνήμη του στην Ρωσία, και μάλιστα σε Νοσοκομεία , μιας και είναι πολυάριθμες οι εμφανίσεις του και οι θαυματουργικές θεραπείες που επιτελεί !!

Επειδή και εμείς προσωπικά που αρύουμε την καταγωγή μας τόσο από την Χίο, όσο και από την Κρήτη, αισθανόμαστε έντονη την παρουσία , ευλογία και προστασία του , έχουμε προμηθευθεί κάποιες εκατοντάδες ΕΓΧΡΩΜΑ, ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ βιβλία με τον ΒΙΟ, τον ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟ του ΚΑΝΟΝΑ και τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ του, το οποίο και θα διανείμουμε ΔΩΡΕΑΝ , μαζί με άλλες ΜΕΓΑΛΕΣ  ΕΥΛΟΓΙΕΣ σε όσους εγγραφούν ως νέα μέλη στο Ορθόδοξο Χριστιανικό και Ιεραποστολικό μας Σωματείο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ , καθώς και σε όσους επιθυμούν να συνδράμουν στο πολυσχιδές Ιεραποστολικό και Φιλανθρωπικό Εργο που επιτελείται !

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το “ΠΑΚΕΤΟ ΕΥΛΟΓΙΩΝ” , το οποίο θα στέλνουμε ΔΩΡΕΑΝ στα νέα μας μέλη !

Τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε και για το ΕΘΝΙΚΗΣ σημασίας ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ έργο που με την Χάρη του Θεού και της Παναγίας μας επιτελεί ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ σε ακριτικούς νομούς της Πατρίδας μας !

Ήδη εχθές 3.1.2019 λάβαμε την πρώτη ευλογία από τον πρώτο επιχώριο Μητροπολίτη ! Τις επόμενες ημέρες όταν – συν Θεώ – λάβουμε και την ευλογία του δευτέρου Μητροπολίτου, τότε θα σας ενημερώσουμε για την Δράση αυτή του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και για τα επόμενα βήματα μας !

Η ευλογία του Αγίου Νικηφόρου είη μετά πάντων ημών !

Αμήν !! Γένοιτο !!

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *