ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ !!

“Μα είναι πια τόσο σημαντικό να μοιράζονται αυτά τα βιβλιαράκια των Χαιρετισμών ???”  ..αυτό μπορεί να ρωτήσει κανείς !!

Και δικαιολογημένα αν δεν έχει διαβάσει κανείς ΛΙΓΑ μόνο από τα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ θαύματα που δημοσιεύονται στο Ιστολογιο των Χαιρετισμών xairetismoi.blogspot.gr

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που γράψαμε για την Στέλλα μας !

Ένα πραγματικά ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ των Χαιρετισμών που μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο

ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΣ !!

Και ακόμη περισσότερος καιρός έχει περάσει από τότε που δημοσιεύσαμε με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΑΥΜΑ των ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ στον 29χρονο ΑΘΕΟ Βιολόγο, το οποίο μπορείτε επίσης να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο !!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΑΘΕΟΥ ΒΙΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

Δύο μόνο παραδείγματα δώσαμε για ψυχές που ωφελήθηκαν από το μικρό, αυτό βιβλιαράκι των Χαιρετισμών που τους μοίρασαν βαστάζοι αδελφοί μας μέσα στο Νοσοκομείο !!

Για τον λόγο αυτό και πιστεύουμε ότι το ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ απέναντι σε ψυχές που ΔΕΝ έχουν ακόμη γνωρίσει τον Θεό να τις βοηθήσουμε με τα καλαίσθητα αυτά τευχίδια !

Η Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή πλησιάζει !!

Η ζήτηση έχει αυξηθεί σε τέτοια επίπεδα που και ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΑ ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΩΝ να είχαμε ή να μπορούσαμε να τυπώσουμε θα έφευγαν ΟΛΑ εν ριπή οφθαλμού !

Τόσο μεγάλη είναι η ζήτηση !! Τόσο μεγάλη είναι η ανάγκη !!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει επωμιστεί το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών και ο Πρόμαχος αυτήν την ευθύνη !

ΜΑΚΑΡΙ να είχαμε γίνει ΟΛΟΙ μας ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΒΑΣΤΑΖΟΙ !!

Δηλαδή να αγόραζε η ΚΑΘΕΜΙΑ και ο ΚΑΘΕΝΑΣ από εμάς από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ πέντε με δέκα βιβλιαράκια και να τα μοίραζε ΧΕΡΙ με ΧΕΡΙ σε φίλους γνωστούς συγγενείς !!!

ΑΥΤΟ είναι το ΟΝΕΙΡΟ μας !!

Ποιο ??? Να ΜΗΝ χρειάζεται να γράφουν Μονές, Ιερείς, Εξομολόγοι στο Ιστολόγιο και στον Πρόμαχο ζητώντας βιβλαρίδια Χαιρετισμών να μοιράζουν , αλλά η ΑΝΑΓΚΗ αυτή να ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΦΘΕΙ από δεκάδες , εκατοντάδες χιλιάδες βαστάζους που θα τους τα προσφέρουν

ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί

Και έλαχε σε εμάς να καλύπτουμε την ζήτηση αυτή

Για τον λόγο αυτό και για να ΜΗΝ αναγκαζόμαστε σε “επαιτεία” για να καλύψουμε τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ για ένα νεοσύστατο Σωματείο έξοδα εκτύπωσης και έξοδα ταχυδρομικών τελών , θα διαθέτουμε ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ 15 Φεβρουαρίου 2019 τα πακέτα προσφορών που μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο !

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες μας και να μας στηρίξετε !!

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *