ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!

Αυτή ήταν η συμβουλή που έδωσε στην απελπισμένη μητέρα που έβλεπε χρόνια τώρα το παιδί της να υποφέρει από “επιληπτικές κρίσεις” όπως οι γιατροί τις χαρακτήριζαν, να βγάζει αφρούς και να ΜΗΝ ανταποκρίνεται σε καμία θεραπευτική αγωγή !

 

Κι όμως ο καλός Ιερέας ΚΑΙ το παιδί απελευθέρωσε από την τυραννία του σατανά και την αιτία αποκάλυψε, δηλωτική της κακίας αυτών που με τις μαγείες προκάλεσαν την πολυετή ταλαιπωρία του μικρού αγοριού !

 

Η βαστάζα αδελφή μας ήταν αυτόπτης μάρτυρας της θεραπείας και αυτήκοος μάρτυρας του ΘΑΥΜΑΤΟΣ της θεραπείας και της συμβουλής του καλού Ιερέα, μόλις πριν λίγες ημέρες.

 

Και με αγάπη μας το αποκάλυψε ζητώντας να μην κοινολογήσουμε περισσότερα στοιχεία, πάντα και μόνο προς δόξαν Θεού.

 

Αυτό που για εμάς είναι σημαντικό είναι ότι Κύριος ο Θεός μας ΔΕΝ εγκαταλείπει το λαό Του απροστάτευτο από τις επιφορές του μισόκαλλου διαβόλου !

 

Μετά την κοίμηση του οσίου πατρός Ιωάννου στο Πέραμα, ανέδειξε άλλο πνευματέμφορο Ιερέα που με τα χαρίσματα που τον έχει δαψιλώς χαριτώσει διακονεί άοκνα τα παιδιά του Θεού και ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ τις μεθοδείες του πονηρού !

 

Δεν έχει σημασία ποιός είναι και που διακονεί !

Όποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον χρειαστεί κι όχι από προσωπικη περιέργεια ή εμμονικούς ψυχαναγκασμούς, θα οδηγηθεί εκεί από τον Κύριο και την Παναγία Μητέρα Του, όπως εκείνη η απελπισμένη μητέρα και το δυστυχισμένο έως πριν λίγες ημέρες παιδί της.

 

Ούτε έχουμε την πρόθεση από το Ιστολόγιο αυτό που είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αφιερωμένο στους Χαιρετισμούς να ασχοληθούμε με το ΦΛΕΓΟΝ θέμα της μαγείας που έχει πάρει ασύλληπτες διαστάσεις ! 

 

Όπως ασύλληπτες διαστάσεις έχει προσλάβει και η “γενοκτονία” απειράριθμων εμβρύων, “εν δυνάμει” παιδιών του Θεού, που με τις εκτρώσεις δεν αξιώνονται να ενταχθούν στην Αγία Εκκλησία Του, εξαιτίας και πάλι του διαβόλου που θολώνει την κρίση των φονέων γονέων τους.

 

Το ΜΟΝΟ και ΕΛΑΧΙΣΤΟ που μπορεί να κάνει ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ – ΠΑΝΤΑ μετά από την παραίνεση γνωστών μας Αγιορειτών Γερόντων και την ευλογία των Πνευματικών μας –  για τα φλέγοντα αυτά ζητήματα είναι να διαθέσει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ μέρος από τα γλισχρά του έσοδα για την εκτύπωση και διανομή ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΩΝ πολυσελιδων ενημερωτικων εντύπων ΤΟΣΟ για το θέμα των εκτρώσεων , ΟΣΟ και για το θέμα της μαγείας.

 

Εννοείται ότι τα έντυπα αυτά θα ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ από τα Γραφεία της Συναλληλίας μας σε όποιον ενδιαφέρεται να ενημερώσει και να διαφωτίσει τον στενο του συγγενικό ή φιλικό κύκλο.

 

Έτσι ΜΑΖΙ με τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια των Χαιρετισμών η Συναλληλία μας ευελπιστεί και με τα ΔΥΟ ΝΕΑ αυτά ΔΩΡΕΑΝ έντυπα να διακονεί τον Λαό του Θεού και να εκπληρώνει όσο καλύτερα μπορεί με τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ οικονομικά μέσα που διαθέτει τον Ιεραποστολικό της χαρακτήρα.

 

Από τις αρχές Νοεμβρίου θα μπορείτε να προσέρχεστε στα Γραφεία μας και να τα παραλαμβάνετε για την δική σας προσωπική ιεραποστολική διακονία.

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *