Αχ να χανε φτερά αυτά τα βιβλία…Ανακοίνωση εκ του Προμάχου Ορθοδοξίας

Αδελφοί μας ευλογημένοι και συνοδοιπόροι ,  η Συναλληλία μας με την χάρη του Αγίου Θεού και τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου Μητέρας μας , δεν θα αφήσει ορθόδοξη Χριστιανική  ψυχή που δεν θα λάβει τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια των Χαιρετισμών της Παναγίας μας !

Το ορόσημο του 1.000.000 ΔΩΡΕΑΝ διανεμηθέντων βιβλαρίδιων αποτελεί από τον Νοέμβριο του 2020 παρελθόν, και στην Παναγία μας αφήνουμε να αποφασίσει πόσο ψηλά θα φθάσει ο πήχης των επιθυμιών μας !

Επειδή φυσικά είναι Εκείνη που μεριμνά για το Έργο Της αυτό της διάδοσης των Χαιρετισμών Της ! Εμείς είμαστε απλά οι βαστάζοι των Χαιρετισμων Της !

Και επειδή η Οικονομία της Παναγίας μας για το Έργο Της είναι ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ , μπορούμε να πούμε ότι με την ΧΑΡΗ Της και την ΑΓΑΠΗ των παιδιών Της – την ΕΜΠΡΑΚΤΗ φυσικά και όχι αυτή που εξαντλείται σε όμορφα ευχολόγια, αυτήν την ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ για τον αδελφό που δεν έχει ακόμη μάθει την Χάρη των Χαιρετισμών-  το Ορθόδοξο Χριστιανικό Σωματείο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ από την Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 μπορεί να εξασφαλίσει την ΥΠΕ-ΡΕΠΑΡΚΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων Χαιρετισμών για όποιαν κι όποιον επιθυμεί να γίνει βαστάζος.

Θαρρούμε πως σε αυτό στο σημείο αξίζει αναφοράς ένα περιστατικό από την Ιεραποστολική διακονία του αειμνήστου Δημητρίου Παναγόπουλου ! Σαφής η αντιστοιχία του με το λυτρωτικό για εμάς έμπρακτο και  θυσιαστικό πνεύμα όσων αληθινά ποθούν να βοηθήσουν …

Ας αφήσουμε τον ίδιο τον μακαριστό Ιεροκήρυκα του Παραδείσου να θυμηθεί και να μας παραδειγματίσει …Δεν θα σχολιάσουμε τίποτα περαιτέρω…

 Μιλούσα κάποτε σε ένα ακροατήριο και η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Ήταν και πολύς κόσμος πίσω μου, όρθιοι. Κάποια στιγμή της ομιλίας μου, άκουσα πίσω μου μια γυναικεία φωνή που έλεγε:

«Αχ, να ‘χανε φτερά, αυτά τα λόγια…»

Εγώ δεν γύρισα πίσω να δω, ποιος είπε αυτό το πράγμα. Όμως στο τέλος το κράτησα αυτό σαν κρατούμενο και γύρισα πίσω μου και ρώτησα:

«Ποιός είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου, αυτά τα λόγια;» Και μια γνωστή σε μένα, πλουσιοτάτη κυρία, μου λέει: «Εγώ τα είπα τα λόγια αυτά, κ. Παναγόπουλε».

«Μπορείς να τα επαναλάβεις;», την ρώτησα. Και μού λέει: «Αχ, να ‘χανε φτερά τα λόγια σου, να πηγαίνανε σε όλο τον κόσμο, για να τα ακούσουνε και άλλοι…».

— Δεν έχουνε φτερά, της λέγω. Μου λέει, όχι δεν έχουν. “Δεν έχουν” της απάντησα, διότι εσύ τα έχεις μέσα στο πορτοφόλι σου. Στην τσάντα σου τα έχεις.

Όπως βλέπεις, γράφονται τα λόγια μου σε μια κασέτα και εάν εσύ ήθελες να ανοίξεις την τσάντα σου, για να πάρεις 5.000 κασέτες και να τις μοίραζες στον κόσμο, τότε θα είχανε φτερά. Να όμως που τώρα κάθονται στην τσάντα σου!

Μετά την θαρρούμε αναγκαία αυτή παρέκβαση συνεχίζουμε :

Σε μεμονωμένα άτομα λοιπόν θα δίνονται ΕΩΣ ΔΕΚΑ βιβλαρίδια , σε Κατηχητές και Ομαδάρχες Κύκλων Αγίας Γραφής ΕΩΣ ΠΕΝΗΝΤΑ βιβλαρίδια, σε Ιερείς Εξομολόγους ΕΩΣ ΕΚΑΤΟ βιβλαρίδια και σε Ιερές Μονές ΕΩΣ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ βιβλαρίδια ( με την παράκληση να δοθούν στον Ιερέα της Μονής που θα τα δώσει χέρι-χέρι )

Αυτός ο αριθμός αφορά την ποσότητα ΑΝΑ ΦΟΡΑ.

Δηλαδή όποιος  λαϊκός ή Ιερέας ή Ιερά Μονή επιθυμεί μετά την παρέλευση ΕΥΛΟΓΟΥ χρονικού διαστήματος μπορεί να επικοινωνεί ξανά με το Σωματείο και να λαμβάνει επιπρόσθετο αριθμό.

Τώρα αναφορικά με την παραλαβή.

Θερμά παρακαλούμε να στέλνετε ΜΟΝΟ email

Το τηλέφωνο που εξυπηρετεί την Συναλληλία δηλαδή το 69.80.15.20.79 είναι ΜΟΝΟ για να αναφέρετε κάποιο θαυμαστό γεγονός αναφορικά με τους Χαιρετισμούς ( αν ΔΕΝ μπορείτε να μας το γράψετε σε email ) ή για να παραγγείλετε κάποιο από τα βιβλία των αδελφών της Συναλληλίας, που αποτελούν και την μοναδική μας πρόσοδο για να συνεχίζεται το Έργο αυτό.

Μετά την αποστολή του email υπάρχουν ΔΥΟ επιλογές

ΕΙΤΕ έρχεστε οι ίδιοι ( ή αν δεν μένετε στην Αθήνα στέλνετε κάποιο συγγενή ή φίλο σας ) και παραλαμβάνετε το δεματάκι σας ( που φυσικά θα έχει ΚΑΙ άλλες ΔΩΡΕΑΝ ευλογίες Ιεραποστολικού χαρακτήρα)

ΕΙΤΕ μας γράφετε ΕΣΕΙΣ στο email σας την εταιρεία ταχυμεταφορών ( COURIER ) της ΕΠΙΛΟΓΗΣ σας , η οποία θα έρθει από τα Γραφεία μας να παραλάβει το δεματάκι ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ με ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ( δηλαδή την δική σας αν είστε λαϊκός και επιθυμείτε 10 βιβλαρίδια ή αυτού που θα τα παραλάβει στην  διεύθυνση του Ιερού Ναού ή της Ιεράς Μονής στην περίπτωση αποστολής για τους Κατηχητές, Όμαδάρχες Κύκλου Αγίας Γραφής και Εξομολόγους )

Επομένως αν ΔΕΝ μπορείτε να έρθετε οι ίδιοι ή να στείλετε κάποιον να τα παραλάβει ( ώστε να ΜΗΝ χρεωθείτε το παραμικρό ) θα χρειαστεί να αναλάβετε ΕΣΕΙΣ τα έξοδα της μεταφοράς με το COURIER που ΕΣΕΙΣ θα επιλέξετε και θα το παραλάβει από τα Γραφεία μας με ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΠΤΗ

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ θα υπάρχει πλέον η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ανάμειξη του Σωματείου μας με την λήψη χρημάτων για τα ταχυδρομικά τέλη, που δυστυχώς αρκετοί την παρεξήγησαν και θεώρησαν ότι απαιτούμε αντίτιμο για τα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια και τις λοιπές ευλογίες.

Πιστεύουμε λοιπόν να είναι πλέον ΞΕΚΑΘΑΡΟ

Τα βιβλαρίδια μοιράστηκαν , μοιράζονται και όσο ευδοκεί και μα;ς αξιώνει η Παναγία μας θα μοιράζονται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Θα υπάρχει όμως ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ των 10 ανά λαϊκό, 50 ανά Κατηχητή-Λαϊκό Ιεραπόστολο, 100 ανά Ιερέα-Εξομολόγο και 150 ανά Ιερά Μονή και όπως είπαμε ΑΝΑ ΦΟΡΑ. Όταν με το καλό σας εξαντληθούν σε ΕΥΛΟΓΟ χρονικό διάστημα με χαρά μας να δώσουμε ξανά.

Επειδή κατά καιρούς μας γράφουν αδελφοί μας ότι θέλουμε να δώσουμε στον Πνευματικό μας ή σε κάποιο Μοναστήρι που θέλουμε να τονίσουμε ότι θα τα παραδίδουμε στο ΚΟΥΡΙΕΡ που ΕΣΕΙΣ θα επιλέξετε ΜΟΝΟ αν αναγράφεται στο voucher η διεύθυνση του Ιερού Ναού η της Ιεράς Μονής. Αυτό ισχύει ΚΑΙ για τους Κατηχητές. Τα 50 βιβλαρίδια θα στέλνονται στην διεύθυνση του Ιερού Ναού.

Με λίγα λόγια ΔΕΝ θα στέλνουμε στην προσωπική σας διεύθυνση αριθμό μεγαλύτερο των δέκα ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων.

Σε περίπτωση που ο Πνευματικός, ο Εφημέριος ή Ιερά Μονή επιθυμούν να στείλουν κάποιον να τα παραλάβει από τα Γραφεία μας στην Αθήνα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να μιλήσουμε πρώτα με τον Ιερέα ή την-ον Μοναχό ή Μοναχή της Ιεράς Μονής καλώντας τον εμείς στα τηλέφωνα του Ιερού Ναού ή της Ιεράς Μονής που θα μας υποδειχθούν στο email, για να γνωρίζουμε ότι το άτομο που θα τα παραλάβει από τα Γραφεία μας θα τα ενεχειρίσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟΝ σε αυτόν.

Για μία ακόμη φορά σας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να ΜΗΝ καλείτε το τηλέφωνο αν δεν πρόκειται για Θαύματα των Χαιρετισμών ή για παραγγελία βιβλίων, αλλά να μας γράφετε email.

Να διευκρινίσουμε  ότι αυτό που αναγράφεται ότι τάχα τα βιβλία μας έχουν εξαντληθεί στον εκδότη ΔΕΝ ισχύει.

ΟΛΑ μας τα βιβλία που βλέπετε αναλυτικά στο υπομενού ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ στο site του Σωματείου μας www.promachos.gr υπάρχουν σε αφθονία, για όσους τα επιθυμούν ώστε ΕΜΠΡΑΚΤΑ να συνδράμουν στην συνέχιση αυτού του Έργου της ΔΩΡΕΑΝ διανομής των Χαιρετισμών

Εννοείται ότι όπως κάνουμε ΠΑΝΤΟΤΕ , κάθε δέμα με τα βιβλία που θα μας παραγγείλετε θα είναι ΓΕΜΑΤΟ από ευλογίες – συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων καθώς και άλλων έγχρωμων που εκδίδει η Συναλληλία μας – τόσο από ΔΩΡΕΑΝ Ιεραποστολικό υλικό , όσο και από εργόχειρα Αγιορειτών Πατέρων που δίνουμε ΕΥΛΟΓΙΑ-ΔΩΡΕΑΝ σε όσους ΕΜΠΡΑΚΤΑ στηρίζουν τις Ιεραποστολικές μας Δράσεις !

Σας ευχόμαστε Καλή Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή !

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *