ΑΠΟΒΑΣΗ …… ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ !!

Με την Χάρη του Αγίου Θεού ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ με τους αδελφούς μας βασταζους από το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών ανέλαβαν να στείλουν στον πατέρα Ρηγίνο στην Σκόπελο 2400 τευχίδια Χαιρετισμών που θα καταναμηθούν ισομερώς σε δύο Ενορίες και θα μοιραστούν μεθαύριο στον Ακάθιστο Ύμνο !

Μαζί με αυτά τα ΔΩΡΕΑΝ όπως πάντα τευχίδια των Χαιρετισμών ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ έδωσε ως ευλογία και 2000 πλαστικοποιημένες Εικόνες του Εσταυρωμένου Λυτρωτή με τα παραινετικά λόγια του κυρού Αυγουστίνου για μετάνοια και Εξομολόγηση !

Έτσι μαζί με την προχθεσινή μας δράση στην Παναγίτσα της Κολοκυνθούς όπου με την ευλογία του πατρός Φιλόθεου μοιράστηκαν πάνω από 500 ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια Χαιρετισμών μαζί με 4 πλαστικοποιημένες ΕΙκόνες το καθένα, φθάσαμε τα 3000 τευχίδια Χαιρετισμών και τις 4000 πλαστικοποιηένες Εικόνες

Τέλος να ενημερώσουμε ότι από την Δευτέρα θα ξεκινήσει σταδιακά η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή με τα Courier των ΕΛΤΑ “Πόρτα-Πορτα” των 450 δεμάτων με 10 τευχίδια Χαιρετισμών και Αγιορείτικες Ευλογίες ( κομποσκοίνια, θυμίαμα, μύρο) στους αδελφούς μας που είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του αδελφού Ιστολογίου των Χαιρετισμών !

Ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ σε συνεργασία με την Εταιρεία που έχει αναλάβει την διακίνηση των βιβλίων που εκδίδονται από τους αδελφούς μας θα αναλάβει τα έξοδα του Courier ώστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ , χωρίς να χρεωθούν ούτε ένα σεντ για τα ταχυδρομικά τέλη , να λάβουν όσοι θελήσουν τα ΔΩΡΕΑΝ μας δεματάκια.

Παρότι ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ δεν έχει την παραμικρή οικονομική στήριξη από ΚΑΝΕΝΑΝ, παρότι όπως θα έχετε δει ΔΕΝ έχουμε βάλει ΟΥΤΕ τραπεζικούς λογαριασμούς, ούτε Paypal, ΟΥΤΕ τίποτε άλλο , ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ με τα πενιχρά μας οικονομικά μέσα που προέρχονται από το υστέρημα των ιδρυτικών μας μέλων αυτές τις Ιεραποστολικές Δράσεις που έχουμε εκθέσει αναλυτικά στο Καταστατικό μας !

Ασφαλώς και αν είχαμε στήριξη και βοήθεια θα μπορούσαμε να κάνουμε πολύ περισσότερα !

Θα σας ενημερώνουμε πλέον τακτικά για τις Δράσεις μας ΚΑΙ στην Εσωτερική Ιεραποστολή ΚΑΙ στην Εξωτερική Ιεραποστολή για να διαπιστώνετε ιδίοις όμμασι ότι με την Χάρη του Θεού πραγματοποιούμε όσα έχουμε δεσμευτεί !

Καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής αδελφοί

 

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *