ΑΔΙΑΠΤΩΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ

Στην τύχη δεν πιστεύουμε ! Ούτε σε συμπτώσεις !!

Αυτό που ζούμε καθημερινά διακονώντας το Εργο των Χαιρετισμών είναι ένα γιορτάσι ΘΑΥΜΑΤΩΝ !!

Μία συνεχή, αδιάκοπη αλληλουχία γεγονότων που αποδεικνύουν την αδιάπτωτη μέριμνα της Παναγίας μας για το Εργο της διάδοσης των Χαιρετισμών Της !!

Δεν θα υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες !

Το αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει !

Και τούτο είναι ότι ο διακονητής μίας εκ των πλέον θαυματουργών Ιερών Εικόνων της Παναγίας μας σε Ιερά Μονή του Αγίου Όρους, ο οποίος μας τηλεφώνησε εχθές ζητώντας να “ανανεωθεί” το απόθεμα των βιβλαριδίων που του στέλνουμε για να μοιράζει στους προσκυνητές της Αγίας Εικόνας Της, θα έχει στα χέρια του ΑΜΕΣΑ εκατοντάδες βιβλαρίδια.

Αν σας περιέγραφα τον τρόπο που ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ  – μέσα από ένα τηλέφωνημα εχθές το βράδυ  και από ένα email που λίγα λεπτά πριν δεχθήκαμε –  εντελώς “τυχαία” και “συμπτωματικά” εμφανίστηκαν ΔΥΟ εν Χριστώ αδελφοί , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ, οι οποίοι θα πάρουν από τα Γραφεία μας τους Χαιρετισμούς και θα τους μεταφέρουν στον καλό Γέροντα.

Σε λιγότερο από μία ώρα θα έρθει να παραλάβει το δέμα ο πρώτος. Αύριο το πρωί ο δεύτερος. Και ο πρώτος είτε σημερα το βράδυ, είτε αύριο το βράδυ ταξιδεύει με το αυτοκίνητο του για Ουρανούπολη, οπότε είτε ΑΥΡΙΟ ή ΜΕΘΑΥΡΙΟ θα έχει ο διακονητής της Παναγίας ΥΠΕΡΑΦΘΟΝΙΑ Χαιρετισμών.

Το επαναλαμβάνω. Εχθές το απόγευμα λάβαμε το τηλεφώνημα από τον καλό Γέροντα. Και μέσα σε 24 ώρες εντελώς “τυχαία” και “συμπτωματικά” βρέθηκαν ΟΧΙ ένας ΑΛΛΑ δύο ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ αδελφοί μας που θα μεταφέρουν τα βιβλαριδια των Χαιρετισμών μαζί με πολλές ακόμη ΕΥΛΟΓΙΕΣ από τα Γραφεία του Προμάχου στο Άγιο Όρος.

Και σήμερα το πρωί άλλη αδελφή μας από νησί του Αιγαίου μας διηγήθηκε άλλο Θαύμα που ΕΝΙΣΧΥΕΙ την πεποίθηση μας ότι η ΝΕΑ έκδοση μας που από ώρα σε ώρα θα λάβουμε στα χέρια μας και αφορά τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΔΟΧΟ ΠΗΓΗ και η οποία θα μοιράζεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ είναι ΘΕΛΗΜΑ της Παναγίας μας. 

Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί να βρεί αυτή η αδελφή – η οποία και μας έδωσε την ιδέα για την συγκεκριμένη έκδοση – περπατώντας στην παραλία της πρωτεύουσας του νησιού μπουκαλάκι από Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής του Μπαλουκλή στην Κωνσταντινούπολη !!! 


Εντελώς “τυχαία” θα μας πείτε . Το έφερε το ρεύμα από την Πόλη στο Αιγαίο. Ασφαλώς τυχαίο και συμπτωματικό….


Να μην σας κουράζω αδελφοί μου !!


ΔΕΝ σταματάει η Παναγία μας να μας εκπλήττει και να μας δυναμώνει στην διακονία του Εργου ΤΗΣ


Εμείς το ξαναλέμε κρατάμε για τον εαυτό μας τον ρόλο του βαστάζου, δηλαδή του χαμάλη και πολύ μας πέφτει κι αυτό.


Η ΟΥΣΙΑ είναι ότι η Παναγία μας επιθυμεί να “χαιρετίζεται” ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από εμάς , τα παιδιά ΤΗΣ , με τους Χαιρετισμούς Της, των οποίων την Χάρη και την Δύναμη μπορεί να καταλάβει η ΚΑΘΕΜΙΑ και ο ΚΑΘΕΝΑΣ , αρκεί να λάβουν την απόφαση ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να Την χαιρετίζουν όσες φορές Εκείνη τους αξιώσει !!


Καλό κουράγιο αδελφοί στα δύσκολα που έρχονται !!


Με την Παναγία μας Υπέρμαχο Στρατηγό και Ταχινή Βοήθεια ΔΕΝ έχουμε να φοβηθούμε ΟΥΤΕ από ορδές βαρβάρων , ΟΥΤΕ από θεομηνίες , ΟΥΤΕ από προβατόσχημους αιρετιίζοντες ή αιρετικούς λύκους που επιβουλεύονται το γέωργιον του Κυρίου και της Υπεραγίας Μητρός Του !!


Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε !! Αλληλούια !!

 

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *