Αγοράζοντας ένα βιβλίο του Προμάχου…

Ο Πρόμαχος Ορθοδοξίας διακονεί από το μικρό του πνευματικό αμπελάκι στον ασύνορο Ευαγγελικό Αμπελώνα του Χριστού μας ! Η πνευματική ελεημοσύνη είναι ένα έργο Χρισταγάπητο εφάμιλλο αν όχι ανώτερο της υλικής ελεημοσύνης ! Και τούτο γιατί όπως το σώμα γυρεύει να τραφεί έτσι και η αθάνατη ψυχή μας συνεχώς αναζητά πνευματική τροφή για να κρατηθεί αληθινά ζωντανή !

 

Όλα τα έσοδα από τα βιβλία του Προμάχου λοιπόν διατίθενται αποκλειστικά και μόνο στην πνευματική ελεημοσύνη καθώς με αυτόν τον τρόπο ( τον πνευματικώς ανταποδοτικό ) εκδίδονται και αποστέλλονται όπου καρδιά Χριστιανική Ορθόδοξη χτυπά ΔΩΡΕΑΝ καλαίσθητες εκδόσεις παρακλητικών και ικετηρίων κανόνων του Χριστού μας και των Αγίων Του και κυρίως οι Χαιρετισμοί της Υπεραγίας Μητέρας μας Θεοτόκου .
Έως σήμερα ένα εκατομμύριο βιβλαριδίων των Χαιρετισμών της Παναγίας μας έχουν διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ !!!

Όποιο βιβλίο αγοράζετε στην σκιά του Προμάχου Ορθοδοξίας να γνωρίζετε ότι πέραν της όποιας ψυχωφέλειας αποκομίζετε από αυτό, έχει αντανάκλαση στην έκδοση και στην ΔΩΡΕΑΝ αποστολή πνευματικού υλικού σε αναγκεμένους πνευματικά αδελφούς μας !

Γι αυτό μιλάμε συχνά για αυτήν την Θεοβλόγητη πνευματική ανταποδοτικότητα !

 

Ενισχύστε το έργο της Ιεραποστολικής Χριστιανικής Ορθόδοξης Συναλληλίας και γίνετε συν εργάτες και συν διακονητές στο αμπελάκι τούτο το ευλογημένο !

Τα βιβλία είναι όλα προς διάθεση και μπορείτε να τα προμηθευτείτε επικοινωνώντας είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στο
xairetismoitheotokou@gmail.com
με την Ορθόδοξη Ιεραποστολική Χριστιανική Συναλληλία Πρόμαχος Ορθοδοξίας είτε με SMS ή καλώντας στο τηλέφωνο παραγγελιών σε εργάσιμες ώρες :

                                                 6980 15 20 79

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *