Αγκαλιάζοντας το Τριώδιο. Ομιλία στο Άργος.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 & ώρα. 6.30 μ.μ. βρεθήκαμε στο Άργος, προσκεκλημένοι του Συλλόγου Αργείων ο Δαναός σε μια εκδήλωση-ομιλία με τίτλο: «Αγκαλιάζοντας το Τριώδιο…» με κείμενά μας και ύμνουs Τριωδίου κατανυκτικού… Αγιασμένες μορφές της διπλανής μας πόρτας, οι αγαπημένοι μας…Παράξενοι Χριστιανοί, άνοιξαν το ευλογημένο Άγιο Τριώδιο και την πιο κατανυκτική περίοδο της Αγίας μας πίστης…Κείμενα μέσα από τις σελίδες που όλα αυτά τα χρόνια εκδόθηκαν με ξεχωριστή αγάπη στην σκιά του Προμάχου Ορθοδοξίας μας. Το θαύμα της πίστης μέσα από τα βιβλία μας! Το ζήσαμε αληθινά και σε αυτήν την εκδήλωση που έφερε το πνεύμα του Προμάχου μας!
Συνέπραξε η Βυζαντινή χορωδία «ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΟΝ – Δημοσθένηs ΙΊαϊκόπουλος» του εν Αργολίδι Συλλόγου Μουσικόφιλων Κωνσταντινουπόλεως.
Από καρδιάς ευχαριστούμε Τον Άγιο Τριαδικό Θεό για αυτήν την αλησμόνητη πλέον συνοδοιπορία! Το Δ.Σ και τον πρόεδρο του ιστορικού Συλλόγου Αργείων ο Δαναός για την όπως πάντα ολόθερμη φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση! Τους διακόνους του αναλογίου(Βυζαντινή χορωδία «ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΟΝ – Δημοσθένηs ΙΊαϊκόπουλος» του εν Αργολίδι Συλλόγου Μουσικόφιλων Κωνσταντινουπόλεως), οι οποίοι έψαλλαν και πάλι με τρόπο παραδοσιακό και…Παραδεισιακό! Τέλος τον κάθε ευλογημένο πατέρα υπουργό του Υψίστου, και κάθε συναμαρτωλό αδελφό, που ενίσχυσε προσευχητικά με αγάπη ανυπόκριτη και χαρά του Χριστού μας, αυτήν την “περιδιάβαση” στα νοήματα και στα δάκρυα του Αγίου και κατανυκτικού Τριωδίου! Καλή αντάμωση στου Αγίου Τριωδίου τις  μυριολιβανισμένες σελίδες και τους πολυφίλητους ήρωες-Αγίους του!

Σχόλιαστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *