ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ – ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ …..ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ !!!

ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ – ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ …..ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΘΑΥΜΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΥ !!!!!

Θα αποφύγω να πω ΘΑΥΜΑ αλλά, συγχωρέσετε με αδελφές κι αδελφοί, θα μιλήσω για ΣΗΜΕΙΟ του Αγιου Φιλουμενου !!! Ακόμη και η ονοματοθεσία έγινε μετά από θαύμα…δεν θα μιλήσουμε  όμως για αυτό.

Η πρώτη προσφορά που έλαβε η Συναλληλία μας ήταν από έναν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΙΛΟ του Αγίου, έναν Κύπριο αδελφό μας, ο οποίος τον γνώριζε χρόνια , είχαν συχνή επικοινωνία και μάλιστα ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ που πήρε φωτογραφίες από το σεπτό σκήνωμα του Μάρτυρος, κατά την πρώτη εκταφή του λειψάνου του με τον Πατριάρχη Διόδωρο !

Την αμέσως επόμενη ημέρα δεχθήκαμε email από έναν ευσεβέστατο Θεοτοκόφιλο αδελφό μας , έναν βαστάζο των Χαιρετισμών, ο οποίος ευλαβείται τον Αγιο, και έχει μάλιστα τμήμα του υποκαμίσου του με το μαρτυρικό του αίμα, ο οποίος ζήτησε να συνδράμει στην ανέγερση του Ιερού Ναού του στην Κένυα !

Και ΑΚΡΙΒΩΣ την τρίτη ημέρα από την δημοσίευση της Δράσης μας , δεχθήκαμε ένα τρίτο email από μία εν Χριστώ αδελφή μας , της οποίας ο Μοναχός αδελφός φέρει το Ονομα του Νεομάρτυρος !

Πείτε μας εύπιστους ! Πείτε μας γραφικούς ! Ότι θέλετε ας μας χαρακτηρίσετε !

Εμείς όμως πιστεύουμε ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ότι ΔΕΝ είναι δυνατόν οι ΤΡΕΙΣ πρώτοι που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν να έχουν αυτή την ΑΜΕΣΗ σχέση με τον Αγιο Φιλούμενο!

Ο πρώτος προσωπικός του φίλος ! Ο δεύτερος φέρει κομμάτι του υποκαμίσου του με το αίμα του από την σφαγή του ! Και της τρίτης ο αδελφος ονομάζεται Φιλούμενος !

Και είναι οι ΤΡΕΙΣ πρώτοι που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν !

Ναι, ναι ασφαλώς κάποιοι θα πουν ότι είναι σύμπτωση, μια αλληλουχία τυχαίων γεγονότων !

Επειδή όμως εμείς οι αφελείς ΔΕΝ πιστεύουμε σε συμπτώσεις , ας μας επιτρέψετε να βλέπουμε μέσα από αυτά τα τυχαία για άλλους γεγονότα το χέρι του Αγίου που από την Ανω Ιερουσαλήμ διευθετεί τα του Οίκου του, και φωτίζει άγιες ψυχές να συνδράμουν στην ανέγερση του Ιερού Ναού του !

Να τονίσουμε για πολλοστή φορά !

Οι δωρεές σας θα γίνονται απευθείας από ΕΣΑΣ στον πατέρα Μεθόδιο στην Κένυα, μέσω κατάθεσης στην Western Union, την οποία θα κάνετε ΕΣΕΙΣ σε οποιοδήποτε Κατάστημα των ΕΛΤΑ

 

Όλες κι όλοι γνωρίζετε ότι το ΣΥΝΟΛΟ των εσόδων από ΟΛΑ τα βιβλία των μελών της Συναλληλίας μας που διατίθενται από τον ΠΡΟΜΑΧΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ είτε απευθείας από εμάς , είτε από ΟΛΑ τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Βιβλιοπωλεία διατίθεται για τις Δράσεις του ΠΡΟΜΑΧΟΥ στην Εσωτερική και Εξωτερική Ιεραποστολή !

Τα έσοδα από τα δύο μας βιβλία “Δάκρυ στο Εγώ ” του Νώντας Σκοπετέα και “Θαύματα των Χαιρετισμών …σήμερα” του Αριστομένους Φλουράκη διατίθενται ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την έκδοση των ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων Χαιρετισμών που χάριτι Θεού προσεγγίζουν τις 475.000

Τα έσοδα από τα ΔΥΟ βιβλία της Σοφίας Κιόρογλου “Λογοτεχνικές Διαδρομές στην Αγία Γη” και “Μυστικά Βιώματα στην Αγία Γή” διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στις Δράσεις της Εξωτερικής Ιεραποστολής !

Συγκεκριμένα το τελευταίο βιβλίο της Σοφίας Κιόρογλου που κυκλοφόρησε πριν μία μόλις εβδομάδα είναι αυτό που “χρηματοδοτεί” την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγιου Φιλουμενου στην Κένυα !!

Φυσικά ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ είστε ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΙ εσείς τα Μέλη και οι Φίλοι του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στους οποίους ΔΩΡΕΑΝ θα αποστέλλουμε το βιβλίο με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ για την Ανέγερση του Ιερού Ναού !

Επαναλαμβάνουμε ότι το Σωματείο μας ΔΕΝ δέχεται χρήματα για την ανέγερση αλλά παροτρύνει τα Μέλη και τους Φίλους του να καταθέτουν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στον Υπεύθυνo Ιερέα π.Μεθόδιο στην Κένυα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ χρηματικό ποσό τους υπαγορεύει η καρδιά τους με κατάθεση στα ΕΛΤΑ μέσω της WESTERN UNION

Αρκεί να μας γράψετε ένα email ή να μας τηλεφωνήσετε για να μας ενημερώσετε για την κατάθεση – ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟΥ – και ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ θα σας στείλει ΜΑΖΙ με το βιβλίο της Σοφίας Κιόρογλου “Μυστικά βιώματα στην Αγία Γη” κι άλλες πολλές ΕΥΛΟΓΙΕΣ

Η μοναδική σας επιβάρυνση θα είναι ΜΟΝΟ 5 ευρώ για τα ταχυδρομικά τέλη με αντικαταβολή στον οδηγό των ΕΛΤΑ κούριερ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ

Επειδή ενδεχομένως κάποιοι να θέλουν απλά να αγοράσουν το βιβλίο χωρίς να καταθέσουν κάποιο ποσό για την ανέγερση του Ιερού Ναού, να σας ενημερώσουμε ότι διατίθεται ΚΑΙ στο Κέντρο στην οδό Γραβιάς 16 απο το Βιβλιοπωλείο ΜΟΡΦΗ  και στο Βιβλιοπωλείο στο Μαρούσι στην Βας. Σοφίας 14. από 29 Μαρτίου 2019. Απέναντι από το Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *