Βοηθήστε τον Πατέρα Εζεκία στην Κένυα- Εκστρατεία Αγάπης από τον Πρόμαχο Ορθοδοξίας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στηρίζουν τα ορφανά του Αγίου Πέτρου της Κένυας. Ο Θεός να ευλογεί τις  οικογένειες σας. Επειδή κάποιοι αδελφοί μας το ζήτησαν, δεν κοινοποιούμε τα ονόματα σας, όμως η φιλανθρωπία σας είναι καταγεγραμμένη στο ουράνιο βιβλίο. Εκ μέρους του Πατέρα Εζεκία να έχετε όλα τα καλά.

Επισης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και άλλους αδελφούς, όπως τον Μάριο από την Κύπρο, ο οποίος μέσα από την ενημερωτική καμπάνια μας ήρθε σε επαφή με τον Πατέρα και ευελπιστεί να κατέβει να βοηθήσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άννα και τη  Δέσποινα…Ο Θεός να σας έχει καλά. Και φυσικά στην μοναχή Πελαγία που άκαματα εργάζεται για να συγκεντρώσει χρήματα για τα ορφανά. Ο Θεός να σας ενισχύει όλους.

Επισης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αγοράσατε τα βιβλία μας και έτσι συνεχίζουμε το έργο των Βασταζων της Θεοτόκου που εδώ και δέκα χρόνια συνεχίζουμε και η ομάδα μας συνεχώς μεγαλώνει. Όπως κάποιοι γνωρίζετε, σε λίγες μέρες θα έχουμε και την έγκριση και δεύτερου μητροπολίτη από την ακριτική Ελλάδα για να θέσουμε σε λειτουργία ένα μείζονος εθνικής σημασίας όνειρο. Λίγο υπομονή ακόμη και θα σας το ανακοινώσουμε.

Για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει τα παιδάκια του π Εζεκία Οτάρα μπορεί με moneygram στη κούριερ ΑCS ,ή με Western Union στα ταχυδρομεία ΕΛΤΑ, δίνοντας το όνομα του ιερέως και τη χώρα Κένυα
Johnson Otara Hezekiah
Διεύθυνση για ταχυδρομείο
PO Box 48 _40206 Nyamarambe Kisii (Kenya )
Telephone number 0727943409
.
Western Union ή Μοneygram
Johnson Otara Hezekiah
ID NO 12610061 KENYA
PayPal : Johnsonmoraa07@gmail.com

 

το προφίλ του στο facebook, για να επικοινωνήετε μαζί του είναι:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100022015129925&fref=ufi

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *