Η κωφάλαλη Παναγιώτα από την Ουγκαντα μας χρειάζεται…

Με τον Ιεροδιάκονο Αλέξανδρο Μουγκάλου κλείνουμε αισίως τα 4 χρόνια γνωριμίας και μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε διαπιστώσει ότι το Ορφανοτροφείο Αγία Σοφίας Ουγκάντας έχει τεράστιες δυσκολίες να αντεπεξέλθει στα καθημερινά έξοδα της σίτισης, ανατροφής και εκπαίδευσης των ορφανών.  Η κωφάλαλη Παναγιώτα μας που πάσχει από ελονοσία έχει την ανάγκη μας, Πρέπει να αγοραστούν τα φάρμακα της και δεν υπάρχουν αρκετά χρηματα. Πέρα όμως από την Παναγιωτούλα μας ο  Σπυρίδωνας και η  Βαλέρια εχουν τα ορφανά περάσει τόσα πολλά. Όλα τα παιδάκια στο Ορφανοτροφείο Αγίας Σοφίας στην Ουγκάντα τα θεωρούμε δικά μας παιδιά και μας χρειάζονται. Ο Πρόμαχος Ορθοδοξίας στηρίζει οικονομικά πολλές από τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών όμως χρειαζόμαστε και την συμπαράσταση σας. Όσοι μπορείτε να στείλετε κάτι στον Πατέρα Αλέξανδρο να είστε ευλογημένοι. Ο Παππούλης μας σαν στοργικός πατέρας κάνει ότι μπορεί να μην λείψει τίποτα από αυτά. Προσπαθεί να δώσει ίσες ευκαιρίες και να τα στηρίξει. .

Μην ξεχνάτε…ότι για να συνεχίσει η ομαλή λειτουργία του Ιδρύματος χρειάζεται η συνεχής υποστήριξη όλων. Μακάρι να μεγαλώσει η ομάδα. Παρακάτω είναι όλα τα στοιχεία για να επικοινωνήσετε προσωπικά με τον Πατέρα  Αλέξανδρο αλλά και με όλους τους Πατέρες που μέχρι τώρα έχουμε στηρίξει. Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη οικογένεια. 

Η moneygram είναι η πιο οικονομική μέθοδος και μπορείτε να την βρείτε σε όλα τα καταστήματα ASC. Δυστυχώς στην τράπεζα η προμήθεια είναι αρκετά μεγάλη γι αυτό η moneygram είναι προτιμότερη.

Τα στοιχεία του Πατερούλη είναι:

ΟΝΟΜΑ: Alexandros

ΕΠΩΝΥΜΟ: Mugalu
ΧΩΡΑ :Uganda
City:Kampala
Telephone number:+256775594876

Μπορειτε να μιλήσετε και μαζί του στο Facebook :

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006086206577

Σας ευχαριστώ.
Παρακάτω είναι και το email του Πατέρα Αλέξανδρου για όσους
θέλουν να έρθουν σε επικοινωνία με τον Πατέρα
E-mail : mugaludeacon20@gmail.com

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *