Σώθηκε το πόδι του Μακαρίου- Ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόμαχο

Αγαπητοί φίλοι του Προμάχου Ορθοδοξίας,

Σας ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση σας στην παράκληση μας να αγοραστεί το φάρμακο για να σωθεί το πόδι του Μακαρίου το οποίο πήγαινε για παράλυση. Ξέρω με πόση αυτοθυσία και παραμελώντας τις οικογένειες σας, προσπαθείτε να μας βοηθήσετε. Ευχόμαστε ο κόσμος να σας στηρίξει και να σας ενισχύσει μιας και γνωρίζω ότι το μοναδικό σας έσοδο είναι κάποια βιβλία για να μας ενισχύσετε. Χωρίς την βοήθεια σας δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε.

Σας ευχόμαστε έτη πολλά και ευλογημένα.

Δικός σας,

Ελιακείμ Κουλάλι

ΚΕΝΥΑ

6-2-19

O ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΏΡΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ

Με τον Πατέρα Ελιακείμ Κουλάλι γνωριστήκαμε πρόσφατα μέσω της ιεραποστολικής προσπάθειας του Πρόμαχου. Νιώθουμε ευλογημένοι που τον γνωρίσαμε. Ο Πατέρας Ελιακείμ μας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην ενορία του και θέλησε να μοιραστεί την στεναχώρια του αφού ουσιαστικά οι πατέρες εκεί κάτω προσπαθούν με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουν να βοηθούν τους φτωχούς ενορίτες…Μας είπε πως στεναχωριέται ιδιαίτερα που δεν έχει τα οικονομικά μέσα να βοηθήσει τους ανθρώπους της ενορίας που έχουν κατατσιμπηθεί από τους ψύλλους της άμμου σε σημείο που γαγγραινιάζουν τα άκρα τους. Οι άνθρωποι εκεί δεν έχουν παπούτσια να φορέσουν και έτσι περπατούν ξυπόλυτοι με αποτέλεσμα αυτά τα ζωύφια να εισέρχονται στο σώμα των ατόμων σε σημείο να προκαλούν νέκρωση των ιστών. Ο Πατέρας Ελιακείμ μας παρακάλεσε να τον βοηθήσουμε μέσα από τον Πρόμαχο Ορθοδοξίας και να ενημερώσουμε τον κόσμο. Για όσους επιθυμούν να τον βοηθήσουν σας παραθέτουμε τα στοιχεία του:

Για όσους διαθέτουν PAYPAL account, τα στοιχεία του είναι τα εξής: eliakimkunali2015@gmail.com

Η western money union είναι η οικονομικότερη μέθοδος αποστολής χρημάτων, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα Βασιλοπουλος και ASC. Τα στοιχεία του πατερούλη είναι :

Όνομα:- ELIAKIM Επίθετο :KULALI
Χώρα KENYA
BOX NUMBER :- 77 LUANDA
PHONE : – +254 729366395

Μπορείτε να μιλήσετε και στο Facebook:

https://www.facebook.com/eliakim.kulali

Το όνειρο του Πατέρα Ελιακείμ να κάνει μια σχολή για την αντιμετώπιση του Jiggers είναι πια πραγματικότητα

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε την Σχολή Αγίου Ανδρέα. Τα μαθήματα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο. Στηριζόμαστε στην βοήθεια σας! Χάρη στην κυρία Φρειδερίκη και την Κυρία Ελένη από Ηγουμενίτσα, αγοράστηκαν τα βιβλία των παιδιών και πληρώθηκε το εκπαιδευτικό προσωπικό. Εύχομαι να υπάρξουν και άλλοι αδελφοί να ανταποκριθούν. Εμείς έχουμε κυριολεκτικά γονατίσει γιατί δεν λαμβάνουμε καμία επιχορήγηση, δεν έχουμε κανένα τραπεζικό λογαριασμό. Μόνο τα βιβλία μας βγάλαμε και από τα ελάχιστα έσοδα όπως γνωρίζετε βοηθάμε τους πατέρες και εκδίδουμε τα βιβλιαράκια των χαιρετισμών της Παναγίας μας τα οποία διανέμουμε δωρεάν σε Ιερές Μονές, Νοσοκομεία, Ιδρύματα και φυλακές. Εκτός από τον αδελφό μας Κωνσταντίνο κανείς άλλος δεν ανέλαβε την πρωτοβουλία να επωμιστεί το έργο της διανομής τους και έτσι πάλι οι βαστάζοι πληρώνουν τα ταχυδρομικά τέλη για να τα στείλουν εκεί που η καρδιά μας χτυπά για την Υπεραγία Θεοτόκο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, σπίτι, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Έχετε ακούσει για τους ψύλλους της άμμου;

Αυτά τα παράσιτα ζουν στο πήλινο πάτωμα μιας ανθρώπινης κατοικίας. Βάζουν τα αυγά τους εκεί. Οι προνύμφες είναι σαν μικρά λευκά σκουλήκια. Τρέφονται με οργανικά υπολείμματα, όπως όλες οι νύμφες αυτής της σειράς εντόμων.
Όποιος είναι στη διάθεσή τους μπορεί να επιτεθεί από παράσιτα, ωστόσο, οι άνθρωποι που δεν φορούν παπούτσια συχνά υποφέρουν από σαρκοσίλλωση. Κατά πάσα πιθανότητα, οι ασθένειες προσβάλλουν κυρίως τους φτωχούς.Τα ώριμα αυγά της γυναίκας ενός ψύλλου άμμου πυροβολούν από την κοιλιά τους, διασκορπίζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις. Λίγο αργότερα, πεθαίνει ή εκτοξεύεται από κάτω από το δέρμα.

Συμπτώματα της ασθένειας

Το Sarcopsis είναι μια πολύ επικίνδυνη ασθένεια. Σε παραμελημένες περιπτώσεις, μπορεί να οδηγήσει σε νέκρωση ιστών και γάγγραινα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τις χαρακτηριστικές εκδηλώσεις αυτής της νόσου προκειμένου να γυρίσουμε στο νοσοκομείο εγκαίρως και να αποτρέψουμε την ασθένεια.

Τα συμπτώματα της σαρκοπήσεως:

Αφόρητος πόνος στο δάγκωμα από την επικάλυψη και τη διείσδυση στους περιβάλλοντες ιστούς.Η παρουσία μιας μαύρης κουκκίδας στο κέντρο της πληγείσας περιοχής.Ξεφλούδισμα.
Εάν το θηλυκό δεν αφαιρεθεί, η φλεγμονώδης διαδικασία μπορεί να πάρει μια πιο σοβαρή μορφή και ακόμη και να οδηγήσει σε γάγγραινα.

Το άρθρο έγραψε και επιμελήθηκε για τον Πρόμαχο Ορθοδοξίας η Σοφία Κιόρογλου 

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *