Πληρώθηκε και το εκπαιδευτικό προσωπικό…γιούπι – Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κυρία Ελένη από Ιγουμενίτσα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΕΝΥΑΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ που χάρη στην αγάπη μιας αδελφής από Ηγουμενίτσα, της Κυρίας Ελένης  συγκεντρώθηκε το απαραίτητο ποσό έτσι ώστε το προσωπικό της  Ακαδημίας Αγίου Ανδρέα να πληρωθεί. Μέχρι πρότινος έλεγα στον Πατέρα Ελιακείμ ότι ήταν αδύνατον να μαζευτεί το ποσό μιας και υπήρχε ελάχιστη ανταπόκριση. Εκείνος πίστευε πως ο Πρόμαχος θα τα καταφέρει. Και ναι…είχε δίκιο. Ζούμε θαύματα αγαπητοί αδελφοί μας. Η κυρία Φρειδερίκη τον προηγούμενο μήνα αγόρασε τα βιβλία των παιδιών και τώρα  η φίλη της Ελένη θέλησε να βοηθήσει το Κέντρο σε μια κρίσιμη στιγμή μιας και οι δάσκαλοι ήταν απλήρωτοι. Κι έτσι θαυματουργικά πληρώθηκε και το εκπαιδευτικό προσωπικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ κορίτσια μου…Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειες σας.

Με τον Πατέρα Ελιακείμ Κουλάλι γνωριστήκαμε πρόσφατα μέσω της ιεραποστολικής προσπάθειας του Πρόμαχου. Νιώθουμε ευλογημένοι που τον γνωρίσαμε. Ο Πατέρας Ελιακείμ μας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην ενορία του και θέλησε να μοιραστεί την στεναχώρια του αφού ουσιαστικά οι πατέρες εκεί κάτω προσπαθούν με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουν να βοηθούν τους φτωχούς ενορίτες…Μας είπε πως στεναχωριέται ιδιαίτερα που δεν έχει τα οικονομικά μέσα να βοηθήσει τους ανθρώπους της ενορίας που έχουν κατατσιμπηθεί από τους ψύλλους της άμμου σε σημείο που γαγγραινιάζουν τα άκρα τους. Οι άνθρωποι εκεί δεν έχουν παπούτσια να φορέσουν και έτσι περπατούν ξυπόλυτοι με αποτέλεσμα αυτά τα ζωύφια να εισέρχονται στο σώμα των ατόμων σε σημείο να προκαλούν νέκρωση των ιστών. Ο Πατέρας Ελιακείμ μας παρακάλεσε να τον βοηθήσουμε μέσα από τον Πρόμαχο Ορθοδοξίας και να ενημερώσουμε τον κόσμο. Για όσους επιθυμούν να τον βοηθήσουν σας παραθέτουμε τα στοιχεία του:

Για όσους διαθέτουν PAYPAL account, τα στοιχεία του είναι τα εξής: eliakimkunali2015@gmail.com

Η western money union είναι η οικονομικότερη μέθοδος αποστολής χρημάτων, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα Βασιλοπουλος και ASC. Τα στοιχεία του πατερούλη είναι :

Όνομα:- ELIAKIM Επίθετο :KULALI
Χώρα KENYA
BOX NUMBER :- 77 LUANDA
PHONE : – +254 729366395

Μπορείτε να μιλήσετε και στο Facebook:

https://www.facebook.com/eliakim.kulali

Το όνειρο του Πατέρα Ελιακείμ να κάνει μια σχολή για την αντιμετώπιση του Jiggers 

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε την Σχολή Αγίου Ανδρέα. Τα μαθήματα ξεκινούν τον Ιανουάριο. Στηριζόμαστε στην βοήθεια σας!

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, σπίτι, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Έχετε ακούσει για τους ψύλλους της άμμου;

Αυτά τα παράσιτα ζουν στο πήλινο πάτωμα μιας ανθρώπινης κατοικίας. Βάζουν τα αυγά τους εκεί. Οι προνύμφες είναι σαν μικρά λευκά σκουλήκια. Τρέφονται με οργανικά υπολείμματα, όπως όλες οι νύμφες αυτής της σειράς εντόμων.
Όποιος είναι στη διάθεσή τους μπορεί να επιτεθεί από παράσιτα, ωστόσο, οι άνθρωποι που δεν φορούν παπούτσια συχνά υποφέρουν από σαρκοσίλλωση. Κατά πάσα πιθανότητα, οι ασθένειες προσβάλλουν κυρίως τους φτωχούς.Τα ώριμα αυγά της γυναίκας ενός ψύλλου άμμου πυροβολούν από την κοιλιά τους, διασκορπίζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις. Λίγο αργότερα, πεθαίνει ή εκτοξεύεται από κάτω από το δέρμα.

Συμπτώματα της ασθένειας

Το Sarcopsis είναι μια πολύ επικίνδυνη ασθένεια. Σε παραμελημένες περιπτώσεις, μπορεί να οδηγήσει σε νέκρωση ιστών και γάγγραινα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τις χαρακτηριστικές εκδηλώσεις αυτής της νόσου προκειμένου να γυρίσουμε στο νοσοκομείο εγκαίρως και να αποτρέψουμε την ασθένεια.

Τα συμπτώματα της σαρκοπήσεως:

Αφόρητος πόνος στο δάγκωμα από την επικάλυψη και τη διείσδυση στους περιβάλλοντες ιστούς.Η παρουσία μιας μαύρης κουκκίδας στο κέντρο της πληγείσας περιοχής.Ξεφλούδισμα.
Εάν το θηλυκό δεν αφαιρεθεί, η φλεγμονώδης διαδικασία μπορεί να πάρει μια πιο σοβαρή μορφή και ακόμη και να οδηγήσει σε γάγγραινα.

Το άρθρο έγραψε και επιμελήθηκε για τον Πρόμαχο Ορθοδοξίας η Σοφία Κιόρογλου 

 

 

 

από την σημερινή θεραπεία του Πατέρα ΕΛΙΑΚΕΙΜ

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *