Οι ευχές σας έπιασαν! Ο Πρόμαχος είναι πλέον “Ορθόδοξο Χριστιανικό Ιεραποστολικό και Φιλανθρωπικό Σωματείο”

«ΕΚΕΙΝΟΝ ΔΕΙ ΑΥΞΑΝΕΙΝ ΕΜΕ ΔΕ ΕΛΑΤΤΟΥΣΘΑΙ» ( ΙΩΑΝ. 3,30 ) – ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΥΧΙΔΙΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ – ΕΙΚΟΝΩΝ – ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
Το πνεύμα των λόγων του Τιμίου Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννη , ταιριάζουν ΑΠΟΛΥΤΑ – και εννοείται πάντα κατ’ αναλογίαν και προς Θεού χωρίς την παραμικρή χροιά σύγκρισης – για τον ΠΡΟΜΑΧΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ.

Ο “Προμαχος Ορθοδοξίας” , η Συναλληλία μας, η ολιγομελής Ένωση Προσώπων που ξεκίνησε αρχές του 2018, μετεξελίχθη από τον Δεκέμβριο του 2018 σε “Ορθόδοξο Χριστιανικό Ιεραποστολικό και Φιλανθρωπικό Σωματείο” . Η Ιδρυτική Πράξη και το Καταστατικό του Σωματείου κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών και πλέον το Σωματείο μας, ο Πρόμαχος μας “δει αυξάνειν” και το ταπεινό μας Ιστολόγιο “δει ελλατουσθαι”

Επομένως από την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου αναλαμβάνει πλέον το Σωματείο την Δράση της ΔΩΡΕΑΝ διανομής των βιβλαριδίων των Χαιρετισμών, των Εικόνων και του λοιπού Ιεραποστολικού υλικού που ΠΑΝΤΑ θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ θα αποστέλλεται και ΔΩΡΕΑΝ σε όποιον το ζητήσει, υπό την αίρεση να πληροί τις προϋποθέσεις και να τυγχάνει της εγκρίσεως του Σωματείου.

Η προσωρινή Διοίκηση του Σωματείου που θα το οδηγήσει σε σύντομο χρόνο σε εκλογές, θα αναλάβει την υποχρέωση να εξετάζει την κάθε ΝΕΑ αίτηση για αποστολή ΔΩΡΕΑΝ Ιεραποστολικού υλικού.

Επομένως ΔΕΝ θα είναι απόφαση ενός προσώπου αλλά του Δ.Σ του Σωματείου που θα στέλνονται εφεξής βιβλαρίδια Χαιρετισμών.

Όπως έχουμε και σε προηγούμενη μας ανάρτηση αναφέρει η Δράση της διανομής των ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων, Εικόνων και λοιπού υλικού αφορά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Πνευματικούς, Ενοριών και Ιερών Μονών , οι οποίοι και επιθυμούν να διανέμουν τα τευχίδια των Χαιρετισμών σε εξομολογούμενους, Κατηχήτριες και Κατηχητές που επιθυμούν να τα διανέμουν στα παιδιά μας, ώστε από νεαρή ηλικία να κατανοήσουν την εξαιρετική προσευχητική αξία των Χαιρετισμών, Κυκλάρχισσες και Κυκλάρχες που επιθυμούν να διανείμουν στους Κύκλους Μελέτης Αγίας Γραφής και τέλος σε Κληρικούς και Λαϊκούς Ιεραποστόλους που ηγούνται Ιεραποστολικών Κλιμακίων σε Νοσοκομεία, Γηροκομεία, Φυλακές και Ορφανοτροφεία.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι το αν μας ζητήσει – όπως γίνεται συχνά – μία Ενορία ή μία Ιερά Μονή βιβλαρίδια Χαιρετισμών για να τα θέσει μαζί με την “Φωνή Κυρίου”, τα φυλλάδια της “ΠΕΦΙΠ” ή το λοιπό υλικό πάνω στο Παγκάρι για τους Προσκυνητές ΔΕΝ θα ανταποκριθούμε.

Αν υπάρξει Ενορία, της οποίας ο Ιερέας θα οργανώσει μία Ομιλία, ή μία Εκδήλωση για την αξία και τα θαύματα των Χαιρετισμών, στην οποία ο ίδιος ως Κληρικός θα μιλήσει και θα παραινέσει τους Ενορίτες του στην καθημερινή τους ανάγνωση, εκεί ΑΣΦΑΛΩΣ και θα συνδράμομε κατά το μέτρο των δυνατοτήτων μας.

Αν υπάρξει Ιερά Μονή, της οποίας η Ηγουμένη ή ο Ηγούμενος θα οργανώσει μία ανάλογη Ομιλία ή Εκδήλωση, όπου η ίδια η Ηγουμένη, ο ίδιος ο Ηγούμενος, ή επιφορτισμένος από αυτούς Κληρικός, Μοναχή ή Μοναχός μιλήσει για την αξία και τα θαύματα των Χαιρετισμών, ΑΣΦΑΛΩΣ και θα συνδράμομε πάντα κατά το μέτρο των δυνατοτήτων μας.

Το τονίζουμε αυτό επειδή η πολυετής μας εμπειρία μας έχει διδάξει ότι ΜΟΝΟ αν λάβει κάποιος τους Χαιρετισμούς από τα ευλογημένα χέρια των Πνευματικών μας, των Ιερέων μας, των Μοναχών και των Μοναζουσών μας ΜΕΤΑ από το ΙερόΜυστήριο της Εξομολογήσεως ή μετά από μία προτρεπτική ομιλία τους ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ πείθεται να διαβάζει καθημερινά τους Χαιρετισμούς !

Αν βρει τα τευχίδια των Χαιρετισμών πάνω στο παγκάρι θα καταλήξουν σε κάποιο συρτάρι και θα ξεχαστούν.

ΑΣΦΑΛΩΣ και Κατηχητές, Κυκλάρχες και Λαϊκοί Ιεραπόστολοι μπορούν να πετύχουν ανάλογα με τους Ιερείς αποτελέσματα και να εμπνεύσουν τους αδελφούς τους να διαβάζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τους Χαιρετισμούς αλλά αυτό επιτυγχάνεται μόνο στο Κατηχητικό ή στον Κύκλο μετά από μία ανάλογη ομιλία, ή στο κρεββάτι του πόνου, όπου και έχουμε δει να συμβαίνουν ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ θαύματα τόσο θεραπειών ΟΣΟ μεταστροφής, μετανοίας και εξομολογήσεως, που είναι ασυγκρίτως πιο σημαντικό ακόμη και από την ίαση του σώματος.

Συμπερασματικά παρακαλούμε ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ αδελφούς μας, που μας ζητούν ένα τευχίδιο Χαιρετισμών ή κάποια λίγα για συγγενείς και φίλους να ΜΗΝ κάνουν τον κόπο να μας γράφουν.
Αν θέλουν να έχουν ΔΩΡΕΑΝ σε γραπτό κείμενο τους Χαιρετισμούς, μπορούν να τους “κατεβάσουν” από το PDF, από το αρχείο που έχουμε στο Ιστολόγιο , να το τυπώσουν στον εκτυπωτή τους και αν θέλουν να το κάνουν και παραπάνω αντίγραφα για τους συγγενείς και φίλους τους.

Επομένως από την ερχόμενη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου παρακαλούμε να γράφετε στο email του Ιστολογίου xairetismoitheotokou@gmail.com ΜΟΝΟ αν θέλετε να μας αναφέρετε κάποιο θαύμα των Χαιρετισμών γράφοντας μας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και ένα τηλέφωνο σας να σας καλέσουμε, μιας και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ελέγχουμε εξονυχιστικά την αξιοπιστία κάθε διήγησης.

ΜΟΝΟ αυτοί που πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέραμε μπορούν να γράφουν στο email του Ορθόδοξου Χριστιανικού Ιεραποστολικού και Φιλανθρωπικού Σωματείου “ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ” info@promachos.gr προκειμένου να τους αποστέλλονται ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ τα ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια των Χαιρετισμών, τα ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια με τους Χαιρετισμούς και τον Μικρό Παρακλητικό, τα ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας ΚΑΙ του Τιμίου Σταυρού, οι πλαστικοποιημένες Εικόνες του Ευαγγελισμού του Χόροβο, οι πλαστικοποιημένες Εικόνες του Εσταυρωμένου Λυτρωτή , οι πλαστικοποιημένες Εικόνες της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας ΚΑΘΩΣ και ΔΩΡΕΑΝ τα τευχίδια που προμηθευόμαστε από την Ιερά Μονή Παρακλήτου, πάντα ΜΕΤΑ από την έγκριση του Δ.Σ και σε εύλογο χρονικό διάστημα πέντε έως δέκα εργάσιμων ημερών και ΠΑΝΤΑ με σειρά προτεραιότητας.

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *