ΝΕΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ 2019 !!!

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019

ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΑΥΜΑ- ΝΕΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ 2019 !!! – ΓΡΑΦΕΙ Ο AΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΦΛΟΥΡΑΚΗΣ

Κυριακή 7 Απριλίου 2019 ! Τέταρτη Κυριακή των Χαιρετισμών !

Ο βαστάζος αδελφός μας , γνωστός και πολυγραφότατος συγγραφέας είχε μόλις τελειώσει την ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν….. παρά θιν αλός , και δεχόταν τα συγχαρητήρια των παρευρισκομένων !

Δεν θα μπορούσε στις ευλογίες που μοίραζε να μην υπήρχαν και τα γνωστά σε όλους πια βιβλαρίδια των Χαιρετισμών που επι δεκαετίες μοίραζε ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟΝ ΔΩΡΕΑΝ το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών και τώρα η Συναλληλία μας ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ !

Μία κυρία που πήγε να τον συγχαρεί με το που βλέπει να της προσφέρει ευλογία το βιβλιαράκι μας, έκπληκτη και εις επήκοον όλων των παρευρισκομένων αναφώνησε

“Παναγία μου ! Αυτό είναι το βιβλιαράκι που είχα και διάβαζα και έζησα το θαύμα !!!”

Και διηγείται αδελφοί μου πεφιλημένοι ένα θαύμα που όμοιο του μπορεί κανείς να διαβάσει στα Γεροντικά !!

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ των Χαιρετισμών !

Και προς επίρρωση των όσων τους διηγήθηκε βγάζει από την τσάντα της και τους δείχνει το βιβλιαράκι της ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ με αυτό, που κάπου, κάποιος βαστάζος , κάποτε της είχε μοιράσει !

Και με το που είδε ο αδελφός μας ο συγγραφέας και οι παρευρισκόμενοι ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΙ από το θέαμα ΔΟΞΟΛΟΓΗΣΑΝ τον Θεό που ποιεί ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΝΟΣ !!!

Αλλάζοντας την σειρά των θαυμάτων που θα περιέχονται στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΜΟ του βιβλίου “ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ….ΣΗΜΕΡΑ” θα προτάξουμε αυτό το Θαύμα ΚΑΙ επειδή είναι από τα πλεόν πρόσφατα ΚΑΙ επειδή παρόμοιο του απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!

Την  συνέχεια της ανάρτησης μας ….. που δεν μπορείτε να φανταστείτε θα την διαβάσετε από το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών xairetismoi.blogspot.gr και από το site της Συναλληλίας μας promachos.gr την ερχόμενη Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Μιά μικρή υπομονή !

Μέχρι τότε τα Εφύμνια των Χαιρετισμών της Μάνας μας και Δέσποινας μας στα χείλη και στην καρδιά μας
Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε !! Αλληλούια !!!

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *