Μήνυμα του Πατέρα Κωνσταντίνου από την Κένυα

Γράφει η Σοφία Κιόρογλου για τον Πρόμαχο Ορθοδοξίας και την Ορθόδοξη Ιεραποστολή.

 

Μόλις λάβαμε αυτό το μήνυμα στον Πρόμαχο από τον φίλο και αδελφό Πατέρα Κωνσταντίνο και σπεύδω να σας το μεταφέρω.

 

Όπως γνωρίζετε τέκνα του Κυρίου Ημων Ιησού Χριστού, η Αγία Ειρήνη είναι μια Ορθόδοξη Aποστολή και Oρφανοτροφείο. Σας  καλούμε να σταθείτε δίπλα μας και να συνεργαστείτε μαζί μας για την επίτευξη του μακροπρόθεσμου έργου μας που αφορά στην γεώτρηση έτσι ώστε το Ίδρυμα μας να μπορεί να παρέχει στα παιδιά μας καθαρό νερό. Πέρασαμε πολλά αλλά χάρη σε εσάς φτάσαμε εδώ που είμαστε. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη φάση του έργου μας.

Μετά από πολλές εκκλήσεις στις δημοτικές αρχές, δέχτηκαν τελικά συνεργαστούν μαζί μας αλλά με τους ακόλουθους όρους:-

1) Θα πρέπει να παρουσιάσουμε την υδρολογική έκθεση εκτίμησης/έρευνα στο γραφείο του Υπουργείου υδάτων.

2) Θα πρέπει να παρουσιάσουμε στην  εθνική αρχή διαχείρισης περιβάλλοντος (NEMA) ένα αντίγραφο της έκθεσης που υποβλήθηκε στο γραφείο του Υπουργείου υδάτων.

3) Θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον τίτλο ιδιοκτησίας για το έδαφος όπου η γεώτρηση πρόκειται να τρυπήσει….

Για μένα προσωπικά αυτή είναι μια το μια χρυσή ευκαιρία που θα πρέπει να την αδράξουμε γιατί παρουσιάζεται  μόνο μία φορά… Παρακαλώ βοηθήστε μας να μην χάθει.

Δόξα στο Θεό έχουμε την  δική μας γη χάρη σε όλους εσάς… Αλλά χρειαζόμαστε πραγματικά τη βοήθειά σας για να συγκεντρωθεί το πόσο των $3.000 που απαιτείται για το επόμενο βήμα στο πολύ απαραίτητο πρόγραμμα νερού μας.

Είναι για μια γεωλογική έρευνα/NEMA έκθεση έτσι ώστε η κυβέρνηση να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε την γεώτρηση, να ανοίξει δρόμο για την πρόσφατα επίκτητη ιδιοκτησία μας  και να προβεί στην ηλεκτροδότηση.

Θυμηθείτε την παραβολή του καλού Σαμαρείτη….. Ο Χριστός απέδειξε ότι ένας καλός γείτονας είναι αυτός που βοηθά τους  εμπερίστατους αδελφούς… έχουμε ανάγκη και γι ‘ αυτό σας φωνάζουμε…

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:

www.stireneorthodoxmission.org

και κάντε μια δωρέα. Ακόμη και ένα ευρώ είναι σημαντικό. Ο Θεός είναι ευχαριστημένος με εκείνον που προσφέρει καρδιακά.!!!

Με πατρικές ευχές

Πατέρας  Κωνσταντίνος Ελιούντ.

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *