Λίγα λόγια για το “ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ”

“Λογοτεχνικές διαδρομές στην Αγία Γη”

Το βιβλίο προλογίζουν δύο αγαπητοί Αγιοταφίτες Πατέρες, ο εν Χριστώ αδελφός και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγιών Αποστόλων Τιβεριάδας Πατέρας Σωφρόνιος και ο αγαπητός σε όλους Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Καζάκος από την Ιερά Μονή Ποιμένων Βηθλεέμ, τους οποίους ευχαριστώ από βάθους καρδιάς.
Όπως γνωρίζετε όλα τα έσοδα από το βιβλίο διατίθενται στην Εσωτερική και Εξωτερική Ιεραποστολή

 

Τα κείμενα που απαρτίζουν το βιβλίο ” Λογοτεχνικές διαδρομές στην Αγία Γη” της Σοφίας Κιόρογλου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ένα ιδιότυπο οδοιπορικό στο Σινά και την Αγία Γη.

Πρόκειται για σημειώσεις -με κάθε μορφή λόγου- εντυπώσεων που άλλοτε έχουν το χαρακτήρα αφηγήματος, άλλοτε προσευχής και άλλοτε μορφή ποιητικής σπουδής ή ευσύνοπτου στοχαστικού λόγου με σκοπό ο αναγνώστης να γίνει κοινωνός μυστικών θεωριών και επόπτης αρρήτων πραγμάτων και «απερισπάστως» και «αθολώτως» να έρθει σε επαφή με τον Δημιουργό μέσα από μια λογοτεχνική περιπλάνηση στα μέρη όπου έστησαν οι άχραντοι πόδες του Κυρίου μας.

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε σε κάθε Ορθόδοξο Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο ή να το παραγγείλετε από την εταιρεία Κεντρικής Διάθεσης και Διανομής του, Φιλοκαλία. Βουλής 36 105 57 Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 3234411, 210 3227782. 

Σημεία διάθεσης

1. Βιβλιοπωλείο,”ΆΓΙΟΝ ΟΡΟΣ”,
Γερανίου 20,
τηλ. 210 – 5243275 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

2. Βιβλιοπωλείο,”ΓΡΗΓΟΡΗ”,
Σόλωνος 71,
τηλ. 210-3629684,

3. Βιβλιοπωλείο, “ΦΩΣ”,
Φειδίου 3,
τηλ. 210 – 3819858

4. Βιβλιοπωλείο,
“Αποστολικής Διακονίας
της Εκκλησίας
της Ελλάδος”,
[πλατεία Κλαυθμώνος],
τηλ. 210 – 3310977

5. Το Βιβλιοπωλείο, Βασιλίσσης Σοφίας 32, Μαρουσι, απέναντι από το Δημαρχείο

6. Βιβλιοπωλείο “Πολιτεία”
Ασκληπιού 1 – 3 & Ακαδημίας – Αθήνα,
τηλ. 210 – 3600235, 210 – 3616373
7. Λυκούργου 9 (6ος όροφος), Αθήνα Τηλέφωνο: 2103244197.

8. Μορφή Εκδοθήτω – Δι’ Ευχών

Μαυροκορδάτου 7 -Αθήνα
T.K. 106 78
Τηλ.: 210 / 33 11 747 – 32 46 293 – 32 46 733

PROSPERUS
Αθ.Διάκου 2
41222
Λάρισα
Ελλάδα
Τ: 2410-539282

 

https://epyxida.gr/

Απλωταριάς 34, Χίος, 82131
Τηλ: +30 22710 26666
Email: info@epyxida.gr

 

Βιβλιοχώρα

Ευκλείδης Αντωνιάδης ΑΕ
Σπυρίδωνος Τρικούπη 20
10683 – Αθήνα
Τηλ. 2103828400
Φαξ. 2103824866
e-mail: info@bibliohora.gr

Περιεχόμενα

Εισαγωγή
Ελ Τορ
Αόρατοι ασκητές
Βίος της Οσίας Μαρίνας της Ραϊθού
Πηγές της Μερά
Όρος Σινά
Η Αγία πόλη Ιερουσαλήμ
Μελχισεδέκ, Αρχιερεύς και Βασιλιάς της Σαλήμ
Αποτύπωμα της παλάμης του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού
Η Ιερά Μονή της Σεϊδανάγιας
Παναγία η Βηθλεεμίτισσα
Μπετ Σαχούρ (Χωριό των Ποιμένων)
Το Μοναστήρι της πέρδικας
Το Όρος Θαβώρ
Ο Άγιος Ιωάννης ο Χοζεβίτης
Θαύματα του Αγίου Ιωάννη του Χοζεβίτου
Μονή Χοζεβά (Wadi Qelt)
Στο όρος Τζέπελ Κουρουντούλ (Σαραντάριο όρος)
Στην όχθη του χειμάρρου των Κέδρων
Η ιστορία ίδρυσης της Λαύρας του Αγίου Σάββα
Η επιστροφή του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Σάββα
από τη Βενετία στη Λαύρα του
Το άβατο για τις γυναίκες
Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ορεινή (Άϊν Κάρεμ)
Ιερά Μονή των Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδας
Αφιέρωμα στον Άγιο Ονούφριο
Θαυμαστά γεγονότα από την ζωή του Αγίου Ονουφρίου
Ιερά Μονή Αγίου Ονουφρίου στον Αγρό του Κεραμέως
Σημείο Αντιλεγόμενο
Ατσάλινη βέργα και Αντίσταση
Η Οδός, η Αλήθεια, η Ζωή

ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΟΥ

Η σχισμή απο τον σεισμό που έγινε όταν σταυρώθηκε ο Χριστός μας στον γολγοθά

ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Tο έργο του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ είναι πολυδιάστατο.

Χάρη στην συνεχή οικονομική υποστήριξη και ενημερωτική καμπάνια μας, αγοράστηκε γη, κατασκευάζονται σχολικές αίθουσες, ιδρύονται ευαγή ιδρύματα, σιτίζονται άπορα παιδιά, αγοράζονται τα βιβλιά τους, τα φάρμακα τους, γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις τους. Όλα αυτά γίνονται εδώ και 5 χρόνια με άκρα ταπείνωση ενώ τον τελευταίο χρόνο και μετά την σύσταση της Συναλληλίας μας έχουν πάρει μια άλλη διάσταση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνοδοιπόρους μας που δεν είναι πολλοί και μάλιστα ανήκουν σε χαληλού εισοδήματος κατηγορίας άτομα, που μας πίστεψαν, μας υποστήριξαν και είναι πλάι μας. Σας ευχαριστούμε.

Για όσους θέλουν να στηρίξουν το έργο της εσωτερικής και εξωτερικής Ιεραποστολης, μπορούν να αγοράσουν τα βιβλία του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ από την Φιλοκαλία με ένα τηλεφώνημα και να συμβάλουν σημαντικά στην συνέχιση αυτού του μεγάλου ιεραποστολικού έργου. Από το βιβλιοπωλείο φυσικά μπορείτε να ζητήσετε και τα βιβλιαρίδια των Χαιρετισμών που εδώ και δέκα χρόνια διανείμουμε και μοιράζουμε δωρεάν σε νοσοκομεία, φυλακές, ορφανοτροφεία και Ιερές Μονές.

Τα βιβλία μας μπορείτε να τα παραγγειλετε από την ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ τηλεφωνικά στο 210 3234411, 210 3227782 και να σας αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018

Ήταν Μάρτιος του 2018 όταν τρεις εν Χριστώ αδελφοί – γνωστοί μεταξύ τους από χρόνια μέσα από το ιεραποστολικό έργο με το οποίο  ο καθένας από το δικό του μετερίζι διακονούσε τον Λαό του Θεού – αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους οραματιζόμενοι όχι ακόμη έναν Σύλλογο, όχι ακόμη ένα Σωματείο ή μία Ένωση αλλά μία Συναλληλία αγωνιζομένων Χριστιανών με Ιεραποστολικό και Φιλανθρωπικό προσανατολισμό !

Τα οικονομικά μέσα για την επίτευξη των επιδιώξεων τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ !

Οι τρεις τους αποφάσισαν να εκδώσουν πονήματα τους γραμμένα από καιρό και με τα έσοδα που θα προκύψουν από την πώληση τους να χρηματοδοτηθούν οι Ιεραποστολικές και Φιλανθρωπικές Δράσεις του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το “Δάκρυ στο Εγώ “, οι “Λογοτεχνικές διαδρομές στην Αγία Γη” και τα “Θαύματα των Χαιρετισμών…σήμερα”  έκαναν την εμφάνιση τους στα ράφια των Ορθόδοξων Χριστιανικών Βιβλιοπωλείων ενώ παράλληλα καθένα από τα τρία πρώτα Ιδρυτικά Μέλη εργαζόταν συστηματικά – με διακριτούς μεν αλλά άριστα εναρμονισμένους ρόλους – να προωθήσουν τις Δράσεις της Συναλληλίας !

Στην προσπάθεια τους αυτή βρήκαν συνοδοιπόρους και άλλους αδελφούς και έτσι η Συναλληλία μεγάλωσε και τον Δεκέμβριο του 2019 η Ιδρυτική Πράξη του Σωματείου ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών για έγκριση μετράει κοντά στα ΤΡΙΑΝΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Μεταξύ αυτών Ιερείς, Καθηγητές Πανεπιστημίων, Ιατροί, Δικηγόροι αλλά και Εργάτες, Νοικοκυρές και Άνεργοι.

ΟΛΟΙ τους ενεργά συνειδητά μέλη της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ΟΛΟΙ τους με Πνευματικούς Πατέρες , ΟΛΟΙ τους αγωνιζόμενοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί με μετοχή στην Μυστηριακή Ζωή της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας !

Και φυσικά ΟΛΟΙ τους με προσήλωση στους Ιεραποστολικούς και Φιλανθρωπικούς Σκοπούς και Δράσεις του ΠΡΟΜΑΧΟΥ

Στο πλαίσιο της Εσωτερικής Ιεραποστολής ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ χρηματοδότησε την έκδοση ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΩΝ βιβλαριδίων Χαιρετισμών αανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό σε 410.000 έως σήμερα που έχουν τυπωθεί από εμάς ΣΥΝ 50.000 που τυπώσε με δική του δαπάνη ( και με το PDF των δικών μας Χαιρετισμών ) τύπωσε αδελφός μας

Τυπώθηκαν με ΔΑΠΑΝΗ του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ δεκάδες χιλιάδες ΤΕΤΡΑΧΡΩΜΑ βιβλαρίδια με τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ  ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ , τα οποία και διανέμονται ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΩΡΕΑΝ !!!

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ τυπώθηκαν με ΔΑΠΑΝΗ του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ τετράχρωμη έκδοση του Ακαθιστου Υμνου και ο Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη που δόθηκαν ΕΥΛΟΓΙΑ σε Ιερά Μονή της Αργολίδος και στον Ιερό Ναό στην Ακρόπολη αντίστοιχα για να ενισχυθούν οικονομικά από την διάθεση τους

ΤΥΠΩΘΗΚΑΝ με ΔΑΠΑΝΗ του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ του Εσταυρωμένου Λυτρωτή μας με την προτροπή για ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, του Ευαγγελσιμού του Χόροβο με την προτροπή για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ των ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ, του Αγίου Πορφυρίου, της Παναγίας του Καζάν, του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη

ΤΥΠΩΘΗΚΑΝ με ΔΑΠΑΝΗ του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ φυλλάδια με τα ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και τέλος

ΤΥΠΩΘΗΚΑΝ με ΔΑΠΑΝΗ του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΓΛΩΣΣΑ  ΕΝΤΥΠΑ και ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΑ που θα διανεμηθούν ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ώστε να γνωρίσουν την ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας αλλόθρησκοι της Πατρίδας μας. Λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη Δράση που ΠΡΩΤΟΣ ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ανέλαβε και ενέχει πέρα από ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ και ΕΘΝΙΚΟ σκοπό θα κοινολογηθούν αργότερα.

Να τονιστεί ότι ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ έχει μέχρι και τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2018 αναλάβει ΚΑΙ το ΚΟΣΤΟΣ των ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ για ΟΛΟ το προαναφερθέν υλικό . Με απλά λόγια ΟΧΙ μόνο πληρώνουμε τα τυπογραφικά για την έκδοση τους ΑΛΛΑ ΚΑΙ το κόστος των ταχυδρομικών εξόδων ( στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό ) που ΜΟΝΟ για το 2018 ανέρχονται σε ΥΠΕΡΟΓΚΟ για τα δεδομένα μας ποσό.

Αυτά αφορούν ΜΟΝΟ το εκδοτικό κομμάτι της Εσωτερικής μας Ιεραποστολής !

Παράλληλα τα μέλη της Συναλληλίας μας έχουν παραστεί σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις ενώ η ραδιοφωνική εκπομπή “Εν τω Φωτί σου ” μεταδίδεται από ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ και επίσης την βρίσκει κανείς ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ στο YOU TUBE !

Στις Φιλανθρωπικές Δράσεις μας στην Ελλάδα περιλαμβάνεται  η ΔΩΡΕΑ ποσού ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΥΡΩ στα χέρια Ιερέα που διακονεί στο ΠΥΡΟΚΛΗΤΟ ΜΑΤΙ για την ανακούφιση των Ενοριτών του , καθώς ΚΑΙ η ΑΓΟΡΑ των εργόχειρων Μοναχών από ΜΙΚΡΑ ΚΕΛΛΙΑ και ΑΣΚΗΤΕΣ του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ( κομποσκοίνια, θυμίαμα, κεραλοιφές ) που ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΥΛΟΓΙΑ σε αδελφούς μας !

Εκεί όμως που ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ παρουσίασε ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΠΡΟΟΔΟ είναι στην ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ της οποίας ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ είναι μία εκ των ΤΡΙΩΝ πρώτων Ιδρυτικών Μελών της Συναλληλίας μας η κα ΣΟΦΙΑ ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ που έχει πραγματικά ΕΚΔΑΠΑΝΗΣΕΙ τον εαυτό της εννέα μήνες τώρα για τα Ορθόδοξα Ιεραποστολικά μας Κλιμάκια σε ΚΕΝΥΑ, ΟΥΓΚΑΝΤΑ και ΚΟΓΚΟ

Πάνω από ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ διατέθησαν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από τα Μέλη και τους Φϊλους του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στα χέρια των ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΙΕΡΕΩΝ και ήδη ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΓΗ, ανεγείρεται ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ, ανεγείρεται ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ , ενισχύονται οικονομικά τα ΣΥΣΣΊΤΙΑ για ΟΡΦΑΝΑ, αγοράστηκε ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ για ΥΔΡΕΥΣΗ ,  και όλα αυτά με τα χρήματα που ΕΣΕΙΣ στείλατε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στους Λογαριασμούς των Ιερέων !

Και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ότι ΟΛΑ αυτά έχουν επιτελεστεί ΧΩΡΙΣ να ΕΧΟΥΜΕ την παραμικρή ΠΡΟΣΟΔΟ ούτε από συνδρομές μελών, ούτε από χορηγίες ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ από την πώληση των βιβλίων που οι τρεις συγγραφείς-ιδρυτικά μέλη ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ για τους Σκοπούς του Σωματείου !

ΑΣΦΑΛΩΣ για να συνεχιστεί αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ για τα ΜΙΚΡΑ μας ΔΕΔΟΜΕΝΑ Ιεραποστολικό και Φιλανθρωπικό Εργο θα χρειαστεί η δική σας οικονομική ενίσχυση !

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πως μπορεί όποιος θέλει να εγγρφεί ΜΕΛΟΣ του Σωματείου μας ώστε με την ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ του και την όποια άλλη οικονομική του βοήθεια να βοηθήσει ώστε να συνεχιστεί αυτό το έργο !

Το ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας – το οποίο και σε εύθετο χρόνο και μετά από την εγγραφή ικανού αριθμού ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ώστε να θα το οδηγήσει σε ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη των Μελών που θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους και θα αναδείξουν στην συνέχεια το ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – σας εύχεται μία ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ !

ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

 • Αγορά οικοπέδου για την ανέγερση Ιεραποστολικού Κέντρου και Σίτισης των Ορφανών, κατασκευή δύο αιθουσών στον Πατέρα JOSEPH MUTHAMA NDUNGU στον Άγιο Τίμων της ΚΈΝΥΑΣ
 • Στον Πατέρα ΑLEXANDROS MUGALU του ορφανοτροφείου ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ για την σίτιση, ιατρικές εξετάσεις, πληρωμή εκπαδευτικού και νοσηλευτικού προσωπικού
 • Στον Πατέρα ΗΑΒΒΙL LIPESA OMOKUBA που είναι υπεύθυνος του Ορφανοτροφείου ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ  για την σίτιση και ένδυση των ορφανών
 • Στον Πατέρα ELIAKIM KULALI για το  Κέντρο Εκπαίδευσης και Ιατρικής Μέριμνας “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” ΚΕΝΥΑΣ για την αγορά ιατροφαρμακευτικού Υλικού και βιβλίων καθώς και πληρωμή εκπαιδευτικού προσωπικού
 • Στον Πατέρα  JULIUS KIHARA GICHINGIRI της νεοσύστατης Ορθόδοξης Κοινότητας Αρχαγγέλων στην Κένυα για την υποστήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες
 • Στον Πατέρα ELIUD MUTHIRU του Ορθόδοξου Κέντρου και Ορφανοτροφείου ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ στην ΚΕΝΥΑ
 • ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ AGGREY WANJALA WANYOMI για τις ανάγκες της ενορίας του ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 • Στον Πατέρα SPYRIDON TSANYIMA TCHIMANGA στο Ορφανοτροφείο ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ του  KONΓΚΟ
 • Στον Πατέρα JOHNSON OTARA HEZEKIA για τις ανάγκες του Ορφανοτροφείου Αγίου Πέτρου
 • Στον Πατέρα JOHNSON KARIUKI για τις ανάγκες του Πανορθόδοξου Ορφανοτροφείου ΑΓΙΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΚΕΝΥΑΣ
 • Στον Πατέρα RONALD TCHITWA από τον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ  ΚΕΝΥΑΣ για το Ορφανοτροφείο και Γηροκομείο ” Αθανάσιος”
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

 

 

 

 

 

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *