Θαύμα των Χαιρετισμών…


ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΜΟΥΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ! ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ !

Τρίτο στη σειρά από τα τέσσερα θαύματα των Χαιρετισμών που μας κοινολογήθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο !

ΌΛΑ τα θαύματα της Κυράς των Χαιρετισμών ΜΕΓΑΛΑ !

Έτσι και αυτό που μας είπε η αγαπητή μας κυρία Ελένη ( πραγματικό όνομα βαστάζας ) για την Γεωργία ( φανταστικό όνομα, όπως και το επάγγελμα και ο χώρος … είπαμε ΟΛΟΙ ζητούν ανωνυμία , το σεβόμαστε )

Από την κυρία Ελένη είχε πάρει η Γεωργία το βιβλιαράκι με τους Χαιρετισμούς της Δέσποινας μας ! Με το είπε τους Χαιρετισμούς για πρώτη φορά – μιας και κανένας δεν της είχε πει ποτέ ότι οι Χαιρετισμοί ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή , αλλά για ΚΑΘΕ ημέρα – αισθάνθηκε να γλυκαίνεται η καρδιά της !

Διάβασε και τα θαύματα στο Ιστολόγιο των Χαιρετισμών xairetismoi.blogspot.gr ( αναγκαζόμαστε και το γράφουμε μιας και οι καλοί διαχειριστές των καλών sites που αντιγράφουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ τα θαύματα μας , όμως τυχαίως ξεχνούν να αναφέρουν την πηγή ) και άναψε μέσα της ο ζήλος για τους Χαιρετισμούς !

Επικοινωνούσε συχνά με την κα Ελένη μας και κάποιες φορές της εξέφρασε το παράπονο ότι παρότι προσπαθεί να τους μάθει απ΄έξω ΔΕΝ μπορούσε να; τα καταφέρει !

Έμπειρη η κυρία Ελένη της εξήγησε ότι οι Χαιρετισμοί ΔΕΝ μαθαίνονται, ΔΕΝ “παπαγαλίζονται” ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ( όπως το λένε και οι Αγιορείτες ) από την Παναγία μας ΟΠΟΤΑΝ Αυτή ευδοκεί ! Της είπε να μην την στεναχωρεί αυτό, αλλά να συνεχίσει ΧΩΡΙΣ άγχος να τους λέει και η Παναγιά μας εκεί που δεν το περιμένει θα τους της χαρίσει !!

Η Γεωργία μας ωστόσο δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια της “απομνημόνευσης” επιστρατεύοντας τις νέες τεχνολογίες !

Βρήκε στο YouTube ένα βίντεο όπου καθαρά απαγγέλονται οι 24 Οίκοι , το έγραψε ως αρχείο ήχου, το έσωσε στο φλασάκι της και ΚΑΘΕ φορά που οδηγούσε έβαζε το συγκεκριμένο αρχείο να παίζει και επαναλάμβανε μαζί με τον εκφωνητή τους Χαιρετισμούς, προσπαθώντας να πει πρώτη τον επόμενο στίχο !

Η τεχνική εταιρεία στην οποία εργάζεται της ανέθεσε να επισκεφτεί το υποκατάστημα της Πάτρας !

Έτσι πήρε το αμάξι της, έβαλε το φλασάκι με τους Χαιρετισμούς να παίζει και ξεκίνησε από την Αθήνα για Πάτρα !

Στο 55ο χιλιόμετρο , κοντά στην Κινέττα και ενώ οδηγούσε με πάνω από 80 χιλιόμετρα αισθάνθηκε ξαφνικά το δεξί της πόδι να μουδιάζει ! Εντελώς ασυναίσθητα σήκωσε το πόδι της ελαφριά από το γκάζι και το αμάξι σταδιακά μείωσε την ταχύτητα του ! Προσπάθησε να πατήσει απαλά το γκάζι μιας και βρισκόταν σε κίνηση στην Εθνική Οδό αλλά το πόδι ΔΕΝ ανταποκρινόταν !

Δεν σταμάτησε να επαναλαμβάνει τους Χαιρετισμούς, ενώ προσπαθούσε να πατήσει το γκάζι ! Αλλά μάταια ! Το πόδι ΔΕΝ κατέβαινε ! Και η ταχύτητα του αυτοκινήτου είχε μειωθεί τόσο πολύ ώστε να αποτελεί πρόβλημα στους άλλους οδηγούς !

Βγάζοντας φλας να πιάσει την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας βλέπει αρκετά μέτρα μπροστά της ένα αυτοκίνητο που έτρεχε στην αριστερή λωρίδα να παρεκκλίνει της πορείας του, να μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα στην μεσαία λωρίδα !

Η σύγκρουση που ακολούθησε με το αμάξι που την είχε πριν λίγο προσπεράσει στην μεσαία λωρίδα ήταν σφοδρότατη !

Αν δεν της είχε μουδιάσει το πόδι με αποτέλεσμα να μειωθεί η ταχύτητα του αυτοκινήτου της θα ήταν ΑΥΤΗ που θα είχε συγκρουστεί !

Η ίδια μιλώντας με την κα Ελένη μας απέδωσε στους Χαιρετισμούς το ότι γλύτωσε , η ίδια και το αμάξι της !

ΑΣΦΑΛΩΣ και θα υποστηρίξουν πολλοί, ότι ήταν ενα έντελώς “τυχαίο” γεγονός !!

Ειπαμε !! Κάθε άποψη σεβαστή !

Ας μας επιτρέψουν ωστόσο να έχουμε και εμείς την άποψη μας !

Και να αποδώσουμε την σωτηρία της Γεωργίας στην ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ παρέμβαση της Παναγίας μας, την ώρα που το παιδί Της η Γεωργία απήγγειλε τους Χαιρετισμούς Της !!

Αδελφοί μου ΔΕΝ σταματούν οι αναγνώστες μας να μας στέλνουν τις ΔΙΚΕΣ τους εμπειρίες από την ανάγνωση των Χαιρετισμών, τα δικά τους “μικρά” ή “μεγάλα” θαύματα !

Βέβαια για εμάς ΔΕΝ υπάρχει διαχωρισμός μικρού και μεγάλου Θαύματος ! Όπως και ΔΕΝ υπάρχει ΤΥΧΑΙΟ γεγονός !

Όλα εντάσσονται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού για την σωτηρία μας !

Πάντως στη Γεωργία μας “χαρίστηκαν” εκεί που δεν το περίμενε οι Χαιρετισμοί ! Και δεν χρειάζεται να ακούει πλέον το αρχείο ήχου από το φλασάκι της !

Ευχόμαστε ταπεινά την Πρόνοια και Προστασία της Παναγίας μας που είχε η αδελφή μας να έχετε ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΙ εσείς οι σεβαστοί αναγνώστες του Ιστολογίου των Χαιρετισμών !!

Συν Θεώ αύριο με το τέταρτο θαύμα που θα σας αναρτήσω “ξεχρεώνω” !!

Οφείλω ακόμη τα τρία παλαιότερα στον υπό κατάταξη Άγιο Γέροντα που θα τα αναρτήσουμε μετά το τριημέρι , μετά την Προηγιασμένη της Τετάρτης !

Με την Χάρη της Παναγίας μας θα έχετε διαπιστώσει ότι τηρήσαμε – και με το παραπάνω – την υπόσχεση μας για πέντε ΝΕΑ σύγχρονα θαύματα των Χαιρετισμών ΚΑΘΕ μήνα !

Στόχος μας είναι το 2019 να σας κοινολογήσουμε ΕΞΗΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ Θαύματα των Χαιρετισμών !

Αν σκεφτεί κανείς ότι το βιβλίο μας που κυκλοφορεί εδώ και έναν σχεδόν χρόνο περιέχει 29 Θαύματα, θα είναι σαν να έχετε μέχρι τέλος του χρόνου διαβάσει ΥΛΗ ΔΥΟ ακόμη βιβλίων !!

Φυσικά και κρατάμε και εμείς κάποια ΣΥΓΧΡΟΝΑ Θαύματα έτσι ώστε ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ τόμος με τα ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΏΝ…ΣΗΜΕΡΑ που θα κυκλοφορήσει ΟΠΟΤΑΝ η Παναγία μας ευδοκήσει και πάντως ΟΧΙ στο αμέσως επόμενο διάστημα να περιέχει ΜΟΝΟ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑ Θαύματα που μας άγγιξαν προσωπικά περισσότερο από τα άλλα που δημοσιεύσαμε !

ΤΕΛΟΣ να σας ενημερώσουμε ότι μόλις πριν ΛΙΓΕΣ ώρες ο καλός μας τυπογράφος μας έφερε τα πρώτα αντίτυπα από τα άρτι εκδοθέντα ΠΕΝΤΕ βιβλαρίδια της Σειράς μας ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ που περιλαμβάνουν

1. Τους 24 Οικους των Χαιρετισμών
2. ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον Ακάθιστο Ύμνο ( μετά των Χαιρετισμών)
3. Τον Μικρό Παρακλητικό Κανόνα
4. Εωθινή Προσευχή και Μικρό Απόδειπνο
5. Ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως

Και τα πέντε με το ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ με ΧΡΥΣΟΤΥΠΙΑ των βιβλίων του ΠΡΟΜΑΧΟΥ μας , και τα πέντε τετράχρωμα με ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΕΣ , και τα πέντε μέσα σε μία ΠΟΛΥΤΕΛΗ χάρτινη θήκη !

Και τα ΠΕΝΤΕ με το σήμα του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και με τιμή ΜΟΝΟ 3 ευρώ το καθένα , δηλαδή συνολικά 15 ευρώ ΚΑΙ τα πέντε !

Εννοείται ότι ΟΛΑ τα έσοδα από την διάθεση ΚΑΙ αυτών των ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ θα διατεθούν για τις Ιεραποστολικές και Φιλανρωπικές Δράσεις του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και ΚΥΡΙΩΣ για την έκδοση ΝΕΩΝ βιβλαριδίων με τους Χαιρετισμούς που μοιράζονται ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ, με μόνη σας επιβάρυνση λίγα ευρώ για τα ταχυδρομικά τέλη !!

Για παραγγελίες ΕΙΤΕ των ΔΩΡΕΑΝ βιβλαριδίων Χαιρετισμών , ΕΙΤΕ των βιβλίων της Συναλληλίας μας , ΕΙΤΕ των ΝΕΩΝ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΕΝΤΕ εντύπων μπορείτε να μας γράψετε ΕΙΤΕ στο xairetismoitheotokou@gmail.com EITE info@promachos.gr EITE diathesik@gmail.com

Χριστός Ανέστη ! Αληθώς Ανέστη !

Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε ! Αλληλούια !!

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *