Ημέρα εορτασμού για την Κένυα – Μήνυμα του Πατέρα Κωνσταντίνου Ελιούντ από την Κένυα

«Άσατε το Κυρίω άσμα καινόν» είναι το σύνθημα του Ορθόδοξου Ορφανοτροφείου / Αποστολής της Κένυας της Αγίας Ειρήνης και σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα εορτασμού και τραγουδιού για τον κ. Κωνσταντίνο Ελιούντ Μουθίρου και τα παιδιά αυτής της αποστολής, όπως η διάτρηση της γεώτρησης και η παροχή νερού που στέφθηκε με επιτυχία. Το επόμενο στάδιο είναι η αγορά των απαραίτητων μαγειρικών σκευών και ο πύργος νερού για να γίνει η πόση του νερού πλήρως λειτουργική.
Αυτό το έργο ολοκληρώνεται μετά πολλών κόπων και βασάνων, και πολλών προσευχών και μηνών αναμονής. Είναι ιδιαίτερη η στήριξη των πιστών δωρητών και φίλων της Αγίας Ειρήνης στους οποίους ο κ. Κωνσταντίνος είναι ευγνώμων και σας ευχαριστεί για τις σκέψεις σας, τις προσευχές, τα λόγια ενθάρρυνσης και τις οικονομικές δωρέες.
Τώρα η Αγία Ειρήνη έχει την ευλογία να διαθετει μια καθαρή παροχή νερού και μπορεί να προσβλέπει σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον και στην ενδεχόμενη οικοδόμηση ενός νέου σχολείου, κοιτώνων, παρεκκλησιών στη νέα τους ιδιοκτησία καθώς εμπιστευόμαστε την πιστότητα του Θεού.

“Δεν θα σε αφήσω μόνον, ούτε θα σε εγκαταλείψω ποτέ. Προς “Εβραίους 13: 5

Σας ευχαριστούμε

Με πατρικές ευχές

Πατέρας Κωνσταντίνος Ελιούντ

www.stireneorthodoxmission.org

www.stireneorthodoxmission.org

 

 

 

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *