ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΒΙΒΛΑΡΙΔΙΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ

Όταν μέσα σε ενάμιση μήνα – από τις 10 Σεπτεμβρίου μέχρι τέλη Οκτωβρίου 2018 – έπρεπε να μοιράσουμε ΔΩΡΕΑΝ  47.000 βιβλαρίδια Χαιρετισμών και να επιμεληθούμε τις πολλές και ενδιαφέρουσες ΝΕΕΣ εκδόσεις του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ που εννοείται ότι και αυτές ΔΩΡΕΑΝ ξεκίνησαν να διανέμονται , τότε πιστεύουμε να κατανοείτε γιατί δεν μας έμεινε  χρόνος για νέες αναρτήσεις μας στο Ιστολόγιο των Χαιρετισμών !

Με την Χάρη της Υπεραγίας Θεοτόκου φτάσαμε πλέον τα 400.000 !!! μάλιστα 400.000 ! ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια Χαιρετισμών ( χωρίς να υπολογίζουμε σε αυτά τις “μικτές εκδόσεις” όπως Χαιρετισμοί με Μικρό Παρακλητικό, Χαιρετισμοί Θεοτόκου με Χαιρετισμούς Τιμίου Σταυρού κλπ ).

Οι νέες δεκάδες χιλιάδες βιβλαριδίων Χαιρετσιμών που έχουμε παραγγείλει και από τις αρχές Δεκεμβρίου θα βρίσκονται στις αποθήκες μας για να διανεμηθούν ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ ΔΩΡΕΑΝ – και ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ με ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ τα ταχυδρομικά έξοδα – θα έχουν πάνω τους τυπωμένο το σήμα της Συναλληλίας μας, του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, μιας και το κόστος της εκτύπωσης τους προέρχεται από τα έσοδα από την διάθεση των τριών βιβλίων της Συναλληλίας μας , δηλαδή από όλες και όλους εσάς που έξι μήνες τώρα αγκαλιάσατε τα βιβλία που οι αδελφοί μας διέθεσαν για τις Ιεραποστολικές Δράσεις της Συναλληλίας !


Η ευγνωμοσύνη μας σε καθεμία και σε καθέναν από εσάς που αγοράσατε τα βιβλία μας και συμβάλλατε στην έκδοση των νέων βιβλαριδίων είναι δεδομένη, όπως δεδομένη είναι και η ευθύνη μας για την σωστή διάθεση τους !


Για τις πρώτες 400.000 χιλιάδες που χρηματοδοτήθηκαν από τους γνωστούς μας “αγνώστους” ανεχθήκαμε φαινόμενα εκμετάλλευσης , δηλαδή εμείς να τους στέλνουμε ΔΩΡΕΑΝ, να γράφουν επάνω ΔΩΡΕΑΝ και οι καλοί μας παραλήπτες είτε ανενδοίαστα να τους πωλούν , είτε να τους δίνουν ως “ευλογία” ζητώντας χρήματα τάχα μου τάχα μου προς ενίσχυση της διάδοσης των Χαιρετισμών, ενώ στην πραγματικότητα ήταν για ενίσχυση της τσέπης τους.


Ασφαλώς και δεν τους ψέγουμε ! Δική μας ήταν η ευθύνη να θέσουμε δίκλειδες ασφαλείας, να μην είμαστε τόσο ευκολόπιστοι σε όσα μας έγραφαν και να είμαστε πιο προσεκτικοί στην αποστολή τους ! 

Αποδεχόμαστε ΠΛΗΡΩΣ την ευθύνη αλλά επειδή το δις και τρις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, και επειδή πλέον οι νέοι Χαιρετισμοί που τυπώνονται και θα μοιράζονται θα πληρωθούν ΚΑΙ με το δίλεπτο της χήρας, δηλαδή με το υστέρημα ευλογημένων ψυχών, οφείλουμε να είμαστε πλέον εξαιρετικά προσεκτικοί !


Ασφαλώς και ΔΕΝ θα σταματήσει η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή βιβλαριδίων Χαιρετισμών αλλά πλέον θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ σε Ιερές Μονές, των οποίων οι Πνευματικοί ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι τους ενεχειρίζουν στους εξομολογουμένους με τον “Κανόνα”-προτροπή να τους διαβάζουν καθημερινά, ΕΙΤΕ θα αποστέλλονται σε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ Ενοριών της Πατρίδος μας !


Θα μας ρωτήσετε και αν θέλει κάποιος λαικός αδελφός ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια Χαιρετισμών από το Ιστολόγιο δεν θα μπορεί να τα παραλάβει ???


ΑΣΦΑΛΩΣ και θα μπορεί !!!! 


ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΟΣΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ !!


ΑΛΛΑ μέσω του Πνευματικού της-του !!!


Τι σημαίνει αυτό ???


Επιθυμείς αδελφέ μου ΔΩΡΕΑΝ βιβλαρίδια των Χαιρετισμών από το Ιστολόγιο ??


Ρώτησε τον Πνευματικό σου αν έχει ευλογία να τα λάβεις και αν συμφωνήσει τότε ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ σου γράψε μας σας παρακαλώ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ του ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ στον οποίο εξομολογεί ο Πνευματικός και ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΏΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ότι σε λιγότερο από ΕΝΑ μήνα θα λάβει ο Γέροντας σου ΟΣΟΥΣ Χαιρετισμούς επιθυμεί να μοιράζει !


Και από αυτον θα λάβεις όσους αυτός κρίνει !!


Σε ιδιώτες ΔΕΝ θα στείλουμε ξανά τευχίδια Χαιρετισμών !


ΜΟΝΟ σε Ιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος και ΜΟΝΟ σε ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ και ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ που θα διασταυρώνουμε ΚΑΙ εμείς μέσα από τα ΔΙΠΤΥΧΑ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Όμορφα και νοικοκυρεμένα !!


Πλαφόν ΔΕΝ θα θέσουμε !!


ΟΣΑ ζητήσει ο Πνευματικός της Ενορίας ή της Ιεράς Μονής θα λαμβάνει !!


Κι ας είναι πολλες δεκάδες ή ακόμη και εκατοντάδες  !!

Σταδιακά σε βαθος κάποιων μηνών ώστε να παίρνουν όλοι, θα καλύψουμε τις απαιτήσεις του κάθε Πνευματικού !


Αλλά επαναλαμβάνουμε ΜΟΝΟ οι Πνευματικοί , για να τα δίνουν ΜΟΝΟ στο Ιερό Μυστήριο της Εξομολόγησης !!

Τώρα θα μου πείτε !!


Είμαστε λαικοί Ιεραπόστολοι και επισκεπτόμαστε Νοσοκομεία, Φυλακές και θέλουμε να μοιράζουμε και Χαιρετισμούς !! 

Είμαστε Κατηχήτριες, Κατηχητές , εχουμε ένα Κύκλο Μελέτης Αγίας Γραφής, έναν Χριστιανικό Σύλλογο και θέλουμε δωρεάν βιβλαρίδια Χαιρετισμών !!


ΔΕΝ θα μας δώσετε ???


ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ !!!


Αρκεί να μας δώσετε την Διεύθυνση ή το τηλέφωνο ή το email του Πνευματικού που συντονίζει αυτές τις Δράσεις. 


Να επικοινωνήσουμε μαζί του και να στείλουμε ΣΕ ΑΥΤΟΝ όσα βιβλαρίδια κρίνει ΑΥΤΟΣ ότι είναι αναγκαία για τις Δράσεις που με την ΕΥΛΟΓΙΑ του έχετε αναλάβει !

Πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε ότι θα εκλείψουν φαινόμενα εκμετάλλευσης ή κακής διαχείρισης των Χαιρετισμών, φαινόμενα για τα οποία το επαναλάμβάνουμε ότι φέρουμε ΑΚΕΡΑΙΑ την ευθύνη μιας και μέσα από την λαχτάρα μας να διαδοθούν οι Χαιρετισμοί εμπιστευτήκαμε αδελφούς μας που προφανως μπήκαν σε πειρασμό πάλι εξαιτίας μας ( ΔΩΡΕΑΝ όσα θέλετε και με ΔΩΡΕΑΝ τα ταχυδρομικά ) και εκμεταλλέυτηκαν την προσφορά μας για να αποκομίσουν οικονομικό όφελος !

Τέλος σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ κανένας από τους “βαστάζους” ή τις “βαστάζουσες” μας ΔΕΝ θα σας ζητήσει ΟΥΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΕΜΜΕΣΑ χρήματα !!! ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ !!! 

 Αν κάποιος θέλει να συμβάλλει μπορεί να πάει σε ΟΠΟΙΟ Βιβλιοπωλείο θέλει και να παραγγείλει κάποιο βιβλίο μας ! Αυτή είναι η ΜΟΝΗ οικονομική βοήθεια που δεχόμαστε !

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας ΟΥΤΕ το Ιστολόγιο των Χαιρετισμών, ΟΥΤΕ ο Πρόμαχος Ορθοδοξίας θα στέλνουν μεμονωμένα βιβλία σε ιδιώτες !

ΜΟΝΟ σε περίπτωση όπου Ιερές Μονές ή Ιεροί Ναοί επιθυμούν να αγοράσουν για τις Εκθέσεις τους μεγάλο αριθμό βιβλίων στις ειδικές εξαιρετικά χαμηλές τιμές που τα διαθέτουμε για να ενισχύσουμε τα Μοναστήρια και τους Ναούς μας, τότε και μόνον τότε να επικοινωνουν μαζί μας στο email  xairetismoitheotokou@gmail.com ή στο info@promachos.gr

Για όλες τις άλλες περιπτώσεις υπάρχουν τα κατά τόπους Βιβλιοπωλεία ή σε περίπτωση που δεν τα έχουν διαθιμα τότε υπάρχει ΠΑΝΤΑ και το Ηλεκτονικό Κατάστημα ΠΟΛΙΤΕΙΑ από το οποίο και μπορείτε να τα παραγγείλετε με έκπτωση 30% επί της λιανικής τιμής τους !!

 

  

Σχόλιαστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *